Tomb of Sargeras - Mythic - Zabíjení pokračuje!

  Tomb of Sargeras    Progress    Method   

Je to již několik týdnů, co byl otevřen poslední raid Tomb of Sargeras na Mythic obtížnost. O průběhu celého progressu se vás snažíme informovat vždy, když se něco děje. A po víkendu toho je opravdu mnoho.

 

Vypadá to, že poslední úpravy, které byly provedeny na Kil’jaedenovi, pomohly mnoha guildám s progressem. Přes víkend padl boss celkem čtyřikrát, což je obrovská změna oproti předchozím týdnům.

Blizzard zdroj

Kil’jaeden

  • Celkové životy bosse byly na Mythic obtížnosti sníženy o 5 %.
  • Armageddon nyní vytvoří na Mythic obtížnosti 6 Armageddon Rains (dříve 8).
  • Illidan’s Sightless Gaze nyní uděluje na všech obtížnostech nižší poškození.
  • Demonic Obelisk v první fázi Mythic souboje vyvolá pouze 3 Obelisky.

 

První tři místa patří guildám Method, Exorsus a AFK R. Čtvrté místo získala čínská guilda Alpha. Na pátém místě skončila další čínské guilda, Style War. O víkendu nezaváhaly ani dvě evropské guildy. Šesté světové místo ukořistila guilda ScrubBusters ze serveru The Maelstrom. Jedná se zatím o nejlepší alianční guildu. Sedmé místo získala včera v noci finská guilda Memento.

Pořadí prvních pěti guild. Zdroj: Method.gg

 

Guildám rozhodně pomohl poslední nerf, na který si stěžovala hlavně guilda Exorsus. Přeci jen nerf přišel pouze několik dnů poté, co Exorsus zabil posledního bosse. Guilda to považovala za podivné rozhodnutí Blizzardu a vše rozepsala ve svém vyjádření k celému Tomb of Sargeras.

 

A jak jsou na tom české guildy? Mnoho z nich stále bojuje o zajímavá světová umístění a samozřejmě o umístění na serverech. Nejlepší českou guildou je Exposed, která má momentálně 7/9 Mythic a drží se na 45. světovém místě. Druhá guilda, Stones, má o bosse méně a je 229. na světě. Třetici nejlepších českých guild uzavírá Embody s pěti bossy na 461. světovém místě.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Zvejkyn 31.07.2017 20:12

Proč vlastně ještě existuje něco jako tabulky na wowprogressu když to stejně nerfují za chodu a ty co to zabili dřív to mají o tolik těžší ? Přijde mi to jako nefér pyšnit se že mám celé zabito když jiní co to mají stejné k tomu měli vpodstatě jiný podmínky.

kritik 01.08.2017 14:47

Ano mas pravdu, ted uz je to opravdu o nicem, Method a Exorcus zabili uplne jinyho bosse, je to jedna z hlavnich charakteristik tohoto datadisku, ze 1 boss ma nekolik obtiznosti a pak jeste nekolik obtiznosti po prvnivm nerfu, po druhym nerfu, po tretim nerfu , to proste nedava smysl, kdyz byste prevedli tuhle filozofii na mythic+ system, tak vlastne nikdy nedokoncite hru, vzdycky je zde vyssi cislo, ktery muzete jit a blizzard tomu rika content ... ja nikoliv, to bysme mohli stale raidovat Molten Core jenom kazdej datadisk by se zmenili cisla podle gearu hracu ..

U toho KJ nastavili spatny cisla hned od zacatku a ted je z toho fraska ...

02.08.2017 03:44

@kritik a neni to jedno prvni uz stejne nebudou tak i kdyby ho nerfnuly o 50% tak pro ty gildy uz to nic neznamena jen si odskrtnout kolonku 9/9 a cekaji na dalsi tier

Akari 31.07.2017 13:05

Zatímco asijská hardcore komunita poslední datadisky ožívá tak ta americká naopak umírá.

Jikonekt 31.07.2017 15:06

Njn cinani se zkratka ted nudej, kdyz dozorujou jak penize vydelavaji farmy na kryptomeny (kvuli kterejm nejsou uz ctvrt roku na trhu zadny rozumny grafiky a ten zbytek ne za normalni cenu), tak u toho hrajou WoW :_)

Judge 02.08.2017 08:00

@Jikonekt Kryptomeny...takto sa konci spolocnost jak ju pozname

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet