WoW novinky

Po vánoční přestávce začal znovu Blizzard pracovat o sto šest a máme tu hned několik zajímavých a spoustu nezajímavých nových informací od tohoto herního giganta. To o čem budu mluvit je dnes patch 3.0.8, otázka dual spec a něco k lagům v Naxxu a ve světě.

Předpokládá se, že patch 3.0.8 vyjde příští týden ve středu a neustále se k němu objevují nové informace. Náš článek o patchi 3.0.8 jsem tedy jimi doplnil, takže o nic nepřijdete :). Nové věci v seznamu jsou označeny značkou (!) protože si myslím, že spousta z Vás už seznam četla a byl by pro ně možná trochu problém hledat v něm nové informace. Pro starší patche se můžete podívat do sekce Patche.

A co že to mám k dual spec? Jde o jeho vydání, konkrétně s jakým patchem by se měl objevit. Blizzard se doslova vyjádříl takto: "Nebude to v následujícím patchi 3.0.8. Pokud všechno půjde dobře, budeme to mít hotové v dalším patchi po tomhle (pozn. redaktora: pravděpodobně 3.1), ale my Vám většinou něříkáme naše předpoklady, protože když se spleteme, tak je poté na fóru alespoň méně PŘÍSPĚVKŮ PSANÝCH CAPSLOCKEM."

Možná, že jste si jako já všimli, že se v některých částech Northrendu a hlavně v Naxxramas občasně objevují globální lagy. Naše guilda za to dokonce zaplatila již několika wipnutími, a rozhodně jsme nebyli jediní a proto se Blizzard vyjádřil i k této otázce. Říkají, že tyto problémy s latency souvisejí s bojem ve Wintergrasp. Už mají připravenou jakousi opravu, kterou zatím testují na interních serverech. Chtěli by ho uveřejnit v dalším menším patchi, ale stihnou to ještě do 3.0.8? Nebo tu budeme mít i 3.0.9?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet