Tales of the Past Serie

Exkluzivní rozhovor s tvůrcem Martinem Falchem

Tales of the Past 1

rpaslík začne vykládat příběh založený na pravdě: Parta Aliance se vypraví bavit se po světe, zabíjet zvěř a jezdit na mountech. Až dojedou do Barrens a stojí před vesnicí. Rozhodnou se ji vyhladit, a také tak učiní. Mezitím se o tom dozví Horda a před Orgrimmarem sestaví mohutnou armádu, která se Alianci chce postavit. Velitelé obou stran dají souboj, ve kterém horďácký vůdce padne, protože udělal chybu, daroval protivníkovi život, když ten o něj prosil.
  • Download: Video.google.com
  • CZ Titulky: Stáhnout titulky (by Bummer)
  • Hodnocení: (maximum je 6)
  • Velikost a délka: 436 (356 zipnuté) Mb, 11:39
  • Datum vydání a autor: 3.11.2005 Martin Falch
[odstavec]

Tales of the Past 2


ejlepší video roku 2006. Absolutně skvostná editace, kvalita, postavy, úhly kamery, prostředí, boje, scény, děj. Tohle video všude na serverech dostávalo hodnoceni 100%, 10/10 a podobně. Příběh navazuje na Tales of the Past 1. Horda a Aliance spolu válčí, Horda oplácí své dluhy a drancuje Alianční města. V té samé době se objeví největší hrozba - nesmrtelný Král Lichů, sám Arthas. Yimo a Blazer se snaží přijít na to, jak zastavit válku a jdou za starým druidem, který jim řekne, ať cestují na určité misto a tam naleznou odpoveď. Yimo má však sen, ve kterém k němu promluví Arthas a oznámí mu, že musí umřít, aby na zemi mohl být mír. Tak začíná boj o přežití, záchranu míru a vůbec celého světa. Se svou délkou 41 minut je to jedno z nejdelších WoW videí s příběhem.
  • Download: Video.google.com
  • CZ Titulky: Stáhnout titulky (by Bummer), Stáhnout titulky (by Bloodwyn)
  • Hodnocení: (maximum je 6)
  • Velikost: 574 (545 zipnuté) Mb, 41:35
  • Datum vydání a autor: 19.6.2006, Martin Falch

  • Bonus: Pokud si chcete přečíst, jak se video točilo a vše kolem jeho výroby (zvuky, dabing, kamery, bojové scény), tak se mrkněte na článěk Behind the Movie.
[odstavec]

Tales of the Past 3


řetí pokračování slavného filmu Tales of The Past. Konečně si diváci dozvídají, jak to bylo, je a bude s bajným mečem Ashbringer, jak postoupila válka proti Arthasovi a jak to vypadá s Aliancí a Hordou. Ve Filmu se, mimo už dávno známých charakterů z minulých dílů, objevuje i Thrall, Jaina Proudmoore, Rexxar a jiní. Video obsahuje spoustu nádherných efektů, ale některé už zachází až za hranice WoW videa a připomínají spíše zběsilé souboje v asijských filmech Anime a Manga. I Přesto se dá říci, že je ToTP3 v určitých směrech nejlepší video z WoW a titul nejočekávanější mu právem přísluší.


Naposledy upravil/a Novom 24.01.2010 v 23:23:59.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Wrent
Adam Kučera

Wrent je autorem 1375 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Glandrian 12.01.2011 23:20

Poradite mi jak TotP stahnout? Na videos.google jsem zadny link na stazeni nenasel (ani po prihlaseni)

Badbird 04.05.2010 21:27

WTF: pro tebe je holt tezke pochopit smyslu pribehu kdyz si sam debil a nic si v zivote evidentne nedokazal tak si to tu resis na videu ktere je opravdu vyborne. Jinak skoda ze nebyli natoceny i nejaky dalsi pribehy. Myslim ze lidi by to bavilo

Esperanta 26.03.2010 22:37

Super pribeh,efekty aj spracovanie... jednoducho Gooj Job :P

Javorovej 26.03.2010 14:51

Chybama se netrap My je občas seknem taky (chvála korektorům)Mě se TotP líbil až na ty manga scény. Parádně zpracovaný a jen ta představa kolik lidí se muselo synchronizovat....paráda)Nám stačí, že se nezkorigujem ani u guild fota, ale filmeček bych chtěl taky slátat

Javorovej 26.03.2010 14:16

Ps.: sry za chyby... Nejsem zrovna učitel češtiny

Javorovej 26.03.2010 14:16

Asi takhle:1.díl: pobavilo mě rozlišení, styl a příběh. Na dnešní dobu už je tohle nic Nápad však skvělej, a ten příběh je tak... Je blbí, že za 10 min se tam toho stane tolik, ale jinak má poentu, což se o spoustě slátaninách v TV říci nedá 4/102. díl: perfektní upedate u všeho co jsem vytknul jedničcě a vylepšení toho co jsem pochválil! Příběh nabírá naprosto nečekaný nový směr, je svižný, parádní, dojemný jen trochu složitý (viz WTF??? že ) Líbí se mi zakomponování původního příběhu Warcraft i příběhu z WoW. Dalo by se říct, že tohle může konkurovat většině filmů a všem WoW-filmů. Prostě 9,5/10 Ps.: konečně je nadabovanej 3. díl: jedna hodina třicet minut? Co to porboha je??? moje první reakce na tento film (délkou to už je prostě film) před spuštěním Jedna hodina třicet minut? Já chci víc!!! Moje reakce po dokoukání tohoto filmu Opravdu velice moc povedený film! Rozlišení 800x600, HD grafika a synchronizace snad desíti kameramanů mluví za vše co se týká vizuální stránky. Epický příběh (pokud neberu 1.díl.. Ten byl v tomhle docela zvláštní) je zakončen epickým vyvrcholením celé ságy. Filmeček je prostě naprosto skvělí. Jen mi zde přišlo docela vtipné vyobrazení Lich Kinga a nositele Ashbringeru či jak se to píše (mám obouručný meč a rozměrech metr a půl na půl metru a mám šaty jak bu*ik) Jen hold moc nemusim ty Manga souboje takže 8/10 za ty souboje... Ve dvojce to bylo lepší... Bez nich by to byla jasná desítka Schrnutí: Kdo se nemůže dočkat WoW movie a má rád boje stylu Naruto, je to úžasné spestření jak hraní, tak čekání na film. Jen hold musí přetrpět první díl Průměrné hodnocení: 7/10

Javorovej 11.03.2010 19:04

ze sa taak lahko date vyprovokovat omg , inak k teme je to pekne spracovany pribeh

Javorovej 11.03.2010 19:04

wtf: my ti to neberem...ale si jeden z mála, komu se to nelíbí. Jinak by tahle trilogie neměla takového ohlasu a hodnocení ( a podpory blizzu)

Ellendway 11.03.2010 18:54

Snake Plisken: Mne staci ked viem zodpovedat tu otazku z Antispamu, to znamena ze viem citat a pocitat. Ozaj a tie pribehy su sracka...

Snake Plisken 07.03.2010 14:36

WTF ???: Už podle nicku jsi úplný inteligent. Série je dobrá. Ovšem, když se to tobě nelíbí nebo je příběh příliš složitý na to, aby si jej pochopil, tak to automaticky neznamená, že je to sračka.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet