Jak se Kůča ojebal

Co se stalo



Nejprve Vás odkážu na to, co o tom řekli právě Ti lidé:

Zdroj: Sip - wow.hisgrak.cz
Tato novinka slouží pouze jako oznámení, nikdy jsem nečekal, že bych mohl něco podobného napsat, ale to, co se stalo, je vážně směšné. Je to tak směšné a zároveň smutné, že mě ani nenapadlo, jaký reprezentativní obrázek k této "novince" přiložit. Ale k věci.

Nedávno jsme vás v jedné z našich novinek informovali o našem "novém začátku", kdy jsme chtěli náš web přesunout na novou doménu www.wowfan.cz s tím, že web bude mít nový design a všechny články budou kompletně předělány do nové podoby, upravené na aktuální verzi hry. Jak se ale ukázalo, tak zveřejnění této informace nebylo zrovna nejšťastnější, jenže kdo to mohl čekat že? Zkrátka stalo se to, že novinky o naší nové adrese si všiml jistý "člověk" Adam Kučera (Al-ADAM), jež je adminem stránky wow.herniweb.cz. Naši novou doménu wowfan.cz jsme ještě neměli zaplacenou, a tak se tento "člověk", můžeme jen hádat proč, rozhodl nám tuto adresu zablokovat tím, že si ji zaplatí pod své vlastnictví. Nevíme, zda to udělal proto, že se snaží zbavit "konkurence", nebo jen čistě ze zlomyslnosti, ale každopádně to udělal. Já osobně to považuji od něj za pěkný podraz a ubohost, čímž poukázal na to, jaký je to"člověk". Nejsem z těch, kteří by chtěli někoho očerňovat, ale toto mě opravdu zarazilo, a každý sám si můžete udělat vlastní názor na jeho jednání. Nicméne nemusíte se obávat, tímto jeho činem náš plán na nový web rozhodně nepřekazil, ba navíc nás tím ještě více motivoval. Náš nový web budete moci nalézt na nové adrese www.wowcenter.cz (viz upravená novinka níže). Nikdy jsem netušil, že by se něco takového mohlo stát, tento tah absolutně nechápu, pochopil bych ho, kdyby jsme si např. navzájem konkurovali v nějakém odvětví, kde by šlo o miliony, ale takhle...


Já musím uznat, že toto je pravda. Opravdu jsem to tak udělal. Viděl jsem web, na kterém se psalo o přesunu na novou doménu a jelikož jsem trochu zběhlý v obchodování právě s doménami, ihned jsem se podíval jestli je tato doména na prodej. (Bohužel) Byla. Neváhal jsem tedy a koupil jsem jí, čímž jsem samozřejmě velmi rozezlil administrátory wow.hisgrak.cz. Nebudu se omlouvat, možná asi bych to udělal znovu a musím připomenout, že bych to udělal u jakéhokoli webu s jakýmkoli obsahem, u webu, který by byl alespoň trochu prograsivní, což wow.hisgrak.cz je. Prostě pokud bych navštívil web o ponožkách a tam bych zjistil, že přesunují web na doménu, kterou nemají koupenou, díky zkaženosti internetovým obchodem bych jí asi koupil.

Každopádně bych byl nerad, aby mě za tu "svini" měli už na věky, i když je mi jasné, že naše vztahy už nikdy nepůjdou nazvat jako dobré. Mám několik věcí, které bych jim chtěl ještě nabídnout (pro adminy WoW.Hisgrak.cz, napadají mě jména Sip, Hisgrak nebo enterthan):
  • Rád bych Vás pozval na Festival Fantisie, kde bychom tohle mohli probrat z úst do úst. A navíc by se Vám tam určitě líbilo :).
  • Pokud máte stále větší zájem o původní doménu WoWFan.cz než o WoWCenter.cz, jsem ochoten jí s Vámi vyměnit. Já už sice mám vymyšleno, co s tou doménou udělám, ale na adrese mi až tak nezáleží, protože bude propojená s tímto webem.
  • Stejně jako jsem měl před půl rokem, stále mám spíše zájem o spolupráci než konkurenci obou webů.
Budu rád, když se k tomu vyjádříte i Vy, návštěvníci WoW.HerniWeb.cz. Díky, Al-ADAM

Vyjádření redaktorů obou webů

Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 20:17:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Draw 04.12.2010 10:11

lol co je to za podělanou stranku ten hiskrak diť tam nic není tak nechápu o co se hádaj

Ellendway 04.12.2010 09:50

Haha, směju se. Už jen z komentářů co tu jsou tak z WoW.Hisgrak.cz. Pokud chci něco na něco přesunout, tak si to první koupím a pak píšu

Adamal 20.03.2010 18:25

Dobře, to chápu, jen bych za business neoznačoval fan stránky o wowku. Dejme tomu, kdyby ve hře byli miliardy korun a nějaké ty firmy k tomu, chápal bych to. Nechci ti tu nijak nadávat, jak už to ostatně udělal karel.

Wowartic 19.02.2010 16:48

Karle,ve svým věku ani nevíš co ty slova znamenaj...prostě takhle to v businessu chodí no...

Wowartic 19.02.2010 16:41

kuca je pekna fasiticka svina chtel bych ho zabit zmrda at si uz vynda hlavu z prdele a zacne neco delat ubozak jeden smradlavej

Vikano 15.12.2009 14:04

No,řeknu to takhle,jak jsou ve wow reputace,tak u mne má Wrent unfriendly a teď uz možná i hated,je s odpuštěním arogatní,a tenhle obchod,to bylo od tebe opravdu hnusné. Ber to navědomí. Jestli chceš upřímnost a můj názor,právě sis ho přečetl A souhlasím s Derethem,nic to nevysvětluje

Vikano 15.12.2009 13:22

A když už jsi ji koupil, mohu se zeptat, co jsi s ní udělal?

Vikano 15.12.2009 13:21

Tak tohle dost dobře nechápu. Možná jsi závislý na kupování, třeba to i chápu, ale tohle je, jak jsi sám řekl, sviňárna. To, co jsi zde uvedl nic nevysvětluje, takže promiň, podle mě je to hnusné.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet