Patch 7.2 umožní hunterům ochočit si pety s křídly!

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news8
Pamatujete na naše Q&A z BlizzConu, kde se Blizzard vyjádřil, že možná umožní hunterům ochočit si i jiné pety, které si nyní ochočit nemohou? Na stránce Petopia jeden z uživatelů nalezl interview z Blizzconu, kde BlizzPro vyzpovídalo Briana Holinku a Michaela Bybeeho. Nejenže hunteři získají v patchi 7.2 speciálního Class Hall mounta, jako všechna ostatní povolání, ale také si konečně budou moci ochočit i pety s křídly, jako třeba hypogryfy nebo gryfony!
Hrajete za huntera? Těšíte se na tuto možnost? Dejte nám vědět do komentářů!

Naposledy upravil/a Bellatrix 19.11.2016 v 19:12:25.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zug 21.11.2016 16:11

corpsen
Aneb věc, kterou vůbec nevyužiješ, gg.
Tak špatná věc to není. Tím že to přidají nic nezkazí. Takže můžem dělat jako by to neexistovalo a zůstat u svých vlastních petů.

corpsen 21.11.2016 15:03

Dreamer14th
V novince jde asi o to, že nejenže se rozšíří portfolio možných petů k ochočení, ale létající peti budou skutečně lítat, ne jak dosud, že se pouze vznášeli, ale za lítajícím mountem neletěli, nýbrž zmizeli.
Aneb věc, kterou vůbec nevyužiješ, gg.

Dreamer14th 21.11.2016 13:08

V novince jde asi o to, že nejenže se rozšíří portfolio možných petů k ochočení, ale létající peti budou skutečně lítat, ne jak dosud, že se pouze vznášeli, ale za lítajícím mountem neletěli, nýbrž zmizeli.

Jikonekt 21.11.2016 12:45

Souhlas, proste driv peti byli variabilni a clovek je chodil lovit podle jejich schopnosti, vetsinou. Dneska uz je to temer jen kosmeticka zalezitost T

MPosp 21.11.2016 12:00

Ellendway
Četl sis vůbec tu novinku?
Četl a nepochopil, co je na tom za bombu?! Že si jako peta budu moci ochočit gryfona? Ne díky, o toho fakt nestojím ... kdyby raději vrátili opravdové bojové schopnosti skutečným dravcům!

Ellendway 21.11.2016 11:40

MPosp
Za huntera aktuálně hraju. Nechápu tu informaci - vždyť petů s křídly je už nyní ve hře spousty, celé rodiny Birds of Prey, Carrion Birds, Wasps či již zmiňovaných Dragonhawks!
Četl sis vůbec tu novinku?

MPosp 21.11.2016 07:22

Za huntera aktuálně hraju. Nechápu tu informaci - vždyť petů s křídly je už nyní ve hře spousty, celé rodiny Birds of Prey, Carrion Birds, Wasps či již zmiňovaných Dragonhawks!Naopak jsem smutný z toho, jak nyní mazlíčci ve hře fungují. Jsou jak housky v samošce, jen zahrabu u StableMastera v boxu a vytáhnu si podle vzhledu. Podle vlastností vybírat už takřka nelze, vše je jednotné a unifikované, ostatně jako mnoho dalšího v moderním WoW-ku. Chybí mi skutečné vymazlení peta, jednoho jediného co si s sebou mohu brát ven, na 6 úroveň Loyality, což vytvořilo skutečné pouto, kdy si hunter svého zvířecího kámoše opravdu vážil! Teď už jsou to pro většinu jen trofeje na poličku, aby se měli čím vytahovat ve městě.Strašlivé zklamání je momentální fungování Ferocity, sice mají poloviční HP než Tenacity, ale jejich dmg je úplně stejná! Namísto kočky, vlka nebo devilsaura tedy momentálně vedle mě pobíhá bíložravá obluda Rhino a případného dalšího peta mám jen kvůli speciálním abilitám, jako je např. chození po vodě apod. ...

fanky 20.11.2016 05:23

corpsen
Přesně tak ty časy....
Nehrával jsi cca před 8-10lety na OG či TwinS huntera?

Zug 19.11.2016 22:23

Já mám ochočeného Dragonhawka (vlatně všechni moji peti u blood elfů jsou jen jinak zbarvení Dragonhawkové). A to zvíře je prakticky jen křídla a hlava.

Jikonekt 19.11.2016 21:10

corpsen
Přesně tak ty časy, kdy jsem čekal na spawn BrokenTootha v badlands...
Jo jo, taky sem tam na nej dlouho chodil a kdyz sem ho konecne tamnul okolni hunteri mi gratulovali Tohle dneska v ty hre bbohuzel uz neni...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet