WoW Classic – Nové nepotvrzené informace o TBC

  classic    burning crusade    tbc   

Předem upozorňujeme, že následující řádky jsou prozatím čirou spekulací.

 

Různých leaků ohledně oblíbeného (možná nejoblíbenějšího) datadisku The Burning Crusade začíná přibývat. Jak moc jsou věrohodné, je otázkou, ale s jistotou můžeme říct, že Nano se zatím nemýlil. Nyní se na Redditu přidává další anonymní uživatel, jenž je údajně zaměstnancem Blizzardu, a trousí různé informace. Samozřejmě mu nikdo neveří a není se čemu divit. Ale naštěstí ne všichni hrdinové nosí kápi a Reddit uživatel u/DarkPhenomenon dal dohromady všechny informace, které anonym vypustil do světa.

 

Plánovaná vydání obsahu

  • Tier 4 a Tier 5 obsah hned od startu (4. května 2021).

  • Black Temple a Mount Hyjal v listopadu 2021.

  • Zul'Aman v lednu 2022.

  • Sunwell Plateau v srpnu/září 2022.

 

Informace o serverech

  • Všechny Classic servery budou 4. května 2021 převedeny na TBC.

  • Všechny Classic servery dostanou 20. dubna pre-patch, který odemkne draenei a blood elves, kvůli čemuž budou moct hráči vylevelovat postavy před samotným spuštěním TBC.

  • Fresh vanilla servery budou spuštěny 20. dubna 2021.

  • Zatím nejsou plánované fresh TBC servery.

  • Classic Forever realmy budou spuštěny okolo spuštění TBC a budete si na ně moci nahrát vaše postavy.

  • Tokeny a level 60 boost služba budou spuštěny během TBC.

 

Další informace

  • Patch 2.4.3.

  • Původní "Revered" attunementy do raidů.

  • AoE nerf mágů.

  • WotLK se naplánuje, pokud bude zájem.

 

Výše napsané se více či méně shoduje s tím, co již několikrát napsal Nano, jen s tím rozdílem, že Nano předpovídal pozdější datum spuštění. Ale to by se dalo vysvětlit tím, že se s někým z Blizzardu nepochopil.

 

Plánujete hrát "Tébécéčko," nebo zůstanete věrni vanilkovému Classicu?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ovabemn 23.02.2023 09:18

AVANDAMET is generally given in divided doses with meals <a href=https://buycialis.homes>cialis no prescription</a>

susiowl 07.02.2023 10:04

Meanwhile, the heterogeneity in HR data was much lower Tables 2 and 3 and the heterogeneity of the original data analysis was substantial at baseline Table 1; therefore, we used the most adjusted HR data to determine the accuracy of the data in subsequent analyses Table 4 <a href=http://stromectol.one>buy stromectol online</a> Thus, it is necessary to further investigate the regulation and downstream signaling pathways of CD36 during the manipulation of this target in precise clinical translation in the future

Cipnuania 29.07.2022 11:55

Summary Summary Sexual quality of life was examined in outpatients with chronic obstructive pulmonary disease COPD and asthma using diseasespecific questionnaires. <a href=http://buycialikonline.com>where to buy cialis cheap</a>

Batole 10.02.2021 12:14

" Tokeny a level 60 boost služba budou spuštěny během TBC. " Hihahohahe, tohle by mělo zůstat pouze na retailu. Snad je to jen spekulace.

Akrapovic 10.02.2021 21:51

a koli comu? ja by som uvytal keby to bol boos rovno na 70 uz ked to bude asi za 50e vsak kto chce nech expi ,alebo kto nema zbytocnych 50e na blbost ... a kto chce nech si boostne, len usetri cas, ina vyhoda s toho neplinie.

Akrapovic 10.02.2021 21:53

@Akrapovic ma to byt uvital, neviem co som to tam drbol a neviem upravit.

Lockdaar 08.02.2021 19:00

Co se týče konstrukční stránky ohledně samotných BC a Classic serverů, tak je to asi ok kdyby to takhle bylo, ale počkám si určitě až na oficiální oznámení toho, jak by ten BC reálně vypadal - jestli se pojede zase ten nochanges nesmysl jako na Classicu, tak to nezapínám ani omylem, jelikož asi všichni víme, jak katastroficky Classic dopadl. Doteď mám ještě vysoký tlak z toho AQ eventu pokaždý, když si na tu prasárnu jakou tam ty lidi vyvedli, vzpomenu a jestli tam na BC nebudou nějaký určitý herní aspekty ošetřený tak, aby se nedali tak rychle/jednoduše splnit, jako to bylo třeba právě u toho AQ eventu (či jinak vychcaně obejít), tak bohužel to holt nezapnu i když bych se na BC těšil víc jak ze začátku na Classic, ale zničit vzpomínky si podruhý fakt už nenechám

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet