Jak začít, náš web v doupěti, avatary, clanweb

Pro ty co začínají s WoWem nebo by chtěli začít jsem sepsal návod. Najdete jej v menu -> Jak začít hrát v kategorii Hlavní. Návod je velice podrobný, pokud by však stále někomu dělalo problémy, napište nám na ICQ.

Dnes jsem se dozvěděl od Anurease, že byl náš web zvolen stránkou měsíce v časopise Doupě. Tento skvělý herní mág je k nalezení i v internetové podobě na www.doupe.cz ... Je to pro nás velká pocta. Tento článek najdete v aktuálním čísle, aktuální číslo najdete ve své trafice. Celý článek si můžete přečíst v sekci Ocenění webu, do které se také dostanete kliknutím na obrázek.

Další věcí, co jsem pro vás připravil, jsou Avatary do fóra. Jsou animované, je jich 13 a najdete je v naší Galerii ... Zde jen na ukázku některé z nich:


A na závěr, ale v neposlední řadě bych chtěl oznámit, že máme nového mediálního partnera a je jím Dyler a spol. se svým nádherným webem clanweb.cz, který nabízí hosting Herním klanům zadarmo. Dyler věnoval naší redakci nějaké ceny, takže se můžete brzo těšit na nějakou soutěž.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet