YouTuber Hayven zemřel v 26 letech

  Hayden    YouTube    World of Warcraft   

 

World of Warcraft komunita oplakává oblíbeného YouTubera Hayvena, který 18. března zemřel na vzácnou formu rakoviny. Informace se dostala na světlo světa teprve včera.

 

Hayven se ve svých videích nesoustředil na návody, jak zabít nějakého bosse nebo co dělat v PvP. Soustředil se hlavně na historii a zajímavosti o World of Warcraft, které bývají opomíjeny nebo jsou vyloženy špatně.

 

Včera se na YouTube kanále mladého fanouška objevilo video, které vysvětluje, že Hayven 18. března zemřel na vzácnou rakovinu – epiteloidní sarkom, který postihuje hlavně adolescenty a mladé muže. Všechny výdělky, které jeho YouTube kanál nebo Patreon vygeneruje, poputují na výzkum rakoviny.

 

 

Reakce fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat a na webu se objevila petice, která žádá Blizzard o přidání Haydena do World of Warcraft například v podobě nějakého NPC. Určitě by to byl pěkný krok a není úplně vyloučeno, že se Hayden ve hře objeví. Přeci jen podobných vzpomínek a postav je ve hře docela dost.

 

Jeho YouTube kanál má více než 55 tisíc odběratelů a jeho videa vidělo více než 4 650 000 fanoušků. Mezi nejznámější a nejsledovanější videa patří například video, ve kterém YouTube vysvětloval, proč nemůžeme létat v Exodaru nebo Silvermoonu.

 

 

Znali jste kanál Hayven Games? Jaké video bylo vaše nejoblíbenější?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Rreezznniikk 29.04.2017 08:54

Slyšet o tak mladém člověku, co prohrál boj s nemocí mě vždy dělá smutným. Člověk si pak vždy uvědomí jak je zdraví důležitý. Vím, že čerpal z contentu co jsem dataminoval a rád si představuji, že mu to pomohlo zapomenout aspoň trochu, proti čemu musel bojovat. Doufám, že jeho duše našla pokoj v bájných místech, jako z jeho videí.

Acheronas 28.04.2017 21:16

Bohužel je to tak, jeho videa jsem měl rád a vždycky když vyšlo nové video tak jsem měl radost, následně po zjištění, že již není mezi nami jsem brečel, protože tento člověk byl velice dobrý a mladý youtuber s kvalitními videii z WoWka.. Třeba to někoho napadne a bude v tom pokračovat, ale kdo ví

Vatt'ghern 28.04.2017 19:43

Informace, že zemřel je venku už pár dní :-(. Ale až teď se fanoušci dozvěděli víc podrobností

Heakler 28.04.2017 17:35

Mrzí mě že jsem tak dobrý a zajímavý kanál našel až s vaší novinkou.. Hned několik prvních vidí mě zaujalo a obsah je vážně kvalitní. No, nezbývá než to shlédnout dřív než bude kanál pravděpodobně zrušen..

HonkL 28.04.2017 11:53

https://www.change.org/p/activision-blizzard-bring-hayven-into-wow Tohle by stálo za zmínku

Ellendway 28.04.2017 12:33

Přidáno, díky!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet