Screenshoty z nových zón, Tier 17 paladin

//pic/wod/warlordsofdraenor_logo
Warlords of Dreanor Alpha nám postupně poodhaluje čím dál více informací o tom, jak bude nový content vypadat, a na co se máme těšit. Vzhledem k tomu, že se už na světlo světa dostaly nové screeny ze zón, a kromě toho i spousta dalších věcí, tak vám dnes přinášíme několik z nich.

Warlord of Dreanor minimapa

V alpha verzi WoD se objevila přes víkend nová minimapa. V některých lokacích jsou to pouze kosmetické změny, nicméně v severních lokacích se můžeme bavit o celkovém překopání daných míst. Pro srovnání vám přikládáme i mapu starou (ta pravá).

Garrisons

V datadisku Mist of Pandaria se Blizzardu velice zalíbil koncept vlastní zahrádky pro aktivní hráče. Rozhodl se ho tedy více rozvíjet až do takové fáze, že v datadisku Warlord of Dreanor budete mít vlastní základnu. V této základně pro vás budou vaše npc sbírat suroviny a následně z nich produkovat další suroviny (přesnou funkci garrisons Blizzard později vysvětlí). Zde je tedy několik screenů, které nastiňují, jak bude předběžně vaše základna vypadat.
Tauren revamp Tauren revamp Tauren revamp Tauren revamp

Paladin T17 set

Pomalu už se začínají i uveřejňovat T17 sety, první z nich je tedy set na paladina. Vrchní typ setu by měl být dostupný na raid finderu a flexi, níže zobrazený set by pak dropoval na heroicu a mythic obtížnosti.

Nové zóny

Před několika dny jsme bohužel museli stáhnout obrázky nových zón z našich stránek, nicméně dnes již můžeme pro vás připravit malou ochutnávku. V průběhu týdne se pak můžete těšit na modely zbraní, galerie zón a mnoho dalšího. Na obrázcích můžete vidět Spires of Arak, Frostfire Ridge, a Shadowmoon Valley.
Tauren revampTauren revamp Tauren revamp
Mějte na paměti, že se vše stále může změnit, je to pořád Closed-Alpha.

Naposledy upravil/a Stalor 22.04.2014 v 11:38:37.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

23.04.2014 21:36

Muradin:jeste dopnim kdyby se lidi ptali normal i heroic by mnel bejt flexibilni tudiz 10-25 lidi a zadna obtiznost nebude mit spolecnej save takze muzete jit lfr normal heroic i mythic a budete mit sanci na loot akorat ze v normalu a hc to bude jak ted v lfr a flexu nahodnej loot pro nekoho v raidu bez moznosti predavani + bonus roll

Muradin 23.04.2014 17:51

Ne tak by to nemělo být nevím kde jsi to tu našel, ale mělo by to být takto: Z flexu se stane Normal, Heroic bude sloužit jako doteď Normal a místo Heroic bude Mythic pro 20 lidí. Trochu zmatené, ale je to tak

skapinqa1 23.04.2014 17:46

Malá poznámka:Flexi. by nemalo existovať nahradia ho Hero. raids s tým ,že budú flexible. A úroveň heroic vystrieda mythic s tým, že bude dostupný PEVNE pre 25 ľudí. Informácia z vašej stránky.

Muradin 23.04.2014 16:49

Jenom budovy orků se od W3 dost změnili jak začali víc používat železo, ale jinak. No nevím moc by se mi to nelíbilo jak říká Beeda2004 a třeba ta Nekropole bylo by to dost divný a myslim, že by dojem Garrisonu úplně zmizel (nehledě na to, že Sylvanas žádné Nekropole nepoužívá... teda zatím). Styl architektury atd. by se u nějakých ras nehodil a jak jsem řekl dalo by to mnohem víc práce.

23.04.2014 03:38

Metiu:akorat to neni zrovna moc realny ty stromy rostou nekolik stovek az tisic let a v garisnu ho zasadis a za pul dna budes mit plnou velikost dalsi vec u stromu by se dost blbe poznavalo co to je za barak protoze by se zrovna nemelymoznost jak by se lisily

Metiu 22.04.2014 23:25

To je pochopitelne ze enginering trainer bude gnom a enchanting trainer blood elf, na to si uz hadam kazdy zvykol. Ale garison bude taky jednotvarny ked vsetky budovi aliancie budu ako stormwind alebo w3 ludia a hordiacke budu ako orgrimar alebo w3 orkovia. S aliancie by sa mi lubili povedzme namiesto aliancnych straznych vezi velke stromy nocnych elfov a u hordy napriklad taka nekropola.

Muradin 22.04.2014 17:10

Ano to by mělo být, ale já mluvil o vzhledu budov.

22.04.2014 16:40

Muradin: oni myslim rikaly ze budouvy nebudou podle frakce ale jednotlivy budovy budou rasove zamereny ze v kovarne bude trpaslik enginer bude gnom a podobne, ale jak to bude ve skutecnosti bude az v bete

Muradin 22.04.2014 16:03

Metiu
ja zas dufam, ze budovi v garisone nebudu len take ake vidime na obrazkoch, ale povedzme moja ludska postava ma budovy ludske, moja gnomska postava ma gnomske atd. ludia co hravali W3 vedia asi co myslim. V pripade ze by bol garison pripojeny na ucet, nie na postavu, potesilo by ma keby tam boli povedzme budovy kazdej rasy, nie len ludskej (u aliancii)
Budu tě muset sklamat. Zatím by měli být budovy jen podle frakce, ale myslím, že se není čemu divit dalo by to dost práce.

Draculla 22.04.2014 15:55

Beeda2004
mno ten warrior tier me moc podobnej nepripada:-)
Warrior Tier je dosť drsná prekopávka T5 setu: http://wowroleplaygear.com/wp-content/uploads/2011/08/t5-warrior-destroyer1.jpg

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet