WoWfan.cz sraz 2012 aneb setkání anonymních WoWkařů

http://media.wowfan.cz/sraz2012/logo

Nejen malé setkání kamarádů z guildy

Možná to leckoho překvapí, ale i takoví asociálové jako jsou hráči počítačových her, o World of Warcraft nemluvě, mají občas potřebu se družit i mimo virtuální světy. A díky bohu za to! Mezi takové patří i Ketram, který se již podruhé nabídl (videa z posledního srazu najdete zde), že zorganizuje sraz fanoušků WoWfan.cz a celkově všech hráčů hry, o které si tu všichni denně čtete. "Chtěl jsem udělat menší setkání mých kamarádů z guildy, ale zase mi přišlo hloupé, aby nás bylo trochu málo. Proto jsem oslovil vás (Nás kluky z WoWfanu, pozn. red., aby se tomu udělala menší propagace. A zdá se, že to vyšlo.", komentuje Ketram neboli Rezén velkou, téměř padesátihlavou účast na jeho srazu.
restaurace U tří x jarda a klára klíchovi Místo konání a organizátorská sourozenecká dvojice.
Volba místa již podruhé padla na Restauraci u Tří X kousek od Hlavního nádraží v Praze, lépe dostupná lokalita by se těžko hledala. Má to však ještě jiný důvod: "Bydlím hned tady o tři baráky vedle a hospodu rád navštěvuju. Když se tady nedávno změnili majitelé, hned jsem se zeptal, zda by tu bylo možné opět pořádat nějaký sraz a ti byli jen rádi. I proto tady jsme.", doplňuje Ketram. Při posledním srazu byly sice určité výtky ohledně otevírací doby, které můžou být v určité míře aplikovány i letos, avšak místní zázemí si stejně nemůžeme vynachválit. WoWkaři možná chodí včas na raidy, o příchodu do hospody to však úplně neplatí, v pět hodin (čas začátku akce) sedí v restauraci pouze "pořádající" guilda TDI a přichází také tým WoWfanu (já, Hanzik, Ellendway, Snake Plisken, Killer.exe, Dejv a Serwak). Pravděpodobně všichni jste někdy seděli v hospodě, tudíž předpokládám, že nemusím popisovat, jak přesně to tam chodí, avšak můžu říct, že během večera zaznělo hned několik objednávek plzeňského moku a podobně a přišla řada i na jídlo. O tom však tato reportáž není...
guilda TDI wowfan tým Stůl guildy TDI a týmu WoWfan.cz
S pokročiliým večerem (zatím však ne tolik pokročilým), kdy se restaurace útulně zaplnila debatujícími fanoušky, jsme mohli přistoupit k zlatému hřebu našeho programu, který pro vás přichystal WoWfan.cz, Re-play.cz a hlavní organizátor Ketram se svou sestrou. Každý návštěvník srazu si totiž mohl koupit lístečky s tombolou, kterou jsme pak za pozornosti všech účastníků, vylosovali. Ceny rozhodně nebyly malé - mohli jste si dokonce odnést poukázku na Mists of Pandaria! Krom toho na soutěžící čekaly různé plakáty, placky, ale i trička, počítačové hry nebo taková libůstka jako je autory podepsaný Blue-ray disk s dokumentem Race to World First. Hlavní výherce datadisku Mists of Pandaria Renus neskrýval nadšení: "Hru jsem plánoval koupit až v listopadu, vůbec jsem s tím teď nepočítal. Paráda." I ostatní byli ze svých cen nadšení a rozhodně nemohli litovat, že se našeho malého srazu zúčastnili. S ještě pokročilejším večerem přišly slabší momenty, ve kterých jste mohli vidět členy WoWfan týmu podepisovat vyhrané plakáty a dělat další věci, o nichž není třeba se podrobněji zmiňovat. Zájemci nechť dorazí na příští setkání.
reserved plná restaurace Již téměř plná restaurace.
Snad jen na závěr dějové reportáže dodám, že jsme se ve finále přesunuli do restaurace Tlustá Koala... [odstavec]

Proč jen ty pandy jsou tak roztomilé...

Mít okolo sebe tak velký vzorek hráčů World of Warcraft, to se jen tak nevidí. A my toho tak museli využít. World of Warcraft prodělal s posledním patchem mnoho změn a Mists of Pandaria přinese také mnoho novinek a nás zajímal váš názor! Přes všeobecnou atmosféru nadávání na "pandy" bylo jasné, že všichni se ve finále moc těší a že záporné argumenty typu "Pandy jsou moc roztomilé..." vlastně nemají smysl.
návštěvníci srazu návštěvníci srazu Návštěvníci srazu.
Věcí, na které se můžete těšit, je mnoho. Angelika se například těší na pandy a určitě ji šlechtí fakt, že se chce nechat překvapit, a proto se ani nesnažila hrát betu ještě před vydáním datadisku. Divinis se naopak nejvíc těšína novou krajinu, hudbu, která ji bude doplňovat a celkově nová dobrodružství, na druhou stranu vůbec není spokojena s masivním zjednodušením talentů, které proběhlo s posledním patchem. "Už od Cataclysm hraju Fire Mage a teď tam v jednom řádku jsou tři talenty, které mi všechny přijdou jako defenzivní, což já do PvE vůbec nepotřebuju. Raději bych si zvolila něco lepšího, ale jak jich je málo, tak nemůžu", říká rozhořčená dívka, která měla to štěstí (smůlu?), že seděla u našeho WoWfan stolu.
návštěvníci srazu návštěvníci srazu Další osazenstvo stolů.
Warcon ji však trochu oponuje - on se naopak na novou krajinu vůbec netěší. "Celé to bude takové moc asijské, i s těmi Pokemony (Pet Battle System, pozn. red). Kdybych chtěl něco takového, zahraju si Pokémony a ne Pandarii...", říká. I tak však datadisku nejspíš neodolá. Mlocs souhlasně přikyvuje: "Sice je hezké poznat novou kulturu, ale čínský svět se k západní civilizaci prostě moc nehodí."
Ellendway rozhovory v plném proudu Rozhovory v plném proudu.
Kačenka se zase nejvíc těší na nové PvE možnosti, které datadisk přinese. "Už aby to bylo zase tady, nové raidy, nové dungeony, nové taktiky k nastudování. Nemůžu se dočkat." Zato Agariel je spíš PvP hráč: "Moc se těším na ten Pet Battle System, protože už teď mám miliony petů, ale hlavně jsem zvědavej na World PvP, které se v datadisku snad objeví."
rozhovor s Ketramem Rozhovor s Ketramem.
Celková nálada je však s blížícím se datadiskem (a pokračujícím večerem) velice optimistická a každý účastník do jednoho potvrzuje, že i pařani jsou skvělí lidé. Tak zase za rok! Všem těm, co byli ochotni poskytnout rozhovor, moc děkuji. Za případné zprznění nicků se všem omlouvám, dejte případně vědět, obratem opravím. Autorkou fotografií je Klára Klíchová.

Naposledy upravil/a Wrent 22.09.2012 v 23:55:33.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Javorovej 25.09.2012 20:59

To je prase. Doufám, že blil a druhý mu den bylo totálně blbě

Snake Plisken 25.09.2012 17:24

Javorovej
Třetí sraz jsem vynechal, ale Ketrame...doufám, že se tam nechlastal ten hnus alá melounová vodka?
To víš. že to chlastal, pak došla a chlastal myslím jablíčko se ségrou.

Javorovej 24.09.2012 15:54

Třetí sraz jsem vynechal, ale Ketrame...doufám, že se tam nechlastal ten hnus alá melounová vodka?

Jerryklicha 24.09.2012 14:29

Heled Elle, ja si nepamatuju, že bych byl nějakej opilej

Wrent 23.09.2012 23:44

Khajalol
kdy bude video ? resp, video z rozhovoru
videa jsme bohužel žádná nenatáčeli.

Khajalol 23.09.2012 20:30

kdy bude video ? resp, video z rozhovoru

LubiQus 23.09.2012 15:30

Stejnak nejlepsi cena v tombole byl 5x plakat Tin Tina, ktery 4x vyhral jeden a ten stejny clovicek Ale prdel byla, ale malo kdo pochopil moji zvracenou srandu o sexu

Ellendway 23.09.2012 13:14

Nedivím se, že Ketram vybral takové místo. Byl ke konci dobře zjebanej

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet