Shadowlands alpha již brzy?

  shadowlands    alpha    datadisk   

Že by se nám do karantény chystalo překvapení v podobě Shadowlands alphy? V Battle.net klientovi už není produkt WoW beta vedený jako "deprecated" (neschválený) a pro instalaci již využívá prvky Shadowlands, jak můžete vidět na obrázku níže. Alpha produkt je zároveň označen jako "interní", což je pravděpodobně z toho důvodu, aby se daly odlišit buildy dostupné pro veřejnost od buildů pro vývojáře.

Dá se tedy předpokládat, že se ohledně Shadowlands alphy minimálně něco děje. WoWhead se dohaduje, že bychom se jí mohli dočkat dokonce už příští týden. Všechny buildy Shadowlands byly prozatím zašifrované, ale hned dva z těchto buildů se objevily jen během tohoto týdne. Když k tomu připočteme update Battle.net klienta, je zřejmé, že se Shadowlands alpha přinejmenším blíží. Jestli opravdu začne už příští týden nebo až někdy později, to si ještě musíme počkat. Také si musíme počkat na to, jaký přístup tentokrát Blizzard zaujme ke zvaní hráčů k testování alphy a jaké množství jich hodlá do testování zahrnout.

 

Veškeré články o datadisku Shadowlands najdete v příslušné složce, popřípadě si můžete projít souhrnný článek.
 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ebolus 06.04.2020 10:28

Souhlasím s názorem, že by přístup mělo dostat co nejvíce lidí, ať se důkladně odzkouší nadcházející mechaniky.
A je dost zvláštní, že alfa vychází tak pozdě. Většinou byla v nějakém stavu spuštěna do měsíce od oznámení na Blizzconu. Bojím se velice pozdního vydání (prosinec), nebo až příliš uspěchaného a nedodělaného datadisku. Uvidíme v jakém stavu bude alfa při spuštění.
Snad se pletu...

Karggar 06.04.2020 18:59

To si nedovedu představit, že by na současnym obsahu měla komunita vydržet až do prosince

Hittchie 06.04.2020 08:19

shadowlands za rohem a nám tu pořád po stranách straší ork s aliančním vojákem

Batole 05.04.2020 17:52

Nejvíc se těším na nový loading screen! Jako vždy!

Galifry 05.04.2020 17:37

Doufám, že přístup dostane co nejvíc lidí, ať se dá pořádně otestovat. Snad bude testování Shadowlands v době spuštění dál než BFA aby byly hlavní mechaniky datadisku přístupný co nejdřív a bylo možný je smysluplně vyzkoušet. Ne jako Azerite Armor, který se dal testovat až když byla hra hotová a neměli čas nic měnit.

Kuboslav 05.04.2020 17:06

Už sa neviem dočkať, dúfam že dostanem prístup

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet