Spouští se alpha Battle for Azeroth

  battle for azeroth    alpha    release   

Není to tak dlouho, co jsme spekulovali nad tím, kdy by asi mohl vyjít datadisk Battle for Azeroth. A mimo jiné jsme říkali, že tento odhad bude dost záviset na tom, kdy hra vstoupí do fáze alphy a posléze bety. A Blizzard na sebe nenechal dlouho čekat – alpha se totiž už rozjela!

 

Alpha je jen pro pozvané – těmto šťastlivcům se v Battle.net aplikaci již objevila nebo brzy objeví nová možnost:

Nás na WoWfanu sice takové štěstí (zatím) nepotkalo, ale i tak nezahálíme. V současné době pro vás aktualizujeme souhrnný článek pro Battle for Azeroth, abyste v pravý čas měli všechny potřebné informace hezky pohromadě.

 

Máte ještě v Legion co dělat, nebo se už třesete na nový obsah?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Heakler 09.02.2018 17:37

(Nijak důležité ale přece jen nějaké spoilery z prvotního scenaria Hordy)
Mě by fakt zajímalo, proč je Zandalari loď zakotvená ve Stormwindském přístavu? Oficiální důvody jsem se zatím nikde nedočetl, ale předpokládám, že tam byla princezna vyslána z důvodu zajištění neutrality a Aliance je místo toho zatkla. Nebo je tam Aliance pozvala za účelem řešení diplomacie a potom zatkla.. Důvod jednoduchý, tedy vydírat Zandalari aby se nepřidali na stranu Hordy, jinak Rastakhan může své dceři udělat pápá. I přes to mě překvapuje, že spolu Zandalari a Aliance vůbec mají nějaké diplomatické vztahy a hlavně, že se na něčem jako jednáním dohodli.. Každopádně to bylo jejich poslední společné jednání.

Zug 09.02.2018 18:48

Tak inu, Zandalari Empire je poměrně zajímavý národ. Nejdřív se snaží zachránit svět před svými bratranci z Zul'Gurub nebo Zul'Drak a jejich bohy a pár let na to se sami pokouší rozpoutat válku na ovládnutí světa. Dvakrát. Pokud je opravdu do Stormwindu nikdo nepozval, tak se reakce lidí dá tak trochu čekat.

Heakler 09.02.2018 20:58

@Zug To je taky dost možný no

Hromovapest 08.02.2018 17:47

Mam ještě spoustu práce na Legionu.Klidně když vyjde nový datadisk na podzim.Nebudu se vůbec zlobit.

Lockdaar 08.02.2018 19:51

Jsem na tom stejně klidně ať je odteď třeba půl roční (nebo i trochu delší) pauza a aspoň bych mohl konečně zapracovat na altech, na který jsem od spuštění Legionu nesáhl, když pořád chrlili nový a nový obsah

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet