Make Love, Not Warcraft aneb ship ve WoW - část 1.

  shipping    18+    vztahy   

No, nestyďte se, že jste klikli na tenhle článek. My to nikomu nepovíme. Fakt přísaháme. Nám se zobrazuje jen počet návštěvnosti, ale kdo na co kliknul, to fakt ne. I když... Hele, děláme to všichni. Máme nějakou oblíbenou hrdinku, pak oblíbeného hrdinu a k čertu s tím, že tenhle je nemrtvej nebo je to nelogický, prostě je dáme dohromady a uděláme z nich pár! Tadá, ship je na světě. Ale řekla bych, že na tom nejsme ještě tak zle jako v Overwatchi. Tam je ohromná spousta kombinací a že se jedná většinou o ship stejného pohlaví, to asi říkat nemusím. No jo, nebudu vám lhát, ve WoW se to děje taky a dost hojně (děje se to vlastně úplně všude). Ale občas se stane zázrak a shippují se muž a žena. Fakt zázrak. Hele, a co jste čekali, až kliknete na tenhle článek? No vážně, já to chci slyšet. Že tu rozeberu největší shipy? A že sem hodím obrázky? A jo, měli jste pravdu.

 

Zbytek článku je pro čtenáře 18+ a slouží pouze pro pobavení!

 

Tak, disklejmr máme za sebou, teď už můžu mít čisté svědomí a vy si za veškerou újmu duševního zdraví můžete sami. As internet is dark and full of terrors.

 

Thrall & Jaina

Jeden z mála shipů, které podporuji a nestydím se za to. Thrall a Jaina mají mezi sebou dost barvitou historii. Thrall byl vychován lidmi a Jaina je laskavá, chytrá a volnomyšlenkářská. Výsledek? Velké přátelství i přes válku mezi Aliancí a Hordou. Jen přátelství, ptáte se? Z komiksů, knih i her vidíme, že mezi sebou mají celkem pevné pouto. To, že to pouto roztříštil Garrosh, když shodil bombu na Theramore, to už je věc druhá. Tuším, že se někdo z fanoušků ptal, zda spolu tito dva opravdu něco měli, ale Blizzard to zamítl. A co ti fandové tedy měli shippovat? Vždyť k Thrallovi se nikdo jiný úplně nehodil a tohle bylo strašlivě obvious a nasnadě. Tedy samozřejmě než přišla Christie Golden se svou knihou The Shattering, která předcházela Cataclysm, a nepřivedla na scénu Aggru, která Thralla z počátku úplně nemusela, ale nakonec si stejně k sobě našli cestu. Nemusím asi říkat, že fandy shipu Jaina x Thrall, to pěkně zarmoutilo, asi tak stejně jako když Blizzard oznámil, že Mercy je ve vztahu s Genjim a ship Mercy x Pharah se nekoná. Neodpustím si to a hodím sem jedno vtipné video, ze kterého je vidět, že tento fanoušky vytvořený vztah je stejně pořád v povědomí komunity.


 

Fandové tedy shippují Jainu a Thralla i nadále a na internetu na to stále narážím a to ještě z dob před Cataclysm. A já to schvaluji, protože Jaina prostě nemá vkus na chlapy... nebo štěstí. První chlap, který ji chtěl, byl elf, který miloval jen sám sebe a bylo to egoistické hovado. Druhý zmagořil a stal se z něj Král Lichů. Třetí byl dračí aspekt, kterému stejně dala košem. A před jediného hodného hocha, který se k ní choval dobře, nakreslila čáru a napsala za ni FRIENDZONE. No jo, holt se to nestává pouze v reálném životě. Že je to ork a velikostně je oproti křehké lidské ženě trochu někde jinde a nemohlo by to fungovat? Ale prosím vás, ve fanouškovských shipech se logika neřeší. Stačí, že tu máme nemrtvé. Tedy můžeme logiku úplně odsunout a začít řešit trochu jiné věci, ale k tomu mě nedonutíte.

Thassarian & Koltira

Víte, jak se říká v jedné hře Járy Cimrmana: "No neplačte, sami jste si to zavinili."? Tak dle mého se tohle dá uplatnit na ship těchto dvou death knightů. O tomhle shipu vím bohužel hodně. Deviantart je místo plné nadaných lidí, kteří dělají někdy opravdu úžasné artworky. A bohužel taky jakmile už máte 18 let, neskryje velkou spoustu věcí. A někdy to fakt bolí. Ze začátku je to jako když si do otevřené rány nasypete sůl a vypláchnete kyselinou. Pak už to nebolí. Protože vám to sežere všechny nervy a receptory bolesti, takže už vás nemá co bolet. Proč o tomhle shipu vím hodně, se dá asi snadno odvodit z mé osoby. Vy víte, že já za DKčka dýchám a každý hezký art či fanart ukládám. A pro cokoliv dobrého se musíte prostě probrat velkým množstvím marastu. A víte co? Po čase otupíte. Jak jsem již řekla, receptory bolesti vám odumřou a pak už to nebolí. Že to někdo vyhledává, to už je vlastně jeho věc. Říkat nám to nemusíte, klidně si to nechte pro sebe.

 

Jak tenhle ship vlastně vzniknul? Na to je snadná odpověď. Jestli jste hráli kampaň za rytíře smrti, tak si musíte pamatovat quest, kdy Koltira zmizí a Thassarian vás pošle ho hledat. Ba dokonce ho nazve přítelem. Víte, co je na tom husté? Thassarian s Koltirou se potkali, když se rozlomila brána Silvermoonu. Thasarian Koltiru zabil a ten byl oživen jako rytíř smrti. A nazve ho přítelem. Celkem zajímavý vztah. Četli jste mangu Rytíř smrti? Já ano, mám ji doma, z pochopitelných důvodů. Když pomineme tragický překlad, manga celkem ujde a vztah Thassariana a Koltiry tam hraje celkem důležitou roli. Tragédie přijde ve chvíli, kdy Thassarian jde bojovat za Alianci a Koltira za Hordu. Oba by chtěli stále bojovat pod stejným praporem a sice pod Ebon Blade, bohužel to nelze. To už samo o sobě zní jako love story (but still better than Twilight). Vše vyvrcholí v Cataclysm, kdy se oba snaží získat Andorhal a o tom si klidně můžete přečíst můj Blizzard Must Be Crazy.

Pak se Blizzard na dva datadisky na oba vykašlal až nakonec zavedl Class Halls v Legionu a za Thassariana si jdete vyklestit cestu do Undercity a osvobodit Koltiru. Tak zas kámoši? Konec dobrý, všechno dobré. A mám pocit, že to ten ship, který už od dob WotLK vládne internetům, jen znovu zažehlo, něco jako když se snažíte uhasit oheň benzínem. Takže když se na to tak podíváte zpětně, tohle se prostě nabízelo. Rytíři smrti jsou sexy, protože jsou grumpy, creepy, moc nemluví a jsou nemrtví. Technicky vzato jsou to albíni a ti jsou taky sexy (existují běloši a pak je tu Ed Sheeran), svítí jim oči, mají hrozně hustej hlas a ještě ke všemu jsou schopni se zvednout a vykonat potřebnou práci ("We do what living cannot."), třeba opravit tu pitomou poličku. A protože fanfikce píší většinou holky (tipuji), je jasné, že žena s mužem je už prostě přežitek a nuda. A mně se čtenáři mých povídek diví, proč k veškerým shipům postav přistupuji jako když se Van Helsing balí na dovolenou v Transylvánii. A mimochodem, asi bych tu moc nerozebírala, že ten ship z určitého hlediska a od určitého momentu fungovat nemůže. Nemusím asi vysvětlovat, že určité tělesné části potřebují na určité záležitosti krev... Ano, to už jsem taky řešila a ne, nehodlám to tady rozebírat. Ani v jedné větě, ani na to dělat samostatný článek. Ne znamená ne.

 

Jestli na to máte žaludek, napište do Googlu Thassarian and Koltira. Jestli si budete chtít vypláchnout oči kyselinou, já vám to říkala, vaše věc. Ne. Neklikejte na to. Ne. Říkám- ok tak nic.

Anduin & Wrathion

Nikdy nebylo tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. Víš co, Blizzarde? Za tohle si můžeš taky sám. A víte, kdy to začalo? V Mists of Pandaria. Pokud jste za Rogue dělali quest pro Fangs of the Father, pak jste byli pravděpodobně první, kdo se s Wrathionem setkali v jiné podobě než podobě vejce. My, obyčejní smrtelníci, se s ním setkali pořádně až v Mists of Pandaria, kde nám udílel úkoly na legendární socket, gem a cloak a já nevím co ještě, jestli tam bylo něco jiného, tak mě prosím opravte. Zprvu v hospodě na úbočí hory pobýval sám, ale jakmile přišel Landfall a s ním i questová linie zakončená konfrontací Anduina Wrynna a Garroshe, přičemž Garrosh poprvé poodhalil něco ze svých plánů a Anduin málem přišel o život, princ Stormwindu si jako místo ke svému zotavení vybral hádejte co. Však je tam klid, nikdo moc tam nechodí a taky je tam čirou náhodou povedený Deathwingův synáček. 

 

Nemusím asi říkat, že to rozproudilo fanouškovské teorie a jak už to u velké komunity bývá, objeví se někdo se chorými myšlenkami, někdo, kdo nemá co jiného na práci, než vymýšlet podobná zvěrstva. To, že se toho chytl zbytek komunity, to už nesvědčí pouze o zvrácené mysli toho jednoho jedince, který to vymyslel. Však ono se k tomu dá dojít celkem snadno. Následník trůnu se potřebuje zotavit po těžkém zranění a v jeho blízkosti se objeví technicky vzato také princ. To už samo zní jako námět na lechtivou povídku. Toho se musí využít! Oba princové, jeden člověk, druhý drak, beztak se o raněného Anduina Wrathion "stará". To je přeci roztomilé! Pojďme kreslit komiksy, NSFW obrázky a zahltit různé fanfic portály povídkami. Víte co? Já si z toho dělám už jen srandu. Tohle nepodporuji, podporovat to nebudu, ale pokud s tím na mě někdo vyrukuje, ať nečeká, že přispěji do diskuze něčím jiným než vtípky na adresu této šílenosti. Spousta z vás už u hodně konspiračních nebo lore článků vtipkovala právě shippingem Anduina a Wrathiona. Tak víte co? Tady to máte. A buďte rádi, že nejsem zlé, odporné DKčko, které lepí k sobě Oreo sušenky pastou na zuby a pronáší vtípky typu: "Přijde král Terenas do hospody a- ups, nepřijde, je totiž mrtvej." protože kdybych byla, tak vám do tohodle článku hodím galerii. Ke každému shipu. To byste totiž mohli rovnou složit píseň se smutnějším textem než je Lament of the Highborne.

Ne, radši konec. Tři shipy stačí. Je jich tolik, že do jednoho článku to prostě nenarvu. Nebo spíš nechci. Mám svou hrdost. A vy mi beztak do komentářů napíšete námět na další část. Doufám, že se vám článek líbil. Můžete si za to totiž sami.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Necris_ 23.01.2018 19:44

No, ale takéto zvrhlosti, pf! To mi pripomína vzťah princeznej Theradras a Zaethara ... meh, ale čo je na tom najzvrhlejšie - ono sa to naozaj stalo

Bellatrix 23.01.2018 20:03

A teď si vezmi, jak zvrhlý by to začalo být, kdyby si člověk začal představovat, JAK se to asi stalo. Já jsem si zakázala nad tím přemýšlet, chci mít klidný spaní.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Necris_ 23.01.2018 21:20

@Bellatrix Hlavne pssst a nič nenaznačovať Evil Raccoon Johnovi, lebo téma lucidné snenie je nebezpečný topic a bojím sa kam to bude smerovať :-X ;D

Aspy 22.01.2018 12:37

Hlásí se pochybná osoba co se potulovala v cosplayi na křtu kuchařky. Asi mě tu ukamenujou ale na rovinu se přiznávám k tomu že zrovna Wrathiona s Anduinem mám dost v oblibě (jo vážně ) je pravda že dost fanfiction vyskytujících se na netušil je celkem šílených ale dají se mezi nima najít i docela dobré (i když to je věc názoru )

Muradin 19.01.2018 18:06

Skvělý článek. Jestli bude i další díl moc se na něj těším.
Můj nejoblíbenější z těchto vztahů je po audioknize Tomb of Sargeras asi Gul'dan a Kil'jaedan. Sice ten se tolik nechytl, ale když to pak posloucháte znovu a myslíte na to...
Taky si říkám, že je škoda Khadgara. Takový fešák a nikoho nemá... I když jen Elune ví co dělali s Cordanou na Draenoru.

P. S. fakt si ty vztahy nezadávejte do googlu... ale co stejně je to marný.

Esperanta 19.01.2018 19:21

Tak ke Khadgarovi by se mi hodila třeba Modera. Už jen to, jak jdete v alchymistickém questu vytrhnout Khadgarovi vlas, tak reakce Modery je prostě k nezaplacení.

sw1tchCZ 19.01.2018 08:41

Mno... O Koltirovi s Thassem vim... Wranduin je mi taky povedome... A Jaina s Thrallem je asi nejznamejsi ship...
Co je taky dost zname je ta modra dracice a nightborne (mi trochu vypadli jmena, sry ale myslim ze aktualni hraci budou vedet o koho se jedna), nebo spis je to dost aktualni...
Kdyz uz tu byl Anduin tak jeho parenting od Genna muze mit i jine motivy (ale no tak, takovou prasarnu, na to je kyselina malo...), ma totiz dost hezkou dceru Tess... A ta je co vim trochu sama.... A je to dedicka Gilneasu... Anduin je kral Aliance... Seems legit... Druha moznost je Crowleyho dcera ale ta je po vztahu s Liamem... A z politickeho hlediska neni az tak good option, ale kdovi... Zrovna tohle cekam ze se nejak promitne v novem dataci...
Ale jinak zajimavej clanek a co se tyce hlasek tak velice kvalitni ctivo

Esperanta 19.01.2018 10:34

Já bych řekla, že článek vzniknul proto, abych měla ty svoje články kam hodit. Do jiných článků si to dovolit nemůžu.

Esperanta 23.01.2018 20:53

@Esperanta *hlášky. Sakra, už se těším, až Patrik implementuje tu úpravu komentářů.

Domimaru 19.01.2018 05:01

Než začnete číst vymažte jmeno autora tohohle komentáře ze své mysli.
No tak tenhle článek jsem nečekal, věděl jsem že tyhle nekalé věci se dějí i ve světe WoW ale sakra kdo dal dohromady 2 teple DKčka? Oh my Garrosh... Jaina a Thrall ok, popravdě mě už dávno napadlo jaké by byli vztahy Horda x Aliance kdyby ti dva měli potomka. K Wranduinovi raději nenapíšu nic.... Opravdu jsem zvědavý co to bude příště jelikož googlovat tyhle věci hold není na muj žaludek

Esperanta 19.01.2018 10:32

Já to napsala, protože spousta lidí si z toho dělala srandu v komentářích. A taky jsem měla chuť napsat troll článek. Nikdo neví, jaká zvrácená mysl vyplodila tyhle věci. A k tomu, že nikdo tenhle článek nečekal: nobody expects the Spanish inquisition!

Eydis 18.01.2018 23:59

Enchantress Ilanya a Priestess Driana v Azsune. Jedna druhú oslovujú ako "Their Love".

The ships....The ships set sail.

Zug 18.01.2018 22:23

Well, jako fanatický shipper mnoha literárních a herních světů I approve. Sice ne zrovna mnou preferované páry, ale každému, co jeho jest. xP






Jo já jsem nemusel přidávat koment? Jakože tohle mohlo být anonymní? Oops.

Esperanta 18.01.2018 22:25

Tak tenhle článek, nebo spíš série, bude sloužit těm nejšílenějším a taky nejznámnějším shipům. Psaní toho mi bude dělat škodolibou radost. Kek.

Darswaithe 18.01.2018 23:54

@Esperanta na ship Garrosh x varian to stejne nema ja se osobne tomu shipu obloukem vyhybam

Esperanta 19.01.2018 00:00

@Darswaithe Proboha... ne... ono tohle existuje? Burn it! Burn it all!

Darswaithe 19.01.2018 03:44

@Esperanta jojo Espe znaš mě ja toho čtu hodne ale tohle teda fakticky neee. wrathion a anduin ma zkratku Wranduin. a opravdu hodne se jaina shipuje s Kalecem. na zbytek bych se musela kouknout. btw tady Lenka

Zug 19.01.2018 12:46

G-Garrosh a Varian s-ship? Wtf. To je snad nejvíc.. eeeh.. zajímavý pairing co jsem zatím viděl. A to jsem (bohužel) narazil i na věci jako Batman/Joker a... a radši nic. Proč tady vůbec jsem? Helf mi plz.

Everyday we stray further from the Light.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet