Legion soutěž #3 - Vyhrát můžete i na Facebooku!

  Soutěž    WoWfan    Blizzard   

Pokud jste úspěšně napsali komentář k předchozím soutěžím a přeci jen byste chtěli zvýšit své štěstí, můžete zkusit i soutěže na našem Facebooku, kde soutěžíme o atraktivní ceny jak pro nováčky, tak pro zkušené veterány Warcraftu.

 

První soutěž je určena spíše nováčkům, kteří stále uvažují nad tím, zda vstoupit do světa World of Warcraft či nikoli. Máme pro ně připraveno devět fyzických kopií BattleChest, které mohou použít pro začátek hraní.

 

V druhé soutěži již míříme na matadory hry, kteří v Legion aktivně hráli. Zajímá nás totiž, zda jste získali nějaký zajímavý předmět, mounta nebo artifact skin, na který jste opravdu hrdí a dělá vám dodnes radost.

 

 

Třetí a zároveň poslední soutěž na našich facebookových stránkách se točí kolem těžkých achievementů z Legionu. Do komentářů na Facebooku nám můžete poslat screenshot achievementu, na který jste opravdu pyšní.

 

 

Pro zapojení do soutěží je potřeba rozkliknout jednotlivé příspěvky na Facebooku a napsat komentář přímo pod ně. Komentáře zde na webu nebudou do soutěže zařazeny.

 

Ceny do všech soutěží poskytla společnost Blizzard Entertainment. Všechny soutěže trvají 24 hodin a končí 10.8.2018 ve 12:00. Výherci budou kontaktováni rovnou přes facebookovou zprávu.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet