Taktiky - Jin'rokh the Breaker

taktiky

Jin'rokh byl dříve vyslanec, který měl za úkol zabránit úniku Hakkara the Soulflayera ze Zul'Gurubu ve Stranglethorn Vale. Patří do skupiny dire trolů, kteří jsou také známí pod pojmem berserkers. Jedná se o velmi vzácný druh s odlišnou stavbou těla a velmi vyvinutým svalstvem.

Poté, co byl Hakkar zničen, Jin'rokh opustil Yojamba Isle na severu Stranglethorn Vale a vrátil se na ostrov Zandalar, domov Zandalari trolů. Vlny Cataclysmu však pohltily Zandalar do hlubin a Jin'rokh se s několika přeživšími taktiky rozhodl shromáždit ostatní kmeny. Po porážce kmenů v Zul'Amanu a Zul'Gurubu, putoval do Pandarie, kde začal hledat nové útočiště.

Když byl Thunder King probuzen, odměnil nejvíce loajální troly silou, o které se jim nesnilo ani v těch nejdivočejších snech. Jin'rokh byl jeden z prvních, který obdržel požehnání Thunder Kinga a přestože tento dar téměř roztrhal jeho tělo na kusy, je nyní schopný sesílat blesky a vložit do boje sílu hodnou zuřivosti bouře.


taktiky

Obtížnost Jin'rokh the Breaker
Raid Finder 541 M
10 – man 207 M
10 – man Heroic 317 M
25 – man 622 M
25 - man Heroic 952 M
Obtížnost Tank Healer Dps
10 – man 2 2-3 5-6
10 – man Heroic 2 2-3 5-6
25 – man 2 5-7 16-18
25 – man Heroic 2 5-7 16-18












Enrage Timer

Jin'rokh má pouze soft enrage. Ta nastává po přetvoření čtvrté Conductive Water zóny na Electrified Water zónu. Více se dozvíte v oddílu Základní mechanika encounteru.


taktiky

Normal
  • Heroic
  • Raid Finder
  • taktiky

    Boj proti Jin'rokh the Breaker se skládá pouze z jedné fáze a během boje se zde neobjeví žádní addi. Hlavní mechanika se točí kolem zón nazývaných Conductive Water.

    Conductive Water

    V průběhu encounteru Jin'rokh vytvoří v pravidelných intervalech celkem čtyři Conductive Water zóny. Každá z nich zakryje čtvrtinu místnosti. Všichni, kdo se v zóně nachází, mají navýšený damage done a healing received, ale je jim udělována větší Nature damage.

    Až uběhne asi minuta od objevení Conductive Water zóny, boss ji přemění na zónu. Tato zóna již nepřidává žádné buffy, které jsou prospěšné pro raid. Místo toho způsobuje neustálé poškození každému, kdo se v ní nachází. Po přetvoření čtvrté Conductive Water zóny na Electrified Water zónu encounter přejde do soft enrage fáze, v které je nemožné přežít po delší dobu.

    Mimo tuto mechaniku boss ovládá několik dalších abilit, s kterými se raid musí vypořádat.

    http://media.wowfan.cz/uploaded/011

    taktiky

    Thundering Throw

    je abilita, kterou Jin'rokh použije na svůj současný target 30 sekund po začátku boje a každou minutu a půl po použití této ability. Celkem ji za boj použije čtyřikrát.

    Thundering Throw odhodí target Jin'rokha na jednu ze čtyř soch mogu, umístěných na okrajích místnosti. Zasaženému targetu se také zresetuje jeho threat na bossovi. Po dopadu se socha rozlomí a hráč, který na ni dopadl, obdrží velký Physical damage. Hráči, kteří jsou v 8 yardech kolem místa dopadu hráče, obdrží velký Physical damage a stun po dobu 5 sekund. U místa dopadu se začne objevovat Conductive Water zóna.

    • Conductive Water zóna se vytvoří vždy, kdy boss použije a odpalí jeho target na sochu mogu. Conductive Water zóna postupně roste, až zaplní jednu čtvrtinu místnosti. Hráči stojící v této zóně získají efekt . Conductive Water jsou doslova vodivé vody, takže budou přenášet Nature damage některých abilit Jin'rokha.

    Focused Lightning

    je spell, který Jin'rokh vykouzlí každých patnáct sekund. Vytvoří orb of Focused Lightning, který se zafixuje na náhodného hráče a pohybuje se za ním relativně velkou rychlostí. Orb není nakliknutelný, takže nejde zpomalit nebo dokonce zničit. Tento orb má také několik vlastností.

    • Když je orb aktivní, udílí každou půl sekundu Nature damage všem hráčům v okruhu 5 yardů.

    • Když orb narazí do hráče, kterého pronásleduje, orb detonuje a udělí velkou damage všem hráčům v okruhu 8 yardů. Pokud exploduje v Conductive Water zóně, Nature damage obdrží každý hráč, který v této zóně stojí (Nature damage je navíc navýšena efektem ).

    • Poté, co Focused Lightning orb detonuje, přemění se na . Jedná se o sloupec blesků, který udílí každou sekundu Nature damage všem hráčům v okruhu 3 yardů. Lightning Fissure je odstraněna v případě, když se dostane do styku s Conductive Water zónou. Pokud takto zmizí, udělí velký Nature damage všem hřáčům uvnitř Conductive Water zóny.

    • Když Focused Lightning přijde do kontaktu s Lightning Fissure, nastane . Focused Lightning detonuje a udělí Nature damage všem hráčům raidu a po celou dobu boje zvýší damage taken všech dalších Implosion o 10%.

    • Pokud Focused Lightning narazí do pronásledovaného hráče, který je v , každý v okruhu 8 yardů obdrží obrovkou damage, která nejspíše tyto hráče zabije.

    http://media.wowfan.cz/uploaded/034

    Static Burst

    je pravidelný útok, který způsobí každému v raidu Nature damage a umístí na Jin'rokhův target 10 stacků debuffu . Tento debuff tankovi způsobí Nature damage (26,000 dmg/stack) vždy, když je zasažen meele útokem bosse. Každý hráč také obdrží poškození rovnající se jedné třetině poškození, které utrpěl tank.

    Lightning Storm

    používá Jin'rokh každých devadesát sekund. Jin'rokh přemění všechny Conductive Water zóny na Electrified Water zóny. Lightning Storm udílí každou sekundu Nature damage všem členům raidu. Trvá 15 sekund.

    http://media.wowfan.cz/uploaded/0221

    taktiky

    Stragie pro boj lze shrnout takto:

    • Mějte své dva tanky vždy připravené. Ten, který nemá debuff , by měl tankovat bosse.

    • Mějte všechny DPS a healery postavené uvnitř Conductive Water zóny, dokud boss nezačne vyvolávat . Poté v ní dál nestůjte, poněvadž je přeměněna na Electrified Water zónu. Chvíli předtím, než boss začne vyvolávat Lightning Storm, se seběhněte doprostřed místnosti. Vyhnete se tomu, abyste stáli v Conductive Water nebo Electrified Water zóně. Použijte raid cooldowny k přežití (podobně jako u Fenga the Accursed při Epicenter).

    • Ujistěte se, ze ranged DPS a healeři stojí blízko vnějšího okraje Conductive Water zón a jsou připraveni kdykoliv utéct, pokud jsou zacíleni . Až budete s Focused Lightning pobíhat po místnosti, cestou se vyhněte Conductive Water a nenarazte do . Nechte je detonovat na bronzových podlahách u stěn místnosti. Když se začne Conductive Water rozšiřovat do částí, v kterých jsou Lighning Fissures, rychle z Conductive Water utečte.

    Pro lepší pochopení, souboj můžeme rozdělit do čtyř “Lightning Storm“ cyklů. Každý cyklus začíná , který vytvoří Conductive Water zónu. Tato zóna vydrží nepozměněná po 90 sekund. V této fázi jde udělat nejvíce dps. Až uběhne 90 sekund, boss začne vyvolávat . Poté se vše znovu opakuje. Celkem je to takhle čtyřikrát.

    Pro tanky

    Tanci se musí na bossovi pravidelně přehazovat kvůli . Konkrétněji, jakmile se debuff Static Wounds objeví na tankovi, měl by druhý tank hned přetauntovat bosse. Deset stacků Static Wounds z tanka spadne za dobu 25 sekund. Tank s debuffem si může bosse přetauntovat, až bude mít 1-2 stacky.

    vás vyhodí na neponičenou sochu, ke které jste otočeni zády. Pro bosse to znamená, že k této soše bude otočený čelem (bohužel nevíme, zda je to pravda - boss vás možná odhodí k soše, ke které se nacházíte nejblíž). Nezapomentě, že Thundering Throw zresetuje váš threat.

    Využití dps cooldownů

    Používejte dps cooldowny v době, kdy se budete nacházet v Conductive Water. Doporučujeme používat // 20 sekund po vytvoření první Conductive Water zóny. Můžete tak znovu použít vaše minutové DPS cooldowny a DPS potiony.

    taktiky

    Heroic mód přináší pouze dvě změny oproti normal módu. Jin'rokh má zvýšené životy a damage některých jeho spellů. Do heroic verze byly také přidány dvě nové mechaniky.

    Ionization

    je Magic debuff, který boss aplikuje na několik náhodných hráčů (v 10-man na všechny hráče kromě tanků, ve 25-man na 11-19 náhodných hráčů, zase kromě tanků). Použije ho minutu po začátku boje a každých 90 sekund po předchozím použití. Ionization trvá 24 sekund, ale může být dispellnutý. Tente debuff nic nedělá, ale pokud z hráče spadne nebo je dispellnutý, udělí obrovskou Nature damage všem hráčům v okruhu 4 yardů. Pokud z vás spadne v Conductive Water zóně, každý, kdo v ní stojí, dostane obrovskou Nature damage.

    Lightning Strike

    použije boss při . Jedná se o paprsky blesků, které se po dopadu na zem rozdělí na čtyři kulové blesky. Ty se rozprchnou do různých stran. Pokud s nimi přijdete do kontaktu, obdržíte velkou Nature damage.


    Zdroj:
    http://www.icy-veins.com
    http://www.worldofmatticus.com

    Naposledy upravil/a Sharz 23.03.2013 v 22:07:47.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

    Esperanta
    Esperanta Dragon

    Esperanta je autorem 629 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

    Diskuze

    Sharz 26.03.2013 18:21

    Pokud naleznete v článku nějakou chybu, napište na naše fórum:http://forum.wowfan.cz/showthread.php?7131-Feedback-Throne-of-Thunder-taktiky

    Daniposuk 24.03.2013 04:46

    doufám že to neskončí jako vždy u 3 bosse ze 12 a konečně to dodělate celé

    cerberos 24.03.2013 01:19

    když jsem poprvé vstoupil do toho nádherného raidu,toho trolla jsem si ho zamiloval je nádherný a ta je ho výška...akorát mě štvou ty shadow priesty s tou jejich aurou a ti shadow co vypadají jak banshee..jinak se těším až otevřou další části

    Metiu 23.03.2013 20:59

    Velmi pekne a sikovne spracovany clanok kde je ku taktikam napisana aj historia bossa,velmi dobre je tu vypisane vsetko

    Muradin 23.03.2013 20:18

    Výborně už se těšim na taktiky ostatních bossu .Jin'rokh se mi moc líbí jen. Pokud se nemýlím tak mě mrzí , že on jako jediný má tento model mohly ho dát i ostatním Dire Trollum na Isle of Thunder i když on byl obdařen tou silou a to je asi ten duvod proč takto vypadá model mohli zmenit i ostatním.

    Sharz 23.03.2013 19:54

    Draculla
    Na tohto bossa existuje aj taktika? Toto je Morchok 2.0 DD
    Chápu, tenhle boss není moc těžký. Chci mít všech 13 bossů hotových - začal jsem u prvního a chci se dopracovat až k tomu poslednímu.

    Draculla 23.03.2013 19:28

    Na tohto bossa existuje aj taktika? Toto je Morchok 2.0 DD

    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet