BlizzCon 2016 - Shrnutí úvodní ceremonie

http://hearthstone.cz//pictures/images/blizzcon-2016/blizzcon-2016
Před několika minutami skončila úvodní ceremonie BlizzConu 2016. Je pravdou, že na podiu se vystřídalo mnoho vývojářů a důležitých osobností Blizzardu, ale o World of Warcraft jsme se toho moc nedozvěděli. Pevně ovšem věříme, že máte rádi i jiné hry z dílny Blizzardu, proto si pojďme představit hned několik nejzajímavějších novinek!

Overwatch

Do hry bude přidána nová postava, Sombra. Tuto postavu očekávalo mnoho hráčů a informace o této hrdince se dozvíte na stránce Overwatch.cz! V blízké budoucnosti se hráči Overwatch dočkají nové profesionální herní ligy, která nabídne například výplatní systém a mnoho benefitů pro hráče. Liga bude startovat v roce 2017.

Heroes of the Storm

Hra přivítá naše staré známé – Variana a Ragnarose! Oba hrdinové budou používat kouzla a schopnosti, které znáte z World of Warcraft, a dostupní budou 15. listopadu, resp. v průběhu prosince. Také se objeví nová aréna, Blackheart's Revenge. Více informací se dozvíte na Heroesfan.cz.

Hearthstone

Mean Streets of Gadgedzan je nová expanze oblíbené hry Hearthstone. Toto rozšíření pošle hráče do přetvořeného Gadgedzanu, ve kterém bude mnoho nebezpečných zákoutí a misí. Tato expanze bude dostupná v průběhu prosince a již nyní je možno rozšíření předobjednat.

Diablo III

Vzpomínáte si na první Diablo? Pokud ano, dočkáte se ho v přepracované formě, která poběží na engine Diablo III. The Darkening of Tristram vás pošle zpět do katedrály, kde se utkáte se čtyřmi prvními bossy z prvního Diabla. Rozšíření, které bude již příští týden na PTR, bude dostupné všem hráčům a postavám. Do datadisku Reaper of Souls přibudou dvě nové zóny zcela zdarma. Co ovšem nebude zdarma je nové povolání – Necromancer!

World of Warcraft

První streamovaná přednáška bude dostupná od 23:00. Sledujte náš live-stream na BlizzCon, kde pro vás bude Adurna přepisovat ty nejdůležitější momenty.


Naposledy upravil/a Bellatrix 04.11.2016 v 21:59:18.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Nefi 04.11.2016 22:43

První rok, kdy jsem opravdu zklamaná. Nic převratného, o WoWku se nemluvilo vůbec a ještě první rok, kdy po mě chtěli vritual ticket i na úvodní ceremoniál. :-(

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet