World First - Kdo je jedničkou v levelování?

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news4
Určitě nebudu první, komu létá hlavou otázka, kdo byl vlastně úplně první na světě se 110. úrovní. Abych pravdu řekl, tak jsem strávil dva dny tím, že jsem hledal nějaký solidní zdroj informací o tom, kdo byl první. Bohužel jsem přišel na to, že vítěz zatím není stanovený. Jde hlavně o to, že Blizzard aktualizuje Armory velice pomalu, nejspíše aby se předešlo velkému zatížení serverů. Mnoho hráčů si v současné době stěžuje například na to, že mají již 110. úroveň, ovšem oficiální Armory stále ukazuje 100. úroveň. Vidím to například u své postavy, která je na 107. úrovni, ovšem Armory ukazuje 106. úroveň. Zatím to ovšem vypadá na několik kandidátů. Jedním z nich je americký multiboxer Shamanmoose, který podle všeho dokázal určitým způsobem zneužít mechaniku hry a získat tak 110. úroveň během několika minut (Jedná se o nepotvrzenou informaci. Shamanmoose se k tomu vyjadřuje na webu WoWprogress, ovšem účet není ověřen, takže není jisté, zda se jedná opravdu o tohoto hráče. - pozn. red.). Dalšími kandidáty jsou hráči Velura, Rengedferal, Gingidruid, Monkeylool nebo Tyrannen.
Hráč Velura dle všeho zvládl 110. úroveň za neuvěřitelné 4 hodiny a 39 minut, Rengedferal (Serenity) dokončil maximální úroveň v 5 hodin a 27 minut ráno. Následoval jej Gingidruid ze stejné guildy s časem 5 hodin a 32 minut. Další výsledky naleznete na neustále se aktualizující stránce WoWProgress.com. Za jak dlouho jste stihli dodělat 110. úroveň vy?


Naposledy upravil/a Bellatrix 02.09.2016 v 18:22:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jikonekt 02.09.2016 17:48

2 MPosp> Kupodivu tentokrat snad poprve pri spusteni datadisku sem nikde zadny tlacenice nezaznamenal. Mozna i proto, ze po vstupu do datace si clovek muze vybrat na jakym uzemi chce zacit levelovani a tak sou hraci rozprsknuti po cele mape a ne na jednom miste. Je to urcite lepsi reseni nez driv.

Jikonekt 02.09.2016 17:46

No taky tyhle levelovaci zavody moc nechapu. Udelat max lvl za par hodin a pak to hejtovat, ze neni novej obsah?! :_) Ja mam zatim jeden char na lvl 109 a na trech dalsich sem si udelal aspon artefakt.

MPosp 02.09.2016 14:32

Nesnáším tlačenice (mám sociální fóbii) a honičky za čímkoli ... takže podobné starty vynechávám, koupím si herní čas až tak v listopadu, kdy se to uklidní, instance vyprázdní a já přestanu jezdit o víkendech na chalupu :-)Prozatím si užívám expení na vanille, kterou jsem doposud neměl příležitost zažít a je to BOMBA! První postavu jsem na dvacítku dostal za cca 30 hodin herního času, kdy poctivě čtu všechny úkoly, neb při absenci QuestHeperu to ani jinak nejde a nemohu se nabažit té všeobecné obtížnosti. Ve WoD vše padalo doslova do klína, tohle je diametrálně jiný zážitek!

tkrejc 02.09.2016 14:02

Mám teprv 101 na main classe, hlavně proto ze s ostatníma si ziskavam artefakty at mam přehled o pribehu a hlavně nemam moc casu si k tomu sednout.

Praotectrekkie 02.09.2016 14:00

Já jako altoholik (že by i alkoholik? :P) si to užívám mnohonásobně, mám 11 classů na lvl 100 a u všech dělám artefaktové questy, aby si jich pořádně užil a hlavně si prošel všechny Class Hally, jsou moc hezké a fakt stojí za to. Už mám chary přiřazené po třech i do jednotlivých zón.A proč jen 11 classů? Mám sice 2 huntery, ale nejsem s to vylevelovat monka, to kung-fu mě prostě neba.

Esperanta 02.09.2016 12:48

Taky si užívám expení. Proto jsem ani nevyšilovala, že musím hrát hned po startu. Po zkušenosti s WoD si to chci užít co nejdéle, vychuntat si to, protože ten datáč tu s námi bude minimálně rok. Takže proč se za něčím hnát.

everald 02.09.2016 12:44

102.Se 110. úrovní počítám někdy v průběhu příštího týdne. Prozatím prolézám každý kousek mapy, kochám se krajinou a (jako fakt) čtu všechny úkoly Užívám si datadisk jinak než honbou za W1 v čemkoliv, stejně jako Draenor

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet