Oznámení mobilní Warcraft hry

  warcraft mobilní hra    warcraft   

Před pár dny proběhlo bez účasti veřejnosti pravidlené zhodnocení roku, hlavně tedy finančních výsledků. Blizzardu se i přes očividné průšvihy docela daří. Skvěle se prodává World of Warcraft kvůli měsíčnímu předplatnému obsahujícímu dvě hry. Hearthstone taktéž slaví úspěchy, Diablo II: Resurrected se stalo nejprodávanějším remasterem. Tak trochu mimochodem se v reportu pro novináře objevila následující zpráva:

Blizzard zdroj

Blizzard pro rok 2022 plánuje pro Warcraft univerzum velké množství nového obsahu, a to jak pro World of Warcraft, ale i Hearthstone. Vůbec poprvé v historii bude vydána zcela nová Warcraft hra pro mobilní zařízení.

Tato drobnost je ve své podstatě velkou zprávou. Byť jsme vůči mobilním hrám skeptičtí, je v nich budoucnost. Diablo: Immortal zdá se býti úspěchem, doufejme tedy, že se Blizzardu povede i Warcraft hra.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Martins911 05.02.2022 04:21

Největším překvapením je si to že to neudělali již dávno ale hádám že z toho vznikne typická mobilní hra plná mikrotransakcí

Lockdaar 05.02.2022 10:53

Tak tehdy k tomu měli skoro všichni velký odpor, když si spojili Warcraft/World of Warcraft na mobilu a zvláště pak i po události s tím Diablo Immortal. Nicméně, jestli to bude hra podobná na principu samostatného Heartstone, tzn. že lore z WoW/Warcraftu se to nebude vůbec nijak dotýkat, tak je to asi jedno. Mikrotransakce tam logicky nejspíš budou, aby ta hra mohla vůbec fungovat (ostatně asi jako v každé mobilní hře, myslím že klasický subs by se u tohohle fakt neuchytil)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet