Patch 7.2.5 - Build 23910

  Patch 7.2.5    PTR    Public Test Realm   

 

Není to tak dávno, co vyšel Patch 7.2.0, a vypadá to, že na nás čeká další testování. Během dnešního rána byla na Public Test Realm servery poslána nová aktualizace, přesněji patch 7.2.5 – build 23910!

 

V současné době není dostupných mnoho informací, avšak objevilo se hned několik maličkostí, na které je potřeba se podívat. Mějte, prosím, na paměti, že nejde o oficiální informace a jde o první verzi nové aktualizace. Do hry jako takové se nemusí vše dostat.

 

Timewalking raid

Po relativně oblíbených Timewalking dungeonech to vypadá, že se dočkáme znovuzřízení starých raidů, které byly oblíbené a hráči na ně dodnes vzpomínají v dobrém. Jedním z těchto raidů je dle všeho Black Temple!

 

Pet Battle dungeony

Mnoho hráčů bylo nadšeno z prvního Pet Battle dungeonu, který si mohli vyzkoušet v poslední aktualizaci. Blizzard slíbil, že v případě zájmu bude tuto ideu rozvíjet. Pokud vše vyjde, jak má, podíváme se v další aktualizaci do Gnomereganu a Deadmines.

 

Nové oslavy a prázdniny

Jednodenní oslavy jakékoli významnější události jsou suprovým oddechem v uspěchaném Azerothu. Do hry se nejspíše dostanou další tři události, ve kterých si odpočineme:

  • Trial of Style – Několik hráčů se připojí do scenária, použijí holičské židle a změní svůj vzhled. Poté budou moci ostatní hráči hlasovat o nejlepší outfit. V tento den se objeví i nová měna – Mog Coin.
  • Auction House Dance Studio – Dlouho očekávané Dance Studio je konečně zde!
  • Moonkin Festival – Moonkin v Moonglade. Jděte a podívejte se!

 

Magni potřebuje naši pomoc

Dle několika informací se máme co nejrychleji dostavit do Sholazar Basin, kde na nás čeká Magni a potřebuje naši pomoc. Dle všeho půjde o scenario, ve kterém se dozvíme něco více o cestě na Argus (planetu, nikoli pivo).

 

Chromie je zpět!

Pamatujete si na tuto malou gnómku? Pokud ano, máte štěstí, protože se v další aktualizaci asi vrátí a bude od vás potřebovat pomoct ve scenariu, které je pojmenováno jako „The Deaths of Chromie“.

 

Další novinky

  • Achievement WoW's 13th Anniversary.
  • Nový titul „%s, Adventuring Instructor“.

 

Jakmile bude aktualizace kompletní a dostupná, určitě se můžete těšit na další várku novinek.

 

Co byste uvítali v nové aktualizaci?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

14.04.2017 10:25

Jikonekt, z pvp pada 810ilvl +-podle ratingu tj srovnatelny s mythicem, pokud se nepletu tak v pvp sou set bonusy nebo legendarky vypnuty takze maximalne muzou mit vyhodu ze budou mit 1-2% silnejsi staty pokud maji nejakej ultra gear

Caregorn 13.04.2017 08:34

"Achievement WoW's 13th Anniversary" Už se těším. Určitě to bude zase velká oslava jako 12th Anniversary. Logneme se, dostaneme achievement, koupíme si 1 item od vendora, z emailu vybereme psa a oslavy končí!

Vatt'ghern 13.04.2017 06:28

Timewalking raid hmm Black templ je nádherný raid a určitě si ho zajdu, (i když to přes timewalking už není ono) ale nebude to trochu divné na jednu stranu pomáhat illidari a pak si přes raid finder zajít BT.

Jikonekt 12.04.2017 17:40

Ja bych rad uvital stare dobre PvP vendory s PvP gearem :P

moorti 13.04.2017 07:16

hej a oddelený PvP equip

Martins911 13.04.2017 07:43

@moorti přesně ty honor talenty je asi největší kravina co vymysleli.

moorti 13.04.2017 09:50

@Martins911 Ako spojene honor talenty a stare sety by bolo Ultimatne PVP

Jikonekt 13.04.2017 13:15

@moorti Hej, protoze i to automaticky nastaveni statu v BG je prisernost. Neni tam pak zadna poradna variabilita, treba ze nekdo jel stejnou classu na mastery, jinej na crit jinej zas na haste... stejne jako nekdo hral frost DK s 1h nekdo s 2h atd... bylo to daleko zajimavejsi...

Jikonekt 13.04.2017 13:17

A taky mne dost stve, ze PvEckari i na PvP serverech vas mimo BG a areny prejedou jak prd... pac maj diky eq z raidu nebo mythiku 2x tolik HP a 3x takovy dps... to je fakt o nicem, zlaty PvP sety.... i ta resilka a PvP power jako staty na PvP gearu bylo lepsi jak je to ted...

Martins911 13.04.2017 19:56

@Jikonekt níčení pvp začalo hlavně ve chvíli kdy každé classe dali heal a stun nebo jinej silence tím se bg stala přehlídkou strašného pižlání o dopadu pro melee class ani nemluvě a abych nezapomněl to zvýšení hp taky zbytečný

Jikonekt 14.04.2017 11:40

@Martins911 To souhlas... selfhealovani dps class je nekdy az uchylny, kdyz dps da za arenu vic healu nez dmg, je to trosku na hlavu...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet