Blizzard Must Be Crazy! - Bitva o Andorhal

  BMBC    Blizzard Must Be Crazy    Thassarian   

Bitva o Andorhal

Frakce: obě
Lokace: Western Plaquelands
Questgiver: Thassarian a Koltira
Potřebný level: 35
 
Dalo by se říci, že v Andorhalu to tenkrát všechno začalo. Z tohoto města situovaného na jihu nynějších Western Plaguelands se dostalo nakažené obilí do celého Lordaeronu a prakticky tak započala nadvláda Pohromy. V době Cataclysm si však Aliance i Horda řekla, že by bylo načase toto město získat zpět a zvelebit ho. Aliance to myslí vážně, zatímco Sylvanas Windrunner a její Forsaken zrovna neprojevují zájem Andorhal nějak esteticky zkrášlit. Obě strany mezi sebou bojují a je to dosti vyrovnaný boj... A kdo že jim všem velí?
Aliance na místo velitele bitvy o Andorhal dosadila Thassariana, prvního aliančního rytíře smrti, zatímco Horda jeho dřívějšího přítele Koltiru. Stará přátelství jsou však smazána a zbyl zde místo jen pro boj. Jak se ke questové linii dostat? Na 35. levelu následujte ceduli ve vašem hlavním městě, ale pokud jste již level mnohem vyšší, jděte přímo do Andorhalu za jedním z rytířů.
 

Aliance

Když Thassariana najdete, veteráni z Wrath of the Lich King určitě ví, s kým mají tu čest. S Thassarianem jsme udělali spoustu questů v Borean Tundře a později rozdával questy i na Skybreakeru poletujícím nad Icecrown. Král Lichů je však poražen a Ebon Blade nemají už tolik práce jako měli... alespoň co se týče těch, kteří se na žádnou stranu nepřidali. Spoustu z nich se totiž přidala na stranu Aliance či Hordy, mezi kterými s příchodem Cataclysm začala zuřit po tolika letech už opravdová válka.
Když se tedy přihlásíte do služby, Thassarian vás uvítá prvním rozkazem: „Darkmaster Gandling z Kultu zatracených vede ofenzívu zde v Andorhalu. Můj starý spolubojovník Koltira zase vojáky Forsaken. Pokud chceme Andorhal, musíme porazit oba najednou,“ řekne vám rytíř smrti. „Znám Koltiru dost dobře na to, abych věděl, že se pokusí nejdříve vypořádat s Pohromou. My uděláme to samé. Forsaken mají dost času na to, aby okusili náš vztek.“
Dříve než se však vydáte natlouct Pohromě lebky, věnujete pozornost Luridovi, minionovi Thassariana. Jako jeden z mála umí i trochu mluvit, takže víte, co po vás chce: „Vyschlá Pohroma slabá... Hnusy silné. Porazíme silné hnusy... vyhrajeme válku,“ řekne vám ve velmi jednoduchých větných spojeních Lurid, ale vy naštěstí pochopíte.
Když se vrátíte zpět, Lurid vám dá odměnu a Thassarian vás v rámcích mezí pochválí: „Nebyl jsi dvakrát nejrychlejší, ale nezklamal jsi mě. Dobrá tedy. Mám pro tebe další důležitý úkol, dokud je čas na naší straně.“ A ten nebude dvakrát jednoduchý. Thassarian si vás oťukl a rozhodl se vám svěřit smrt právě Darkmastera Gandlinga. „Scholomance je jedna z držav, které Pohroma má na západě Thondroril. Grandmaster Gandling Scholomanci vede a právě přišel na bitevní pole... a to bude jeho fatální chyba.“ Thassarian po vás nechce, abyste nekromancera zabili. Pro vás je to až příliš velká ryba. Chce po vás jen, abyste ho oslabili a rytíř se k vám už později připojí, aby ho dorazil. Jenomže to není všechno. „Gandling si s sebou přivedl svého poručíka. Rattlegora. Je mnohem nebezpečnější než všichni vojáci Pohromy, které na bitevním poli můžeš najít... kromě hnusů.“ A s těmito hrubými instrukcemi vás, ještě před nekromancerem, pošle zlikvidovat tuhle horu kostí.
 
Andorhal
 
To jde ještě relativně dobře, ale jakmile se přiblížíte k nekromancerovi, sebevědomí vám klesne ve chvíli, kdy vás zvedne do vzduchu a vy nemůžete nic dělat. Jak však Thassarian slíbil, přiběhne vám na pomoc. A přiběhne vám - nebo spíše jen nezávisle - na pomoc i Koltira. Oba nekromacera zdolají a vy jste svědky jejich dosti sarkastického rozhovoru. Jakmile si však Koltira jde po svých, Thassarian vám výslovně řekne, abyste o ničem, co jste dnes slyšeli, s nikým nemluvili.
Ještě než se pohnete dál, musíte přijmout úkol od gnoma stojícího opodál a zničit místo v jedné polorozpadlé věži, kde se stále tvoří kostlivci. Není to ledajaké nekromancerské kouzlo, vytvořil ho totiž lich Araj the Summoner, který bude už ten těžší oříšek, až se s ním utkáte. A právě tento gnom vám zadá úkol liche zničit.
„Jakmile jsme zastavili příliv koster, dalším logickým krokem tedy je, vypořádat se se samotným Arajem a přinést mi část jeho amuletu (v originále phylactery). Zřejmě ho uvidíš, jak se potuluje kolem fontány uprostřed náměstí.“ Lichové nejsou zrovna váš šálek čaje a nejraději byste se jim vyhýbali dvou kilometrovým obloukem, ale nemáte jinou možnost. Liche udoláte a přinesete část jeho amuletu Thassarianovi. Rytíř smrti nejlépe ví, co s takovou věcí dělat.
„Aliance vítězí a naše šiky jsou stále silné. Teď bychom měli zaútočit na Forsaken, dokud jsou slabí a nejsou schopni se přeskupit. Zaútočíme na Koltiru, až nastane ten správný čas. Ale teď můžeš jít. Zavolám tě, až tě budu potřebovat zpět v Andorhalu.“ Vrátíte se zpět k veliteli Valorfistovi, který vám řekne, že bitva je sice dobojována, ale stejně se Aliance musí připravit na boj. A oni teď navíc nemají šípy. Proto vás pošle posbírat pírka do letek. Vrátíte se a dostanete další úkol.
„Farmáři z jihu by rádi přebrali zpět farmy, ale nemůžeme je nechat jít do Plaquelands neozbrojené. Pohroma je sice pryč, ale jsou zde Forsaken. Ne... musíme být připraveni na boj... a to zahrnuje i naše nové návštěvníky. Ještě než to uděláme, rád bych tě požádal, aby ses vydal k Utherově hrobce a požádal o požehnání.“ Vydáte se k hrobce a položíte na oltář „obětiny“, promluví na vás elfský kněz, který hrobku střeží.
„Pokud chceš opravdu bitvu pohnout kupředu, možná bych mohl pomoci. Nedaleko je krypta, jejíž jedna část sloužila jako skladiště zbraní... ještě než Pohroma přišla. Nemrtví však už odešli a zbroje jsou volné. Mnoho z nich je možná rezavých, ale určitě je to lepší než vidle a obyčejné tuniky.“ Jdete tedy do opuštěné krypty, ale zjistíte, že tam byl zřejmě někdo před vámi. Krabice je roztříštěná a co hůř, zaznamenáte pohyb. Je to kostlivec, který má na sobě zřejmě zbroj, kterou vy hledáte. Jenže je to horší. Hrobka zřejmě není zas tak opuštěná a nemrtvých je tam víc. Co jiného dělat, než se s nimi poprat a vzít si to, pro co jste si přišli.
„Takže hrobka po tom všem stejně nebyla očištěna... Nicméně, zrovna jste se minuli s Thurmanem Grantem. Vzal farmáře s sebou a odcestovali k nejbližší farmě, navzdory mým rozkazům,“ řekne vám velitel Valorfist. „Odcestovali k Writhing Haunt. Někdo by na ně měl dohlédnout. Vezmi s sebou tu výzbroj a dones jim to. Nemůžeme je nechat, aby bojovali s vidlemi.“
Jít obdělávat pole blízko Andorhalu a kor na straně, která je blíže k Forsaken, není zrovna dobrý nápad. Thurman Grant však vaši pomoc nepřijme a prohlásí, že muži by stejně nevěděli, za který konec mají meč chytit. „Prohodil jsem pár slov s generálem Thassarianem. Máme plán, jak tomu všemu pomoct. Převezmeme kontrolu nad touto farmou a poté na Forsaken zaútočíme. To nebudou čekat.“ Což je samozřejmě začátek konce. Kdyby se do toho byli nemíchali, všechno by nedopadlo tak bídně. „Mohl bys zůstat a trochu mé muže zaučit, jak se má bojovat. Možná jsi zaznamenal toho hnuse tam venku. Zkoušeli jsme s ním bojovat, ale nebránil se. Vypadá to, že by mohl být nápomocen. Vem pár mých mužů a vyzvěte ho na souboj.“ Hnuse porazíte a Grant vás pošle k Mender's Steed, abyste pomohli Argent Crusade a druidům. Tam jim chvíli pomáháte zjišťovat, proč se zdejší zvířata brání jakýmkoliv pokusům o vyléčení.
Jakmile se vrátíte, trpaslík Durnt Brightfalcon si vás vyžádá. „Přišly zprávy z Andorhalu. Boj se zase rozzuřil a Thassarian, kterej bitvu vede, si tě vyžádal. Prej máš velkej podíl na výhře první bitvy. Měl by ses u něj hlásit.“ A vy tak trochu tušíte, že to bude spíše pozvání na kobereček.
„Tak ti pěkně děkuji, že jsi pomohl těm farmářům získat pole nedaleko Andorhalu. Teď zaútočili na Forsaken bez mého svolení. Boj se znovu rozzuřil. Budeme muset vytáhnout proti Forsaken a já bojovat s Koltirou, mým starým bratrem ve smrti.“ V tu chvíli máte chuť se skrčit a jít si sednout do kouta. Tak trochu díky vám se situace přestala vyvíjet dobře. Nenávidíme vás, quest designeři Blizzardu! Proč nás někdy nutíte k rozhodnutím, které bychom nikdy neudělali?
Thassarian vás pošle zabít tři velitele Forsaken, zatímco jeden gnom si myslí, že by se mělo něco udělat s deathguardy. „Téměř máme tuto bitvu vyhranou. Ochutnáme vítězství a Forsaken nikdy nedostanou... Co to ksakru je?!“
Rytíř smrti kamsi upírá zrak a vypadá že ho to rozrušilo. Podíváte se tím směrem a uvidíte val'kyru... spoustu val'kyr.
„Val'kyry? Koltira si přivedl val'kyry? Zešílel snad? Ne... tohle není jeho práce. V tomhle má prsty Sylvanas,“ zkonstatuje Thassarian. „Val'kyry byly jedny ze základních zbraní Pohromy. Sice neuměly moc dobře bojovat, zato byly využívány k oživování mrtvol. Měli bychom s nimi něco udělat, než způsobí větší škody.“ Poté hodí znechucený pohled k přeživším farmářům. „A vezmi pár těhle pitomců s sebou... ať se naučí bojovat.“
 
Andorhal
 
Pár val'kyr pozabíjíte a k tomu ještě farmáře oživené na stranu Forsaken, ale Thassarian to stejně vidí bledě. „Naše poslední naděje leží v poražení jedné z val'kyr. Jedna z největších je na vrchu věže směrem na jih a možná že ji dokonce uvidíš i odtud. Možná pokud ji zničíme, máme šanci, že se ostatní val'kyry stáhnou. To je naše jediná šance. A vezmi některé z Grantových mužů. Budeš potřebovat, aby ti někdo kryl záda.“ Dojdete na vrch věže, popravíte val'kyru, ale sami si nemyslíte, že to pomůže.
„Sledoval jsem odtud tvé počínání. Bojoval jsi dobře, nicméně to bylo zřejmě k ničemu. Forsaken co nevidět zaútočí a přečíslí nás. Zdá se, že jsme ztratili Andorhal.“ Když se tak podíváte na město zamořené val'kyrami, je vám to naprosto jasné. „Běž na jih do Chillwind Campu a řekni veliteli Valorfistovi vše, co se tu stalo. A já? Já půjdu na západ do Tirisfalu. Má bitva ještě není vybojována. Mám menší schůzku s tou harpií co si nechává říkat Banshee Queen... a zjistím, co udělala Koltirovi.“ Když něco takového řekne rytíř smrti, měli byste mu věřit... a pokud jste hráli pouze linii za Hordu, alespoň teď budete vědět, že Thassarian zbaběle neutekl. Jen náš milý Blizzard na tuto questovou linii pozapomněl... a já stále doufám, že ji někdy dokončí.
 

Horda

Jak jste již určitě pochopili, na straně Hordy vám úkoly nebude zadávat Thassarian, nýbrž Koltira. Když se tak na to díváte, Koltira prakticky říká to samé, co Thassarian, jen Aliance je změněna za Hordu. Jde spíše o to, aby Horda o nic nepřišla, jelikož spousta hráčů si bitvu zažije jen z jedné strany. Questy i jejich popisy jsou stejné, jen namísto Rattlegora musíte porazit Raveniana. Též strana pro kterou pracujete a quest giveři jsou jiní. Toť vše.
Po bitvě jste posláni do Bulwarku, kde musíte udělat několik prequestů, než se k bitvě zpět dostanete. Jedním z nich je se podívat, co se stalo s posledním táborem Scarlet Crusade ve Western Plaquelands. Najdete jej v plamenech a tak se s tou zprávou vrátíte. Scarlet Crusade tedy operují už jen ve svém klášteře na severu Tirisfal Glades a vy dostanete další úkol: jít zabít pár aliančních lovců. A teď už konečně něco důležitějšího. Shadow Priestess Vandis má pro vás znepokojující zprávy.
„Muži, kteří pracují na Felstone Field, nejsou žádní farmáři. Jsou to vojáci. Thassarianovy šiky potřebují jídlo, takže poslali z Andorhalu pár mužů na Felstone Field. Bitva o Andorhal je možná u konce, ale další boj nás nemine.“ Ještě, než na pole vyrazíte, vás zarazí Apothecary Dithers, který zaslechne, že se tam chcete vydat. Jeho jakožto Forsakena trápí fakt, že se Aliance snaží na tomto poli začít sázet a pěstovat vše, co se dá jíst. Proto vám dá s sebou na cestu čtyři sudy s nákazou, aby si Aliance příliš nevyskakovala.
„Felstone je vyčištěn a bomby jsou na místech. Doufám, že jsi připraven. Radím ti, aby sis zakryl uši,“ řekne vám High Executor Derrington a hned na to dá povel k odpalu. Výbuch ucítíte i v Bulwarku a můžete si jen představit, jaká řacha to byla ve Felstone. „Když je teď Felstone náš, můžeme použít mrtvá těla k naším účelům. Obdržel jsem rozkazy seshora a ty bys nám mohl v tom všem pomoct. Měl by ses sejít s Lindsay Ravensun na bitevním poli v Andorhalu. Nikdy jsem se s ní nesetkal, ale vypadá to, že si udělala přátele na vyšších místech. Sejdeš se s ní ve vypáleném táboře Scarlet Crusade, kam jsi byl už před tím poslán.“ S těmito slovy vás Derrington pošle za již zmíněnou osobou.
„Derrington a ostatní to nevědí, ale byla jsem to já, kdo poručil vypustit nákazu na Felstone Field. Potřebujeme jej k tréningu. Pokud máme tuto válku vyhrát, měli bychom využít naši nejnovější zbraň: Val'kyry,“ vysvětluje vám Lindsay. „Vezmi si s sebou mou spoutanou val'kyru a zabij ty alianční psy, kteří na poli zůstali. Až budou mrtví, ona je vezme zpět do tohoto světa, již jako jedny z nás.“
 
Andorhal
 
Nevím, jak vy, zapřísáhlí hráči Hordy, ale na vašem místě by mi tohle začalo docela smrdět, i kdybych Alianci nenáviděla sebevíc. Uděláte tedy špinavou práci a hned na to dostanete další rozkaz: ukázat novým Forsaken, jak se bojuje. „Val'kyry mají jediný účel: sloužit a nyní tato slouží tobě. A já ti dávám plnou kontrolu nad jejími schopnostmi. Kolem farmy najdeš plno Forsaken, které jsi oživil. Chci, abys našel pět z nich. Vezmi je poté do stodoly a zabij bestii, která je uvnitř. Dnes se naučí, jaké to je bojovat pro Temnou Paní.“ Ve stodole na vás čeká hnus, který se nechce vzdát bez boje. Ale noví Forsaken se činí a je vidno, že bojovat pro lady Sylvanas je pro ně největší čest. Lindsay to samozřejmě slyší ráda, když jí val'kyru i dobré zprávy přinesete.
„Když dal Koltira své slovo, vezmu tyto val'kyry do Andorhalu. Vyhrajeme a další část Lordaeronu padne do rukou Forsaken.“ Pro vás už však žádnou práci nemá a máte se hlásit na Menders' Stead více na východ. Tam na vás čeká rytíř smrti Damion Steel. „Přišly zprávy z Andorhalu. Boj znovu propukl. Prý jsi hrdina z prvního boje o Andorhal. Koltira si vyžádal tvou přítomnost.“ Rytíři smrti toho moc nenamluví, ale zprávu jste dostali a proto se vydáváte zpět do Andorhalu. Koltira není zrovna v nejlepším rozpoložení. „Thassarian a lidé postoupili kupředu. Myslel jsem, že jsme s Thassarianem učinili dohodu, že již bojovat nebudeme... ale jak se zdá, věci se změnily.“ Vy víte, že Thassarian nic neporušil. To jen lidé neuposlechli jeho rozkazy. Půjčí vám tedy gargoyla, abyste s farmáři udělali krátký proces. Jsou sice chabě ozbrojení, ale jsou ve větším počtu.
„Nepočítal jsem s tím, že budu bojovat s vojáky a farmáři,“ řekne Koltira rozmrzele, když vám půjčuje svého miniona. Načež vás ještě pošle zlikvidovat tři alianční velitele. Vrátíte se k němu se zprávami o úspěchu, k čemuž má Koltira své připomínky. „Sice jsme jim do počtu neudělali tolik mezer, ale vidět padat své spolubojovníky z nebe, jak si lámou vaz, jim určitě sníží morálku.“ Načež vám ještě oznámí, že poté, co Thassarian nedodržel část své dohody, se s ním bude muset utkat. Jednak v rámci cti, druhak kvůli Andorhalu.
Bitva se doopravdy rozhořela nanovo a co hůř, Aliance se zde nezachovala dvakrát férově, ovšem Forsaken dělají dosti špinavou práci, takže obě strany jsou si kvit... Kdo je bez hříchu, ať hodí kamenem.
„Byl jsem informován, že ta bezcenná ženská, Lindsay Ravensun, je tu proto, aby mě v boji podpořila, ale nedělá vlastně nic jiného, než že sedí v budově za mnou a přemýšlí. Tak trochu mě spíš rozptyluje. Ale nemám v plánu být odsouzen za neposlušnost, takže mohl bys pro ni jít a dovést ji ke mně?“ Ono to ale tak jednoduché nebude. Lindsay je totiž s hustšího těsta.
„Nikam nepůjdu. Zatímco Koltira řešil dohodu se svým kamarádíčkem Thassarianem, já přišla na to, jak vyhrát bitvu o Andorhal. A poté donutím Koltiru trpět za jeho slabost.“ Vám už bylo trochu podezřelé, že obyčejná Forsaken ovládá val'kyry. A kdo z Forsaken ovládá val'kyry? Ať už je Sylvanas jaká chce, umí si zjednat pořádek a to i za cenu, že se bude muset přestrojit do někoho jiného. Třeba do Lindsay Ravensun.
„Ani nevíš, jak těžké bylo zůstat v přestrojení, zatímco jsem pozorovala Koltiru, jak pomalu začíná ustupovat svým povinnostem. I teď, kdy hrozilo, že nás ti zatracení farmáři přečíslí. A to jen proto, že odmítl zabít přítele. Vezmi si mou val'kyru, udělej s těmi farmáři rychlý proces jednou pro vždy a přeměň je na Forsaken. Poté je pošlu do Andorhalu, aby sejmuli toho rytíře smrti, Thassariana. Už teď jsme tuto válku vyhráli,“ řekne vám Sylvanas svůj plán. Je dosti radikální a nemá ráda, když někdo projeví slabost. Ale doufám, že mi odpustíte, už jen proto, že mám rytíře smrti ráda, a řeknu, že za tohle bych jí nejraději namlátila. Když dorazíte na místo, najdete pouze Luridovo zhroucené tělo a po Thassarianovi ani památky. Vrátíte se za Sylvanas podat jí zprávy, že po Thassarianovi není ani stopy. „Vyhrál jsi nám válku, to je jisté. Teď je načase naučit toho rytíře smrti, jak vypadá pravá vojenská strategie. Učinil jsi Forsaken hrdými a hodnými tohoto města, na rozdíl od našeho generála Koltiry Deathweavera. Myslím, že bych s ním měla prohodit pár slůvek.“ Vy v místnosti zůstanete a jste svědky rozhovoru. Sylvanas nikdy nebyla slepá vůči tomu, co se děje mimo Undercity a rytíři smrti to tak i řekne. „Arthas opravdu neuspěl, když vytvářel své rytíře smrti. Jste pořád slabí.“ A s těmito slovy Koltiru sevřou řetězy, které ho vtáhnou do portálu Undercity.
 
Andorhal
 
„Nemám nic proti Knights of the Ebon Blade, ale Koltirovi by se mělo připomenout, pro koho nyní pracuje. Jeho loajalita patří Hordě. Konkrétněji Forsaken. Nemám ale v plánu Koltiru v nejbližší době vidět... ale můžeš být ujištěn, že veškeré pouto, které s tím aliančním psem má, bude nadobro roztříštěno.“ Zato Ebon Blade teď budou mít něco proti tobě, Sylvanas! Ovládáš val'kyry, měníš úrodnou zem na hřbitovy a teď vězníš jednoho z Ebon Blade. Začínáš se projevovat jako Arthas a Ebon Blade s Arthasem dvakrát nekamarádili. Ty máš teda páru, holka, to se musí nechat! Stalo se to v Cataclysm a doteď jsme se s Koltirou ani Thassarianem či jinými ebon knighty nesetkali. Nevíme, kam Thassarian zmizel, jelikož prohlásil, že si pro Koltiru přijde a klidně půjde i přes Sylvanasinu mrtvolu, ale zatím se nic neděje a zdá se, že asi ve Warlords of Draenor se pokračování tohoto otevřeného příběhu nedočkáme. Zapomíná Blizzard na své rozpracované příběhy? Uvidíme... dáme jim čas. Každopádně pokračování by mohlo být zajímavé.
 
Zpět na seznam questů
 

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Esperanta 04.01.2014 17:25

Javorovej
Stále rád vzpomínám na betu Cataclysmu, když jsem WPL procházel a sepisoval své dojmy Nejlepší lokace a Thassarian nejlepší týpek
Přesně tak! Mě se už v Northrendu zdálo, že má mnohem jasnější charakter než třeba Koltira. Je víc sarkastický, často si i dělá srandu z Kultu zatracených atd.,... Dělala jsem questovou linii, která vedla k Tirion´s Gambit za obě frakce a větší sranda byla tedy s Thassarianem. Koltira byl dost neutrální a to platí i pro tuto linii.

Javorovej 04.01.2014 17:23

Stále rád vzpomínám na betu Cataclysmu, když jsem WPL procházel a sepisoval své dojmy Nejlepší lokace a Thassarian nejlepší týpek

cerberos 04.01.2014 01:34

jeminkote argent crusade mi nepřipomínejte,to je něco proti forsakenům, jako kdyby jste polili dabla svěcenou vodou...

Esperanta 03.01.2014 20:22

Deathkroman
...
Argent Crusade jsou hlavně neutrální a kdyby zaútočila i na ně, když se snaží pomáhat světu a léčit zem, to už by si to u mě definitivně zkazila a už by mi to přišlo z její strany přehnané. A tento argument ohledně Gilneasu beru. Konečně něco rozumného.

Deathkroman 03.01.2014 19:43

Esperanta
...
Nevim zda si to Genn Greymane a jeho Gilneas u ostatních ras napravil, ale je zde vidět, že povstalý lid Lordaeronu mu neodpustil.. Vlastně, když chce Sylvanas sjednotit Lordaeron, tak co udělá s Eastern Plaguelands? Doufám, že nepůjde proti Argent Crusade.. Ti jsou na porážení nemrtvých stvořeni.. Ale to už odbíhám od tématu

Esperanta 03.01.2014 19:26

Deathkroman
...
Ano, protivili se mi. A pak jsem si přečetla Curse of the Worgen a poznala jsem, že i Genn Greymane není zas takový zbabělec, jak se zprvu zdálo. Též se mi zdál jako strašlivý zbabělec, že uzavřel Gilneas před celým světem a pak člověk viděl, co je schopen udělat, aby to napravil. Tím si to u mě srovnal. Ale u Sylvanas bych to sjednocení brala... ale takhle si podmaní celý Azeroth a budeme z něj mít jeden velký plesnivý hřbitov to by se nelíbilo možná nikomu.

Deathkroman 03.01.2014 19:12

cerberos
ale i tak Esperanta,má pravdu,Gilneas měla Sylvanas nechat na pokoji, a přenechat ji aliancí respektivně worgenům,aspon by přibylo další hlavní město ve wow,uvítal bych to i jako hordák,Gilneas by byl hezké město,jen kdyby tam už přestala válka...
Jo a nová rasa by nebyla, protože nebýt invaze Forsakenů, tak by Worgenům Aliance nikdy proti nemrtvým nepomohla a tím by Gilneas zůstal takový jako byl vždy.. samostatný a bezohledný..

Deathkroman 03.01.2014 19:10

Sylvanas chce Lordaeron sjednotit a vytvořit nové králoství Lordaeronu (v nemrtvé verzi) a k tomu potřebovala i Gilneas, ať už jako své město nebo jako hromadu sutin..A vůbec.. Vám Aliančákům by se měli Gilneané protivit.. Vždyť víte co udělali uprchlíkům z Lordaeronu.. vlastně co udělali někdy pro někoho jiného než pro sebe?.. Myslím, že si tento trest zasloužili... Ikdyž musím přiznat, že ta oblast byla před invazí nemrtvých fascinujíci a opravdu pěkná, inu jejich blbost..

Esperanta 03.01.2014 15:29

Mordecay
V tomto Sylvanas nechápem. Veď je to Koltira, elf! Ako toto mohla urobiť svojmu vlastnému. Keby miesto neho tam bol hocijaký iný Forsaken alebo niekto ďalší, tak kľudne, ale elf?!
Asi tak... ale vem si, že Sylvanas Therona v Hordě nechtěla. Připomínal jí to, co ztratila. Takže ona vztah ke svým bývalým lidem nemá nějak moc dobrý...

Mordecay 03.01.2014 15:22

V tomto Sylvanas nechápem. Veď je to Koltira, elf! Ako toto mohla urobiť svojmu vlastnému. Keby miesto neho tam bol hocijaký iný Forsaken alebo niekto ďalší, tak kľudne, ale elf?!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet