Taktiky - Megaera

taktiky

Dokonce i ti nejbezcitnější z Mogu se třesou, když pomyslí na experimenty prováděné v návaznosti na výzvu Lei Shena. Kdysi dávno byl mladý drak přeměněn na hydru a poté ponechán dole pod palácem jeho velkému utrpení. Nyní toto stvoření čeká hluboko v zapomenutých hlubinách na moment odplaty.

taktiky

Obtížnost Megaera Heads
10–man 315 M 45 M
25–man 789 M 112 M
Raid Finder 548 M 68 M






Obtížnost Tank Healer Dps
10–man 2 2-3 5-6
25-man 2 5-7 16-18






taktiky

Normal

  • Heroic

  • Raid Finder

  • taktiky

    Boj proti Megaeře neprobíhá přímo proti ní, ale proti několika hlavám, které se v průběhu boje mění. Celkem se v boji setkáte s třemi typy těchto hlav. Celkem musíte zabít 7 hlav, abyste zničili Megaeru.

    V boji uvidíte současně několik hlav. Dvě hlavy se nachází u břehu, kde jste vy. Tyto hlavy jsou každá jiného druhu a když zabijete jednu, druhá si doplní životy. Hlava, kterou zabijete u břehu, se vždy po zabití objeví v oblasti jezera ve dvou kusech. Na hlavy v jezeru nejde útočit a stále používají ability, které ohrožují raid. U břehu se nyní objeví hlava, kterou jste nezabili a další hlava, která je jiného druhu, než ta předchozí. Stojí za poznámku, že hlavy u břehu nikdy nemění svoje umístění.

    taktiky

    Hlavy v oblasti jezera

    Flaming Heads používají debuff , který je umístěn na náhodného hráče. Udělí mu poškození a další poškození každou sekundu po dobu 30 sekund. Debuff jde odstranit. Pokud to uděláte, pod hráčem s debuffem se objeví zóna o velikosti 5 yardů, která uděluje damage všem, kdo do ní vkročí.

    Frozen Heads používají abilitu . Zaměří náhodného hráče, na kterého chanelluje ledový paprsek, udělující poškození po dobu 8 sekund. Po této době paprsek zmizí a pod pronásledovaným hráčem se vytvoří zóna, která způsobuje damage a snížený movement speed.

    Venomous Head používají abilitu . Vystřelí kyselinu do oblasti, ve které se nachází náhodný hráč. Po dopadu na zem kyselina udělí všem hráčům velké poškození a čím blíže jste u místa dopadu, tím bude poškození větší.

    Interakce mezi Torrent of Ice a Cinders

    Pokud máte na sobě debuff Cinders a proběhnete Icy Ground zónou, tak Icy Ground zóna zmizí. Pokud proběhnete s debuffem Cinders paprsek Torrent of Ice, váš debuff zmizí.

    Hlavy u břehu

    Hlavy na sebe aplikují stackující se damage inscreasing buffy. Jeden je odstranitelný, druhý ne.

  • je odstranitelná. Když raid zabije jednu z hlav, zbývající hlava získá stack buffu Hydra Frenzy, který zvýší její attack speed o 20%. Minimální hodnotu stacků budete držet tak, že vždy budete útočit na hlavu, která má na sobě buff Hydra Frenzy.
  • Elemental Blood of Megaera (//) není odstranitelný. Když zabijete jeden druh hlavy a tento druh se poté objeví ve dvojici v oblasti jezera, získá buff Elemental Blood of Megaera, který zvýší damage done všech hlav tohoto druhu o 10% za jeden stack.
  • Když zabijete jednu hlavu, všechny se na malou chvíli ponoří do vody a vyplují z ní v novém počtu a složení. Vždy, když se tak stane, nastane Rampage (//). Hlavy začnou způsobovat raidu velký damage. Raid se musí seběhnout na jedno místo a použít raid cooldowny. V této době nemusí být hlavy tankovány. Damage z Rampage jedné hlavy je zvýšena o 15% s každou hlavou stejného druhu.

    Když skončí Rampage, hlavy musí být tankovány, protože používají Breath ability. Breath navíc umistuje na tanka debuff, proto se tanci musí měnit.

  • Flaming Head používá . Dává Fire damage a na hráče umístí stackující se DoT.
  • Frozen Head používá . Dává Frost damage a umístí na hráče jeden stack debuffu. Když hráč získá 5 stacků tohoto debuffu, je zastunován po dobu 20 sekund.
  • Venomous Head používá . Dává Nature damage a umístí na hráče stack debuffu, který mu zvýší všechnu damage taken o 10%.
  • Když se nikdo nenachází v blízkosti hlav, hlavy začnou používat Magaera’s rage. Tato abilita rychle způsobí wipe raidu.

    taktiky

    Tanci

    V průběhu Rampage musí být tank na místě, kde se nachází všichni členové raidu. Chvíli předtím, než Rampage skončí, by se měli tanci vydat na místo, kde se nachází jim určené hlavy na tankování. Tanci musí odklonit Breath na jinou stranu, než na tu, kde je raid. Tanci by se měli střídat, až obdrží 2 stacky debuffu.

    Cinders

    Hráč s Cinders může proběhnout Icy Ground zónou, kterou tak zničí. Až se hráč dostane do bezpečné oblasti, kde se nenachází raid, může být Cinders odstraněn.

    Torrent of Ice

    Hráč, který je zacílený Torrent of Ice, by měl velice rychle najít cestu, kterou bude utíkat. Nikdy by neměl vést paprsek přes raid.

    Acid Rain

    Utíkejte z místa, kde by měl Acid Raid dopadnout. Toto místo je označené několik sekund před dopadem.

    Dps

    Vždy zničte tu hlavu, která dosáhne 2 stacků Hydra Frenzy. Hlavy byste měli střídat tak, aby stack Hydra Frenzy se přenesl vždy na hlavu vedlejší. To znamená, že byste měli zničit tu hlavu, která po zabití předchozí hlavy doplnila své životy a objevila se zde s novou hlavou dalšího druhu.

    Heroism/Bloodlust/Time Warp

    Použijte je na začátku poslední Rampage, kdy bude damage do raidu velice intenzivní.



    Naposledy upravil/a Astra 07.04.2013 v 09:30:04.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

    Diskuze

    Metiu 10.04.2013 21:16

    Pekne ale chyba mi tu taka vec-vzdy ked ho idem idu sa tie iste hlvy-zelena cervena zelena cervena atd. A ja neviem preco modru nie

    Syesha 08.04.2013 17:46

    Jesli raidujes jen LFR tak se tomu nedivim

    cerberos 07.04.2013 12:54

    Už se nemůžu dočkat!Až napíšeš konečně taktiku na DURUMA of FORGOTTEN!!!pro mě ten nejtěžší boss,co jsem ve wow-ku potkal.

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet