WoW Classic – Vyrovnanost frakcí a World PvP

  classic    pvp    honor   

Na konci prázdnin byl spuštěn WoW Classic, 14. listopadu pak Honor systém. Hráči, kteří až na výjimky zůstávali ve městech, se najednou vydali do divočiny a začali odchytávat nešťastníky z opačné frakce.

 

Během několika dní se tak ukázal poměr Hordy a Aliance na jednotlivých realmech. Ruku v ruce s tím vyvstal problém vyváženosti hry, respektive vyváženosti frakcí. Nezřídka se stává, že dominující frakce okupuje přístavy, lodě i zeppeliny, lítáky, vstupy do dungeonů nebo dokonce celé lokace a prakticky znemožňuje opozici cokoliv dělat. Levelit alty na serverech, na kterých dominuje ať Horda, nebo Aliance, je prakticky nemožné. Jen dosednete na zem, jste mrtví. Ovšem najdou se i lidé z převládající mocnosti, které to baví. Dalo by se říct, že jedna či druhá strana zneužívá situace, byť v rámci pravidel. Někteří se ale nebojí pravidla porušovat a musí zasáhnout i Game Masteři. Ano, chodit po střechách a tím se vyhýbat možnosti být zabit strážemi, je zneužívání Terms of Services.

egu51mja6a_6a96fa0c2a735176a27493bec0af3c73497567e3_1574163222_508.png

Autor článku hrající na Golemaggu byl svědkem toho, že i dvouminutová cesta z Thorium Point do Molten Core může v lepším případě zabrat 30 minut, v tom horším klidně i hodinu. Tohoto fenoménu si začíná všímat stále více lidí včetně streamerů. Např. Asmongold (je potřeba ho představovat?) v 11minutovém sestřihu probírá, co je vše špatně a co by měl Blizzard s nastalou situací dělat.

 

 

Tímto článkem nechceme moralizovat nebo prosit o milost. Zajímá nás VÁŠ názor na spuštění World PvP a jak vnímáte hru po těch pár dnech od spuštění Honor systému. Proto jsme vytvořili dotazník, o jehož upřímné vyplnění vás prosíme. Jeho výsledky budeme publikovat v samostatném článku.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

svina 20.11.2019 11:51

Toto je to pravé world pvp, které milujeme a tolik se těšili, držkující snowflakes by wow hrát neměli. O tomhle bylo vždycky wow. A šašcích co hrají na normálech, o těch se raději nebudu ani zmiňovat...

kastroll 20.11.2019 11:20

alíci dostávaj nářez..jako vždy. asi si mysleli, že to bude jiný

Kaspo 20.11.2019 11:10

A čo ste čakali? Toto je to „world PVP“, po ktorom všetci plačú. World PVP nikdy, nebolo o férovosti.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet