Wowhead Garrison Timer app

//pic/uploaded/whgt
Mnoho z nás je ponořeno do expení v Draenoru. Někdo pořád expí první postavu, jiný již třeba pátou. Tak či onak zajisté využíváte svoji pevnost (Garrison) a vysíláte skrze ni své followery na plnění misí a stavíte nové budovy. Ne vždy jste však ve hře a hlídáte, kdy se každý úkol splní. S tímto pomůže Wowhead Garrison Timer aplikace, která je nyní dostupná
Wowhead Garrison Timer app 1 Wowhead Garrison Timer app 2
Záměr aplikace je tedy jasný - připomenout vám, kdy se vám dostaví budova nebo váš follower splní úkol, ať můžete ve hře zadat další. Od víkendu aplikace přišla i se zajímavou funkcí, která ji dělá konečně použitelnou. Doposud jste museli jednotlivé úkoly, případně i zbývající čas, zadávat ručně. Nyní v kombinaci s addonem a čtečkou QR kódů se děje vše automaticky. Stačí si společně s aplikací stáhnout i addon, který vám přidá nabídky zadávání úkolů i možnost vygenerovat QR kód, který vám pak automaticky nastaví odpočty v aplikaci. No není to skvělé?!
Wowhead Garrison Timer app 3
Aplikace kromě kladů má však jeden zásadní nedostatek - nelze z ní úkoly followerům zadávat. Což je pochopitelné a nikdy to ani umět nebude, pokud kolegové z WoWheadu nenavážou skrze to nějakou spolupráci s Blizzardem a i tak tuto možnost nevidím jako reálnou. Jelikož cílem prostě je (stejně jako u Facebookových her), abyste se přihlásili do hry. Aplikace je dostupná zatím pouze pro mobilní telefony s Androidem. Vrze pro telefony s nakousnutým jablíčkem bude brzy následovat. O tom, zda by aplikace byla dostupná i pro telefony s Windows Phone, nebylo nic řečeno.
UPDATE 25.11.2014 19:38: Byla uveřejněna verze pro iOS.
ANDROID APLIKACE | iOS APLIKACE | ADDON
Co říkáte na novou aplikaci? Využijete ji? Myslíte, že je užitečná nebo vám jen bude zbytečně zabírat místo v telefonu?

Naposledy upravil/a Snake Plisken 25.11.2014 v 19:38:06.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet