Patch 4.0.6 je na Live serverech & Facebook

/pic/uploaded/patch406

Dnes proběhl vcelku rychlý restart serverů a přinesl s sebou patch 4.0.6, který upravoval a opravoval hodně věcí. Snad celé Patch Notes sepsal Wrent v průběhu testování na PTR serverech. Pokud Vám něco uniklo nebo jste ho ještě nečetli, můžete zde.

>> Patch 4.0.6 <<

Máte-li nějaký problém s instalací patche, můžete navštívit naše fórum, kde naleznete všechny důležité informace a návody jak docílit požadované funkčnosti patche. Samozřejmostí je český překlad.

Obsah tématu:
  • Úvod
  • Windows Vista / 7 problémy
  • Instalace Patche
  • Problémy s připojením před / po aktualizaci patche
  • Technické problémy v 4.0.x
  • Grafické problémy v 4.0.x
  • Známé problémy v 4.0.x
  • Problémy s Launcherem
>> Patch 4.0.6 - Poradce při potížích <<

Asi znáte naši skupinu na sociální síti Facebook. Stránka WoW.HerniWeb.cz nebude nadále využívána, kvůli zastaralému názvu. A jelikož Facebook neumožňuje změnu názvu, museli jsme založit novou stránku. Prosíme, abyste se na ni přesunuli. Obě stránky budou nějakou dobu pracovat současně, kvůli tomu, aby se Vám usnadnil přechod. Ovšem po určité době nebude stará stránka aktualizována.

>> Nová Facebook skupina <<


Naposledy upravil/a Wrent 09.02.2011 v 18:35:26.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

DaveL 11.02.2011 15:10

Divinespite
sry že píšu sem ale neni to myslím tak velký problém..jde o to že po nainstalovani patche se mi spelly a vše co castim atd... zpomalilo takže když třeba kliknu na divinestorm tak ho pouziju az za 2 sec. coz je divne nevite co s tím???
říká se tomu lag a teď je podobných problémů plno.

Divinespite 11.02.2011 14:36

sry že píšu sem ale neni to myslím tak velký problém..jde o to že po nainstalovani patche se mi spelly a vše co castim atd... zpomalilo takže když třeba kliknu na divinestorm tak ho pouziju az za 2 sec. coz je divne nevite co s tím???

Bluebolt93 09.02.2011 18:44

čekal jsem že Dungeon Finder zpřístupní všechny normal dungeony-takhle se to všude psalo (vanilla,tbc,wotlk)...ale lognout se jde jen do Cata dungů...možná si říkáte na co by to bylo? Odpověď: nemuselo by se složitě cestovat za achievementy.Ale alespoň si ji budu víc vážit.Takže asi dobře...Jinak se mi patch líbí a hlavně,že se ukazuje pravděpodobný účinek healu v UI.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet