Cena WoW Tokenu překonala 100 tisíc goldů!

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news4
Cena World of Warcraft Tokenu každodenně poskočí o několik stovek goldů a zatím to nevypadá, že by se měl růst cen zastavit. Token lze v současné době využít dvěma způsoby. Pokud jej koupíte za €20, můžete jej jednoduše převést na herní zlato. Jde o jeden z mála legálních způsobů, jak si „zaplatit za goldy“. Druhý způsob využití je získání jednoho herního měsíce za goldy, což znamená, že nemusíte platit měsíční poplatky. WoW token je ve hře více než jeden rok a jeho cena začínala v dubnu 2015 na příjemných 35 tisících goldech. Jednalo se o vstupní cenu, která je již minulostí a dnes za token hráči zaplatí kolem 102 tisíc goldů, což je při téměř každodenním snižování cen surovin na AH relativně vysoká cena. Hlavně pro občasné hráče, kteří nemají každodenně několik hodin na to, aby se plně věnovali sbírání materiálu a profesím. Současná cena je vyšší, než tomu bylo v průběhu letních prázdnin, kdy se za WoW token platilo v průměru 90 tisíc goldů. Za poslední měsíc stoupla cena o 20 tisíc goldů, což mnoho hráčů samozřejmě nečekalo. Důvodů může být hned několik – na BlizzConu bylo naznačeno, že WoW Token bude sloužit i k dalším službám, než je jen herní čas ve WoW. Časem bychom se mohli dočkat například využití pro přesun postav, změnu frakcí nebo nakupování předmětů či hrdinů v jiných hrách jako například Heroes of the Storm nebo Overwatch. Jak jste na tom vy? Platíte si standardně herní čas, nebo využíváte herního tokenu?


Naposledy upravil/a Bellatrix 28.11.2016 v 13:33:49.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kubikula 29.11.2016 23:01

Ellendway
Existuje tuším jeden nebo více petů, kteří jdou v obchodě zakoupit a poté prodat.
Jo vidíš na to sem úplně zapoměl

29.11.2016 02:28

kritik:tedka nedavno byl v BM zulian tiger a myslim ze se prodal za 10 mega:-)

kritik 28.11.2016 19:48

Dalsi duvod je ze goldy ve hre ztraceji smysl, max crafted itemy jsou 855 coz je smesny, v podtaste pokud mate hodne goldu ve hre neni co za ne koupit, opravdu nepocitam toho mounta za 2 miliony, to je trosku extrem, takze jedinej realnej smysl na co pouzivat goldy jsou ty tokeny,mozna az vyjde Nighthold tak na chvili cena tokenu klesne diky poptavce po goldech jestli zvysi ilvl crafted, pripadne za consumables ale dlouhodobe se obavam ze pujde pouze nahoru.

Near 28.11.2016 19:26

Už nějakou dobu nehraju,kolik času farmení to zhruba zabere vydělat?

Ellendway 28.11.2016 19:02

Kubikula
Jde o jeden z mála legálních způsobů jak si zaplatit goldy... - hm není to spíš vpodsatě jediný legální způsob ? Však blizzard jinak goldy neprodává ne ?
Existuje tuším jeden nebo více petů, kteří jdou v obchodě zakoupit a poté prodat.

Kubikula 28.11.2016 17:54

Jde o jeden z mála legálních způsobů jak si zaplatit goldy... - hm není to spíš vpodsatě jediný legální způsob ? Však blizzard jinak goldy neprodává ne ?

MPosp 28.11.2016 14:02

Pro mě by byla cena tokenu zajímavá tak kolem 50-ti tis. goldů, kolik mi zhruba vynese normální hraní, tohle ať si strčí za klobouk. Hraju pro zábavu a ne abych hodiny stupidně farmil suroviny, s jejichž pomocí si zaplatím další měsíc bezduchého farmení ... něčeho takového si užívám v reálu tři desítky let a ve hrách hledám něco jiného.Nemám problém dát 13 éček jednou měsíčně a bavit se hrou zcela bez omezení.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet