Sledujete novinky z Battle for Azeroth alphy?

  Battle    For    Azeroth   

Pro mnohé překvapení a pro jiné konečně impulz a naděje. Osm dní po vydání nejspíše poslední aktualizace datadisku Legion, vychází první veřejně dostupná verze alpha testování nadcházející expanze Battle for Azeroth. Několik stovek zvolených hráčů má možnost nainstalovat si alpha verzi BfA a ponořit se do testování nového datadisku, ale co my ostatní?

 

Přiznám se, že jsem se tentokrát nedostal do užšího výběru a přístup zatím nemám, avšak denně hltám hromadu novinek, koukám na nová videa, která se objeví na YouTube a začínám se čím dál tím více těšit na to, až si Battle for Azeroth konečně zahraji. Změn je přeci jen opravdu mnoho a v datadisku na nás čeká mnoho zajímavých novinek.

 

I přes fakt, že si pročtu denně opravdové kvantum novinek, musím se přiznat, že úplně přeskakuji některé části, které se objevují na některých webech. Nevím, jak to máte vy, ale osobně si vůbec nečtu ty o chystaných změnách povolání. Píšu o World of Warcraft již nějaký ten pátek, zažil jsem na tomto webu vydání pěti datadisků a je mi úplně jasné, že změny, které jsem zahlédl v první veřejné verzi alphy, se do hry nikdy nedostanou. Samozřejmě nemůžu říct, že bych se jedním okem nepodíval na změny, které se plánují pro mou hlavní postavu, ale dnes, jako občasný hráč, už mi zásadní změny netrhají žíly a nějak se s nimi sžiji.

Další kapitoly, které mě nechávají zcela klidnými, jsou například nové dialogy postav. Tedy alespoň pokud nejde o naprosto zásadní dialogy, které například vysvětlují příběh hry. Nevím jak vy, ale osobně je mi šumák, co říká Pepík ze Stormwindu o Tondovi, který mu ukradl dvě jablka.

 

Co ovšem sleduji je vývoj, nové modely, nové zóny, představení nových talentů nebo třeba nové aktualizace do vzhledu hry. Nejvíce jsem byl v minulosti odvařený ze stínů, nové grafické podoby vody (mimochodem, stará voda ve hře stále je… přiznejte se, kdo ji má stále aktivní?). Mám rád, když si čtu o něčem, co je opravdu viditelné. Přeci jen úprava kouzel, schopností a talentů probíhá v průběhu celého datadisku, ale ty největší změny a novinky proběhnou jednou a je u nich většinou zaručen onen potřebný „wow!“ efekt, který mnozí z nás očekávají a mnohdy i vyžadují.

Jak jste na tom vy? Co za novinky sledujete z alpha (později i beta) testování vy? Máte to podobně jako já nebo koukáte na všechny změny každého buildu, který vyjde? Podělte se s námi o vaše názory v komentářích.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Silveralius 14.02.2018 07:41

Osobně sleduji hlavně novinky o nových rasách
A poté předělávání starých modelů a vytváření nových. Dialogy nesleduji vůbec ty si poté vychutnám až ve hře a nechci být o toho překvapení ošizen Samozřejmě občas se na něco kouknu, když se to objeví tady na wowfanu, ale jinak to nevyhledávám.
A abych se přiznal efekty spellů také moc nesleduji. Mění se pomalu každý datadisk a většinou mě spíš zajímá jak budou fungovat nežli jestli to hodí o jeden meteor víc nebo míň (Jo hraju Warlocka a ne nejsem pyroman ).
Plus tedy to co sleduji jsou ještě nové zóny a předělávky těch starých plus vzhled dungů a raidů.

Heakler 12.02.2018 00:41

Mám to podobně jako Randy podemnou Po spuštění Chromu okamžitě hodím z lišty do nových karet mimo Seznamu, FB a YT také Wowfan a MMOChampion občas také WoWhead Přiznám se ale, že většinou prvně jdu na MMOChampion a až když zjistím, že se objevila nějaká velká novinka, mrknu na WoWfan jestli se tu již také nachází a já si tak mohl vychutnat dojmy z novinky v rodném jazyce

Randy 12.02.2018 00:09

Jasnéé, môj deň sa začína tým, že zapnem WoWhead/Wowfan a neustále sledujem novinky a keďže moja angličtina je celkom dobrá, ale neni to nič extra tak väčšinou sledujem "viditeľné veci", ale samozrejme pri dôležitých dialógoch a pod. sa pozastavím a pár slovičiek si preložím aby som bol v obraze. Ďakujem za článok, mám rád také úvahy autorov !

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet