Byl ohlášen Mythic Dungeon Invitational

  Mythic    Invitational    Turnaj   

Před několika měsíci Kim Phan upozornila na to, že se World of Warcraft eSport tým Blizzardu chystá podporovat i PvE (Player versus Environment – Hráč proti prostředí). A po čtyřech měsících se objevila první akce, ve které si nejlepší týmy rozdělí 100 tisíc dolarů!

 

Do prvního turnaje se mohou přihlásit naprosto všichni. Přes kvalifikaci se dostane 32 týmů, které se poté utkají v Proving Grounds, které budou speciálně upraveny.

 

Blizzard Entertainment - zdroj


World of Warcraft eSport se velice rychle rozvíjí a zasáhne i Mythic Keystone dungeony v průběhu Mythic Dungeon Invitational. Hledáme nejlepší z nejlepších po celém světě, kteří chtějí bojovat o 100 tisíc dolarů!

Velká očekávání, skvělé odměny

Hledáme ty nejlepší hráče po celém světě, ale nejprve nám budete muset ukázat, že dokážete splnit několik věcí. Týmy, které chtějí usilovat o bitvu na globální scéně, musí napřed projít Mythic Keystone dungeony, kterým se budou neustále zvyšovat úrovně, a poté získat co největší skóre v Proving Grounds.

 

Nejlépe hodnocené týmy budou vyzvány, aby se mezi sebou utkaly o 100 000 dolarů – a nejlépe i o získání prvního místa v turnaji. Z každého regionu bude vybráno 8 týmů: 8 týmů z Evropy, 8 týmů z Ameriky, 8 týmů z Číny a 8 týmů z Asie a Tichomoří bude bojovat ve výzvách, ve kterých mohou dokázat, že se dokáží probojovat až do finále.

Proving Grounds [26. července – 9. srpna]

Týmy, které chtějí získat pozvánku mezi 32 nejlepších týmů, budou od 26. července do 9. srpna bojovat v Mythic Keystone dungeonech a budou se snažit získat co nejlepší výsledky. Po dvou týdnech budete muset vyplnit formulář, ve kterém vyplníte nejlepší výsledky. Mějte na paměti, že záznamy přijaté po konci Proving Grounds (9. srpna) nebudou zohledněny.

 

Nezapomeňte, že pokud chcete patřit mezi naprostou World of Warcraft elitu, musí váš tým ovládnout hned několik dungeonů. Výkon budeme posuzovat v pěti dungeonech, ve kterých tým získal nejvyšší úroveň keystonů v průběhu dvou týdnů.

Velké zúčtování

Začátkem září budou všichni pozvaní soutěžit v Mythic Keystone Dungeon Invitational o svůj podíl z fondu výhry. Každému regionu bude vyhrazen jeden den, ve kterém se proti sobě týmy utkají ve vyřazovacích bojích. Zbylé dva týmy budou reprezentovat svůj region v celosvětovém finále.

Pravidla

  1. Úrovně Keystone dungeonů a affixy budou určeny Blizzardem.
  2. První zápas každé série bude v dungeonu, který určí Blizzard.
  3. Jakmile bude určeno osm regionálních týmů, přesunou se tyto týmy do skupiny, ve které se mezi sebou utkají (pozn. red.: půjde o vyřazovací skupinu, takzvanou single-elimination bracket).

Kde turnaj sledovat

Pokud jste fandou eSportu, nemusíte se ničeho bát, celý turnaj bude pokrytý! Akci budeme přenášet živě na našem Warcraft Twitch kanále. Pro více informací můžete jít také na oficiální World of Warcraft eSport stránku, kde naleznete další detaily.

 

Závod slávy začíná. Jste vy a váš tým dostatečně schopní, abyste porazili zbytek světa?

 

Tým WoWfan.cz bude celou akci sledovat a přinášet kompletní informace o průběhu i výsledcích celého turnaje. Všechny novinky o tomto, ale i jiných turnajích, můžete sledovat v sekci tomu určené, tedy eSport sekci.

 

Jak se na první turnaj těšíte?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet