Ex-hráči Serenity založí novou guildu

  serenity    method    raid   

 

Guilda Serenity před několika dny oznámila ukončení svého hard-core působení a mnoho členů přešlo zpět do Method, ze kterého guilda původně vznikla. Několik hráčů ovšem zůstalo na serveru Twisting Nether a rozhodlo se, že založí novou guildu, která bude mít trochu jiný cíl.

 

V současné době se ještě neví, jaké bude mít guilda jméno, avšak Slootbag na svém streamu oznámil, že guilda bude soupeřit o 10. – 20. světové místo. Současně s progressem a postupem v Tomb of Sargeras bude guilda i streamovat. Důvodem k tomuto kroku je dle Slootbaga to, že závod o světové prvenství je relativně nudný, protože o něj soupeří pouze několik guild.

 

 

Guilda bude mít také menší nároky na nové hráče. Největší změnou bude o 50 % kratší raid time, takže se nemusí případní zájemci bát, že stráví několik desítek hodin denně v raidu. Dalším požadavkem budou alespoň tři dobře vybavené postavy.

 

Streamování progressu nových raidů není až tak nová věc a v minulosti bylo již několik guild, které tímto bavily tisíce lidí. V Nighthold šlo například o českou guildu Embody. Ruku v ruce se streamováním jdou také možné příspěvky, které guilda získá z dotací diváků a které pak mohou být rozděleny členům guildy za jejich úsilí.

 

Jak to máte vy? Dívali jste se na živé přenosy progressů v Nighthold, nebo si raději počkáte na videa, která ukazují čisté zabití bossů?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 30.05.2017 18:34

Streamy mě nikdy nezajímali a nezajímaj.Stejně mě bylo vždycky jedno jestli támhleta nebo tamhleta guilda jsou první nebo poslední.Hraju od spuštěí realmů to jest 2004 rok a o většíně guild jsme v životě neslyšel. O BD jen díky nekalým obchodům prandura a jeho čelnýho blouka. To je asi tak všechno :-)

30.05.2017 12:53

Osobne si myslim ze tohle je uz stejne skoro kazdmu jedno co potkavam lidi tak to sou vetsinou novacci ktery o tech gildach v zivote neslyseli

Martins911 30.05.2017 15:37

A nebo lidi co se k wow po letech vrátili

Akari 29.05.2017 18:03

"Důvodem k tomuto kroku je dle Slootbaga to, že závod o světové prvenství je relativně nudný, protože o něj soupeří pouze několik guild." - A ono to bylo někdy jinak? Vždycky byly tak 3 guildy, které měli relativní šanci vyhrát, zbytek se jen snažil urvat něco na co neměli.

Esperanta 30.05.2017 08:14

Podle mě je to všechno úplně jinak. Vynadali si, padlo pár ostrých slov, které nešlo vzít zpátky a bylo to.

kritik 31.05.2017 01:09

Ja bych rekl ze obecne raidovani je uz dost nudny, chybi tomu nejaka zmena nejaka inovace, jako napr ve wotlk vehicli (Flame Leviathan, Malygos), ja jsem teda v Legionu jeste nenarazil na bosse kterej by byl nejak zajimavej, mel neco unikatniho, vsechno je to v blede modrym porad to samy co uz jsme tu meli v minulych datadiscich, novy hrace to muze zaujmout, ale pro veterany je to porad tezsi a tezsi udrzet nejakou motivaci, proc pokracovat porad ve stejny rutine. Jako rutinu mate v beznym zivote, kdy musite delat porad ty samy veci donekonecna, ja teda ocekavam od hry trosku neco jinyho a asi nebudu sam ..

Martins911 29.05.2017 17:48

Chtěl bych mít tolik času co oni k hraní wow

godlike 29.05.2017 19:53

Jak tě za to budou platit budeš ho mít

Martins911 29.05.2017 20:45

@godlike záleží kolik na pár tisíc bych se jim na to stejně vysral

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet