Patch 8.2 – Nové frakce a odměny

  nazjatar    mechagon    frakce   

V Rise of Azshara přibudou do hry tři nové frakce – Waveblade Ankoan (Aliance), The Unshackled (Horda) a neutrální Rustbolt Resistance. První dvě frakce budou přebývat v Nazjataru, Rustbolt Resistance v Mechagonu.

Revered reputaci s jednou z nazjatarských frakcí a s Rustbolt Resistance budete potřebovat pro Battle for Azeroth Pathfinder, Part Two. Tento achievement musíte získat, pokud chcete v patchi 8.2 létat.

 

Waveblade Ankoan

Waveblade Ankoan je frakce tvořená prastarými mořskými tvory jménem ankoan, kteří obývají Nazjatar. Kdysi tvořili jednu rasu s pandarenskými jinyu, od nichž se však oddělili, když opustili Pandarii a vydali se lovit do hlubin oceánů.

V současnosti jich už mnoho nezbývá, neboť většinu této rasy vyhubily nagy. Přeživší ankoané nyní najdou spojence v podobě Aliance, které budou pomáhat v boji proti královně Azshaře.

Ankoané uctívají Neptulona a jsou přirozeně spřízněni s mořem, což jim umožňuje ochočovat si mořské tvory jako naříklad rejnoky.

Odměny za reputaci s Waveblade Ankoan:

Jejich Paragon cache bude obsahovat azerit a náhodné itemy. Také může obsahovat hračky Flopping FishMemento of the Deeps nebo Heart of Azeroth esence Resplendent Bastion of the Depths, Vellum of Illuminating Tides či Incandescent Azerite Slivershards.

 

The Unshakled

The Unshakled je frakce sestávající z více ras. Všichni tito tvorové mají společné to, že je zotročily nagy. Jim se však podařilo osvobodit a nyní se spojili, aby se pomstili svých někdejším věznitelům. V tom jim pomohou i jejich noví spojenci, Horda.

Unshackled (Nespoutané) tvoří gilgoblini (mořští goblini), makrury a mořští obři.

Odměny za reputaci s The Unshackled:

Jejich paragon cache obsahuje podobné itemy jako Ankoan cache, jakož i Technique: Glyph of the Cold Waves.

 

Rustbolt Resistance

Rustbolt Resistance jsou mechagnómové obývající Mechagon, kteří se postavili proti tyranskému králi Mechagonovi. Vede je princ Erazmin, syn krále Mechagona.

Rustbolt Resistance je neutrální frakce.

Odměny za reputaci s Rustbolt Resistance:

Získávání reputace

Reputaci s 8.2 frakcemi budete moci získávat samozřejmě skrze world questy, ale také za pomoci pet battles, zabíjením rare spawnů a plněním speciálních questů a eventů.

 

Waveblade Ankoan & The Unshackled

Každých pár dnů na vás z bedniček s poklady v Nazjataru může vyskočit Lesser Benthic Arcanocrystal. Ten vás zavede ke questové linii, v rámci níž budete muset zabíjet elementální potvory. Z těch pak získáte esenci, kterou posílíte buď větší nebo menší Arcanocrystal a porazíte nepřítele, který se objeví. Itemy na posilování Arcanocrystalů budou buď Strange Mineralized Water, Strange Volcanic Rock nebo Strange Oceanic Sediment. Pokud posílíte menší i větší Arcanocrystal zároveň, získáte lepší odměnu. Poražení vyvolaného bosse vás odmění reputací a reputaci dostanete i za odevzdání questu (500 reputace).

 

Rustbolt Resistance

Poté, co si odemknete world questy, dostanete přístup ke speciální questlinii, v rámci níž si budete moci sestavit vlastní pavoučí tank. Linie začíná questem Shop Project a každý den po následujících 12 dnů budete moci splnit další quest, dokud nebude váš mount hotový. Za každý quest z této linie dostanete 75 reputace, celkem 900 reputace za celou linii. Za poslední quest v linii, Drive It Away Today, obdržíte Scrapforged Mechaspider.

 

Která je vaše oblíbená Battle for Azeroth frakce? Myslíte, že si oblíbíte i některou z nového patche?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Orinne 16.06.2019 05:40

Bude mít i The Unshakled možnost receptu na cauldrony? - Nicméně momentálně BfA frakce se mi líbí The Order of the Members v Drustvar. Za Hordu jsem moc BfA nehrál
Z hlediska příběhu se těším na Ankoany a z hlediska srandy na Rustbolt

Bellatrix 16.06.2019 13:37

Předpokládám, že ten recept tam bude taky. Ty frakce by měly být ekvivalentní.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet