Taktiky

 

Potřebujete nováčkům v guildě vysvětlit, co je vše na daném bossovi potřeba udělat a nemáte na to čas či dostatečné znalosti? Nechce se vám odkazovat je pouze na videa na YouTube a na taktiky v angličtině? Na našem webu naleznete stále se rozrůstající databázi českých taktik na všechny možné bosse.

Taktiky - Mists of Pandaria

  • Throne of Thunder
  • Mogu'Shan Vaults

Taktiky - Cataclysm

  • Dragon Soul
  • Rage of the Firelands
  • Blackwing Descent
  • Bastion of Twilight
  • Vortex Pinnacle
  • Baradin Hold

Staré taktiky

  • Wrath of the Lich King taktiky
  • Ostatní návody a taktiky

 

Ponořte se do historie prastaré Pandárie! Navštivte tajemné archívy Mogu'shan Vaults, které skrývají temné příběhy jedné z nejstarších ras kontinentu. Mogu byli krutí vládci, pyšní na svoji dominanci. Do těchto míst schovávali záznamy svých úspěchů a nenechali je jen tak nechráněné. Prostory jsou chráněné magickými nestvůrami, jejichž síle se jen tak nic nevyrovná. Nebo snad ano?

Throne of Thunder


 

Ponořte se do historie prastaré Pandárie! Navštivte tajemné archívy Mogu'shan Vaults, které skrývají temné příběhy jedné z nejstarších ras kontinentu. Mogu byli krutí vládci, pyšní na svoji dominanci. Do těchto míst schovávali záznamy svých úspěchů a nenechali je jen tak nechráněné. Prostory jsou chráněné magickými nestvůrami, jejichž síle se jen tak nic nevyrovná. Nebo snad ano?

Mogu'Shan Vaults


 

Cestovali jste zpátky časem, abyste získali tajemný a neuvěřitelně mocný artefakt Dragon Soul a nyní je čas ho použít ve válce proti nebezpečnému Deathwingovi. Postavte se mu v bitvě u Wyrmrest Templu, vyšplhejte až na samotný vrchol věže a pomozte Aspektům a Thrallovi s nabytím vaší jediné naděje na záchranu světa. Nedopusťte, aby se na svět snesl Hour of Twilight!

Dragon Soul


 

Ragnaros se vrací v patchi 4.2 v plné síle s jeho nejsilnějšími pobočníky, aby vám pořádně zatopil. Dostat se ale přímo k němu není jednoduché. Nejprve musíte porazit pět bossů na nádvoří před samotnou pevností. Poté musíte zabít velitele ohnivých druidů a až pak bude moct vyzvat samotného Ragnarose k tanci. Tak co? Už jste se naučili nestát v ohni?

Rage of the Firelands

  • Beth'tilac
  • Lord Rhyolith
  • Alysrazor
  • Shannox
  • Baleroc
  • Majordomo Staghelm
  • Ragnaros

 

Ať už se chcete postavit ohnivé armádě Nefariana v Blackrock Caverns, pánovi větrů Al'Akirovi nebo Cho'gallovo neoblomné armádě, musíte znát svého nepřítele. Pokud chcete vašeho nepřítele doopravdy porazit, musíte ho znát lépe, než jeho designer!

Blackwing Descent

Bastion of Twilight

Throne of the Four Winds


 

Hluboko za zdmi pevnosti v Tol Baradu naleznete žalář, ve které jsou zavřené jedny z nejnebezpečnějších nestvůr, které kdy Azeroth viděl. Vězení už ale chátrá, a tak je jen na vás, abyste se postarali o to, že z něho žádná bestie neuteče. Pamatujete na Wintergrasp? Tohle je hodně podobné.

Baradin Hold


 

Wrath of the Lich King je pro mnohé už starou kapitolou, ale to neznamená, že se mezi námi nenajdou dobrodruzi, kteří by si nechtěli zavzpomínat na staré časy. Zamrzlý Northrend může zase jednou ožít!


Ostatní taktiky

Pod tímto nadpisem můžete nalézt další návody a taktiky, které nemají nic společného s dungeony či raidy, ale jsou možná ještě důležitější než právě taktiky na bosse. Dozvíte se zde totiž, jak správně hrát svou roli v partě, čili například jak tankovat nebo jak léčit.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 1114 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

digInfide 03.02.2023 07:39

<a href=https://stromectol.skin>ivermectin tablets buy online</a> Willis QyFcbeokDRqyhMS 6 17 2022

Floovot 16.12.2022 09:52

Noguchi S, Nishizawa Y, Nakamura N, Uchida N, Yamaguchi K, Sato B, Kitamura Y, Matsumoto K <a href=https://clevitras.monster>levitra genericos</a>

Valstwili 18.11.2022 20:41

The value of CA19 9 testing in PJS patients has never been reported, and the American Society for Clinical Oncology does not recommend that CA19 9 be used for screening in the general population <a href=http://clomid.mom/>buy clomid</a> Light exposure of the caged tamoxifen or caged tamoxifen derivative molecules triggers the release of the tamoxifen or tamoxifen derivative

scudgesen 28.10.2022 11:56

<a href=http://stromectol.autos/>stromectol where to buy</a> Fundus autofluorescence FAF of an 58 year old woman with a bilateral tamoxifen maculopathy

Beliq 11.12.2018 13:29

Pripadne ak by ste vedeli o nejakych cz/sk taktikach na DSka budem povdacny.

Beliq 11.12.2018 13:28

Zdravim. Chcem sa spytat preco napr. Taktiky ma cata bossov su preciarknute a nejde ma ne vobec kliknut? Iba na niektorych napr. V dragonsoul nejdu posledny 4ja bossovia vobec nakliknut a na Firelands ide iba shanox?

Anelor 05.01.2017 13:20

Nefungujou odkazy na taktiku u jednotlivych bossu. Bude se s tim neco delat?

Ellendway 05.01.2017 13:28

Již na tom pracuji. Děkuji za upozornění.

Hector 14.03.2012 14:36

hele mam takovou blbou otazku jak se dostanu do Raidu??? pls

rici13 03.10.2011 21:03

mohol by som sa spytat kedy bude nejaka nova prirucka alebo live stream?

Bakda 22.09.2011 20:40

Na al´akira přiručku nepotřebuješ stači se vyhybat tornadum z nukovat adda a když tě odpáli dovzduchu držet se u rajdu a když maš na sobě blesky letět co nejdál od raidu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet