Patch 8.1.5 vyjde 12. března

  patch 8.1.5    kul tiran    zandalari   

Blizzard uveřejnil, že patch 8.1.5 vyjde již za necelé dva týdny, a to konkrétně 12. března.

Veškeré články týkající se patche 8.1.5 najdete v příslušné kategorii.

 

Nové spojenecké rasy

Hlavním "tahákem" patche 8.1.5 jsou dozajista nové hratelné rasy, Kul Tirané (Aliance) a Zandalari trollové (Horda). V rámci čekání na vydání patche si můžete projít preview obou nových ras, nastudovat si požadavky na jejich odemčení, podívat se na jejich raciálky, Heritage armory nebo druidí formy.

 

Pokud vám nevadí spoilery, můžete se rovněž předem informovat o okolnostech jejich zrekrutování a podívat se na jejich recruitment cinematicy.

Další obsah

Stručný přehled toho, co všechno bude patch 8.1.5 obsahovat, si můžete projít zde. Mezi ty nejdůležitější věci (kromě nových ras) patří pokračování War Campaign obou frakcí, nové World Questy nagské invaze, předznamenávající návrat královny Azshary v patchi 8.2, dále nové questové linie na profese, Warlords of Draenor Timewalking, remaster Arathi Basin a Warsong Gulch, nový Brawl Arathi Basin vs. AI (kde nebudete bojovat proti hráčům, ale proti počítači), nové micro-holidays a další updaty.

 

Beastmastery hunteři si budou znovu moci ochočit Hati, který přijde s celou řadou nových vylepšení (více se dočtete v druhé části tohoto článku).

 

Pokud projdete War Campaign za obě frakce, dostanete v patchi 8.1.5 dva unikátní mounty.

 

Zároveň to vypadá, že mini-raid Crucible of Storms, který měl původně vyjít v patchi 8.1, Blizzard nakonec zařadí do patche 8.1.5.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

David1995 12.03.2019 15:35

Nevíte v kolik hodin výjde zítra ten patch?

Gareth 12.03.2019 18:25

píše se, že od 02:00 do 10:00 bude hra nedostupná

kritik 01.03.2019 22:31

Ackoliv se vzdycky na novy patch tesim, ze bude nejaka zmena a konecne neco co delat, kdyz si podrobnejsi prostuduju co bude v 8.1.5 tak to nadseni trosku opada, nazval bych to takovej recyklacni patch, tak posudte sami co bude vlastne v 8.1.5 :

zrecyklovany wod timewalking dungy
zrecyklovana brawler guid (uz poctvrty ! zabijet zas ty samy bosse)
pridani peti na achiev v mop raidech = zrecyklovany pandaria raidy

Co bude opravdu novej content je pokracovani war campane(jednorazovy questy, ktery udelate tak za hodinu a konec)

A ty 2 novy allied rasy, kdy zase udelate jednorazovy questy u alli a hordy a tim novej content konci, levlovat je muzete zase jen skrz stary zony kde kazdej levloval uz milionkrat.

Chapu i ze to oznaceni 8.1.5 neznaci nejaky velky patch, ale podle me s tim recyklovanim uz je to prehnany, mam se tesit ze budu znova chodit mop riady, wod dungy a poctvrty zase od zacatku brawler guild ? Ja nevim, ale podle me jenom reycklovat a nepridat opravdovej novej content je obrovska chyba, ano budeme mit novej dvoubossovej raid ale ten bude az 5 tydnu po vydani 8.1.5 a dalsi content kdy ? v lete ? Ja bych si taky pral aby na tom bylo wowko zase mhohem lip, ale timhle stylem fakt nevidim ani svetlo na konci tunelu ...

Hromovapest 04.03.2019 10:40

Tak co ti brání odinstalovat wowko? :-)
Já se na nové rasy těším. Levelovani si budu užívat.
Tinewalkingy chodím nerad to přiznám. Ale chodím je pač mě ještě nedropnul ten Mount.

Kaspo 01.03.2019 08:27

Bella, myslím že Crucible of Storm, bol od začiatku plánovaný pre patch 8.1.5

Bellatrix 01.03.2019 09:24

Nikoli, oznamoval se v rámci obsahu pro 8.1. Viz např. https://www.wowhead.com/news=287254/whats-coming-in-tides-of-vengeance-new-battle-for-azeroth-content-patch

Šéfredaktor WoWfan.cz

Bellatrix 01.03.2019 13:57

@Bellatrix Šmarja, za co ty mínusy? Klidně můžete být naštvaní, ale je to tak Třeba WoWpedia to tak má taky uvedené: "Crucible of Storms is an upcoming raid in Battle for Azeroth, to be introduced in Patch 8.1: Tides of Vengeance." To fakt není nějaký můj výmysl.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Valohran 01.03.2019 22:16

Crucible of Storms oznámil Ion v zářijovém Q&A, kde představil patch 8.1 - Tides of Vengeance. O Crucible of Storms, Kultiranech a Zandalari řekl, že přijdou až po bitvě o Zuldazar, ale v celém tom streamu mluvil jen o 8.1. Samozřejmě se poměrně brzo začala objevovat proroctví na fórech, že se druhý raid a spojenecké rasy nestihnou, ale původně zřejmě plánovali vypustit bitvu o Zuldazar a logicky i druhý raid a spojenecké rasy dříve a stihnout to vše v 8.1. (https://www.wowfan.cz/clanek/patch-8-1-tides-of-vengeance-co-zatim-vime)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet