Bitva u Wrathgate remaster a přání k Novému roku

  wrathgate    cinematic    remaster   

Potřebujete se nějak zabavit, než nastane ta správná silvestrovská zábava, nebo prostě máte náladu na nějaká ta WoW videa? Pak vám můžeme doporučit třeba remasterovanou verzi jednoho z nejikoničtějších WoW cinematiců – bitvy u Wrathgate. Upravené video vytvořit youtuber IKedit, na jehož kanále najdete kromě jiného i další remasterované cinematicy z WoW nebo i Warcraftu, např. souboj Arthase a Illidana nebo Gods of Zul'Aman. Kromě toho tvoří IKedit i vlastní machinimy, jako je kupříkladu video zobrazující následky zabodnutí Sargerasova meče do Silithu.

 

Pokud jde o události u Wrathgate, možná si vzpomenete na poměrně nedávnou kontroverzi ohledně zapojení Sylvanas do tohoto incidentu.

 

Wrathgate

 

Gods of Zul'Aman

 

Extinction – Sargerasovo zranění Azerothu

 

Souboj Arthase a Illidana

 

Souboj Arthase a Illidana – porovnání originálu a remasteru

 

Zároveň vám celá redakce WoWfanu přeje, abyste co nejepičtěji oslavili Nový rok, a dále vše dobré do roku 2019. Hodně lootu, nové levely a zážitky ve hře i v životě a naviděnou v novém roce! Lok'tar ogar, za Alianci, za Azeroth, za poníka!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Walther 05.01.2019 12:41

Je dobře, že zremasteroval zrovna tento cinematic. Hráči by nikdy neměli zapomenout, čeho je ten hnusný póvl forsaken schopný.

Sir Finley Mrrgglton 01.01.2019 15:45

No ty vole Richard Roky som ťa nevidel, chýba mi tvoja cz verzia

cerberos 01.01.2019 13:17

též přeji redaktorům i bláznům do WoWKA ŠTASTNÝ NOVÝ ROK a vy redaktoři vydržte s námi co nejdál posledně si někdo stěžoval na poslední přítomný datadisk ale to i já ale wowko které mě doprovázelo od poloviny vanilly prostě neopustím....

Rekrash 01.01.2019 01:17

Také přeji všem tady šťastný nový rok

Estrias 31.12.2018 22:07

Taky vám přeju krásný rok, jste super!

Bellatrix 01.01.2019 17:59

Děkujeme!

Šéfredaktor WoWfan.cz

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet