Tomb of Sargeras - Mythic - Exorsus 9/9

  Tomb of Sargeras    Progress    Kil'jaeden   

Pomalu, ale jistě se začal chýlit ke konci i třetí víkend po spuštění Tomb of Sargeras a já čekal, že ani tento víkend se nedočkáme druhého zabití Kil’jaedena. To jsem se ovšem šeredně mýlil, protože ruská guilda Exorsus to dokázala!

 

Šest dní po prvním světovém zabití posledního bosse raidu Tomb of Sargeras, mnoha zajímavých statistikách a dohadování, zda druhé místo ukořistí evropská nebo asijská guilda, je konečně po boji. Ruské guildě Exorsus se totiž dnes v 19:44 našeho času podařilo zabít Kil’jaedena a mohla tak oslavit získání druhého světového místa!

 

 

Exorsus k zabití bosse potřebovali 16 dní, 3 hodiny a 14 minut od překonání posledního bosse. Více než dva týdny se tak guilda snažila porazit posledního bosse. K pokoření bosse bylo potřeba 962 pokusů!

 

Zajímavostí je, že by mnoho fanoušků PvE předpokládalo, že bude mít guilda nějak výrazně vyšší item level než Method. Opak je ovšem pravdou. Guilda Exorsus k zabití potřebovala průměrný item level 932.6 a artifact trait 58.2. Method k zabití potřeboval item level 933.2 a artifact trait 57.7. Kompletní soupiska hráčů opět ukazuje, že se do sestavy nedostalo nové povolání – demon hunter.

r2gpihhi6q_bb59e5f52dbcb0aafc96a8d2f2a94d0817e9ba05_1500835295_3888.jpg

 

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

madmidder 25.07.2017 04:18

Nedostalo se tam toho víc. Jako např DK, hlavně že se tam muselo dostat několik rogun (5 u Methodu) a dva guardian druidi. S momentálním gearem je ten boss prostě pro jiný setup nezabitelný, což je špatně.

Beru že to má být "nedatelný" protože to je mythic, ale aby některé classy trpěli protože v Blizzardu jsou padlý na hlavu je podle mě velký krok vedle. Např u NH nic takového v takovém měřítku nebylo a i když jsem ten raid už nenáviděl, tak furt byl lepší jak Tomba imo.

Btw. Bez hotfixu co byl by prý KJ měl cenu progressovat až tak na 950 ilvl, jinak by to bylo "nedatelný".

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet