Rekapitulace závodu Black Division vs. Ladies First

//pic/uploaded/soorace_header
Minulý týden proběhl zajímavý závod mezi guildami Black Division a Ladies First formou rychlého proběhnutí raidu Siege of Orgrimmar. Vše bylo streamované a dostupné i na živo v herně District. Dnes proběhne další akce v podobném duchu, čas bude tentokrát věnován především diskusi o minulém pondělí. Vše můžete sledovat opět přímo v herně (to abyste rychle utíkali na tramvaj!) nebo na streamu http://www.twitch.tv/districtprague.
KDY: Pondělí 5.5. ve 20:00 KDE: Twitch kanál nebo herna District CO: Druhý Siege of Orgrimmar závod mezi Black Division a Ladies First + diskuse o minulém závodě.
Záznam z minulého týdne můžete najít na níže uvedených adresách: http://www.twitch.tv/districtprague/c/4154791 http://www.twitch.tv/districtprague/c/4154794 Dále můžete navštívit galerii fotek přímo z herny (může vyžadovat přihlášení na Google+).
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

jurman 06.05.2014 15:21

Tady mas link na vcerejsi recaphttp://www.twitch.tv/districtprague/b/526133118Jak tam zminuji tak videa jeste budou rendovata strihat z tech PoV celej zavod.

veselo 06.05.2014 15:11

super vyriesilo to moj problem vcera co si pustim navecer musim sa podakovat (zaznam prveho runu), snad bude coskoro pristupny aj zaznam druheho rad by som si pozrel

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet