Patch 8.1.5 - Kul Tirané & Zandalari trollové: Preview

  kul tiran    zandalari    patch 8.1.5   

Hlavní novinkou patche 8.1.5 budou nové spojenecké rasy, Kul Tirané (Aliance) a Zandalari trollové (Horda). Blizzard vydal k oběma rasám oficiální preview včetně videa představujícího obě nové rasy.

 

Datum vydání patche 8.1.5 zatím není známo.

 

Rozcestník

Kul Tirané

Zandalari trollové

 

Preview video

 

 

Kul Tirané

Kul Tiras byl založen neohroženými průzkumníky, kteří se plavili nezmapovanými vodami a pátrali po dobrodružství. Jelikož byl Kul Tiras klíčovým členem Lordaeronské Aliance, kultirasské námořnictvo dominovalo azerothským mořím se svou legendární flotilou.

 

  • Dostupné classy: Druid, Hunter, Mage, Monk, Priest, Rogue, Shaman, Warrior
  • Na raciálky Kul Tiranů se můžete podívat zde. (Zatím však nemusí jít o jejich finální podobu.)
  • Požadavky na odemčení Kul Tiranů najdete zde. Pro hraní této rasy nebudete muset dokončit raid Battle of Dazar'alor.

 

Až se ve hře zpřístupní patch 8.1.5, hráči, kteří mají tyto požadavky splněné, dostanou přístup ke questové linii, skrze niž zrekrutují Kul Tirany jako spojeneckou rasu. Po dokončení questové linky dostanete achievement Allied Races: Kul Tiran a budete si moci založit svého Kul Tirana.

Zde se můžete podívat na vydataminované cinematicy z rekrutování Kul Tiranů.

 

Pokud vylevelíte Kul Tirana od počátečního levelu 20 až po 110, dostanete kosmetický Heritage armor set, který je unikátní pro danou rasu. Lze jej transmognout na cloth, leather, mail i plate.

Společně s odemčením Kul Tiranů dostanete také nového mounta, Kul Tiran Charger. Toho budete moci využívat na kterékoli své alianční postavě.

 

 

Zandalari trollové

Zandalari jsou hrdý národ, jehož původ se datuje až k prvopočátkům azerothské historie. Jejich divocí válečníci vyrážejí do bitev na hřbetech dinosaurů a Zandalari mají k dispozici jednu z největších flotil celého známého světa.

 

  • Dostupné classy: Druid, Hunter, Mage, Monk, Paladin, Priest, Rogue, Shaman, Warrior
  • Na raciálky Zandalari trollů se můžete podívat zde. (Zatím však nejde o jejich finální podobu.)
  • Požadavky na odemčení Zandalari trollů najdete zde. Pro hraní této rasy nebudete muset dokončit raid Battle of Dazar'alor.

 

Až se ve hře zpřístupní patch 8.1.5, hráči, kteří mají tyto požadavky splněné, dostanou přístup ke questové linii, skrze niž zrekrutují Zandalari jako spojeneckou rasu. Po dokončení questové linky dostanete achievement Allied Races: Zandalari Troll a budete si moci založit Zandalari trolla.

Zde se můžete podívat na vydataminované cinematicy z rekrutování Zandalari trollů.

 

Pokud vylevelíte svého Zandalari trolla od počátečního levelu 20 až po 110, dostanete kosmetický Heritage armor set, který je unikátní pro danou rasu. Lze jej transmognout na cloth, leather, mail i plate.

Společně s odemčením Zandalari trollů dostanete také nového mounta, Zandalari Direhorn. Toho budete moci využívat na kterékoli své horďácké postavě.

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gareth 28.02.2019 12:03

Proč to nemají i základní rasy od 110, těch 10 levlů dát na zandalaru je nadlidský úkol, navic když už tam expím čtvrtou postavu

Lukinho017 23.02.2019 21:33

Budu moct mít heirtage armor i po použití boostu na lvl 110?

@ndy 23.02.2019 22:04

Ne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet