Ocenění tohoto webu

Community Challenge - 4. místo - červen 2011



Community Challenge byla soutěž pro vybrané fan stránky evropské World of Warcraft scény během Arena Tournamentu 2011. Fan stránky mezi sebou vedli nelítostné boje o vedení v tabulce. Návštěvníci webů mohli hlasovat o jejich nejoblíbenější screenshot ze hry. Úkolem všech fan stránek bylo nasbírat co nejvíce bodů. Body se udělovali za speciálně vytvoření achievementy. Začínaje představením turnaje a celé Community Challenge přes interview, screenshoty z Arena Tournament realmu, po aktualizaci ratingu. Za povšimnutí stojí náš komiks, který vytvořil Jerryky nebo videa na našem Youtube kanále.

>>> Celá sekce Community Challenge 2011 <<<


//pic/arena/ArenaPass11/Community_Challenge/community_challenge


[odstavec]

SCORE - FanWeb měsíce - červen 2010



Již podruhé nás SCORE zmínilo ve svém časopisu. Tentokrát nás jmenovali FANWEBem měsíce, což nás samozřejmě velice potěšilo a je to po druhém místě v Clash of the Fansites další velký úspěch v poměrně krátké době. Škoda jen, že nás redaktoři SCORE popisují jako web, který pouze překládá z mmo-championa a nemá žádný vlastní autorský obsah. Zmínka o Clashi nebo alespoň o tom, že jsme oficiální fansite by také nebyla k zahození. I přes to všechno však časopisu SCORE velice děkuji za propagaci a doufám, že nám tento článek přinese co nejvíc nových fanoušků.

[odstavec]

Clash of the Fansites - 2. místo - červen 2010



cotf

Clash of the Fansites byla akce pro fan stránky pořádaná BLizzardem během Arena Tournament 2010. Fan stránky mezi sebou soupeřili podobně jako gladiátoři v arénách, my jsme však místo mečů a kouzel používali pera a klávesnice. Naším úkolem bylo přinést co nejlepší pokrytí celého eventu - informace, články, rozhovory... A snad se nám to podařilo. Blizzard nás totiž odměnil skvělým druhým místem!

1.místo


Buffed.de

2.místo


WoWfan.cz Mondes Persistants.fr

3.místo


WoW-Serbia.com Guisas WoW


Sláva vítězům, čest poraženým. [odstavec]

WoW-Europe.com - Oficiální fansite - únor 2010



Už asi dva roky jsem se snažil, aby naše stránka byla zařazena mezi oficiální World of Warcraft fan stránky. Neúspěšně. Poslal jsem asi pět žádostí a ani na jednu jsem nedostal odpověď. Když jsem se zeptal na fóru, proč se nikdo neozývá, dostalo se mi odpovědi: "Teď na to není čas, brzy se na to mrknem." (ne že bych ji taky někdy nepoužíval).

Ellendwaye také jednou napadlo, že zkusí žádost poslat. Nevím, zda je to tím, že je jeho angličtina lepší, než moje, ale jemu se odpovědi dostalo. Po krátké výměně e-mailů a několika úpravách na stránce jsme se zařadili mezi oficiální fansite World of Warcraft.

/pic/oficial_fan


Díky tomu jsme zařazeni ve Fansite programu (uvidíme, zda nás napíší jako Czech and Slovak fan site s českou vlajkou). To ale není jediná výhoda tohoto programu. Budeme od Blizzardu dostávat nějaké informace s předstihem, budeme zváni na různé fan site akce a také budeme dostávat přednost u nadcházejících beta testů.

Děkuji všem, kteří stojí za tímto úspěchem! Každému, kdo se podílel na tvorbě webu. [odstavec]

SCORE - číslo 183 - květen 2009


Zmínka o našem webu se objevila také v časopisu SCORE! Konkrétně šlo o rubriku MMO Deníček, kde se objevilo doporučení k návštěvě našeho webu vedle popisu nové instance Ulduar. Za umístění tohoto odstavce v časopise se mimo jiné zasloužil také Light. SCORE bohužel neposkytuje časopisy v e-podobě, ale jejich stránky určitě stojí za shlédnutí. Děkuji Kotrbusovi za naskenování článku.

[odstavec]

Doupě - Stránka měsíce (Červenec 2006)


V papírové podobě známého časopisu Doupě byl náš web zvolen stránkou měsíce. Je to velká pocta, protože uběhly teprve 2 měsíce od jeho založení. Děkujeme za vše a hlavně za zvýšení návštěvnosti. Pokud si chcete prohlédnout doupě v elektronické formě, máte možnost na www.doupe.cz. Rád bych také poděkoval Anureasovi, že nás to no upozornil.



Naposledy upravil/a Ellendway 23.06.2011 v 17:27:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 22.10.2012 14:45

milanko
Ehm ta česka vlajka sa hodi na česko slovensky fan site web pre neznalcov bol aj za druhej republiky (československo)
Od roku 1920 používalo Československo vlajku nynější ČR.

milanko 22.10.2012 13:58

Ehm ta česka vlajka sa hodi na česko slovensky fan site web pre neznalcov bol aj za druhej republiky (československo)

Brethar 15.06.2010 16:01

Já mam na mobilu net takže jsem tu furt - o přestávce, o volně doma prostě furt a velmi ocenuji co tu delaté... Cg za Clash of Fansites jen tak dal

Agony 08.04.2010 14:40

Javorovej: aha srry ..to malo být tobe ...... preklik

Agony 08.04.2010 14:39

Dex-112:tak promin ..ale me se tam vidí že tam je 10x ..... ale tak čím víc tim lépe ...

Javorovej 07.04.2010 23:49

agony: já jsem mrkám 100x denně

Wrent 07.04.2010 23:31

prý jsme byli i v jiných časopisech, například Pevnost... kdyžtak někdo naskenujte a pošlete, díky Pokud nás ocenili někde na internetu, dejte taky vědět

Agony 07.04.2010 23:22

Noo tak já se sem mrknu každej DEN ... ..pro mne to je jako ,,automatika´´ hehe ..nejlepši CZ/SK WoW...web ....... doufám že tych ocenení bude ješte víc .....

Charlie 14.11.2009 22:12

:-] já sem teda chodim 10x v měsíci a fakt se mi tady moc líbí a dozvim se skoro vse co hledam :-]

Vikano 14.10.2009 07:41

cau cau diky ze ste tihle stranky vyrobyli fakt vam dekuji chodim sem asi uz tak 2-3 roke moc se i to tadi libi diky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet