Blizzard Must Be Crazy!

Spousta z nás již stačila zjistit, že Blizzard už od samého počátku velmi rád vtipkuje. Například ve Warcraftu III byl jejich smysl pro humor vidět u soustavného klikání na ovečky a prasátka nebo na postavy. Prasátka a ovečky po mnoha kliknutích většinou vybuchly jako rekvizity z filmu Michaela Baye, zatímco postavy vám začaly nadávat, proč je vůbec obtěžujete. Když byl vydán World of Warcraft, mohli jsme ve hře vidět spoustu referencí, ale až s příchodem Wrath of the Lich King se vše rozjelo, hlavně co se týče questů. A v Cataclysmu nastal zlom úplně. Ale teď už k věci. Když si questy podrobně pročítáme a dáváme pozor, často si všimneme detailů, které nás dokáží doopravdy rozesmát. A vězte, že questů takového typu je doopravdy hodně. Ano, questy nás už do jisté míry začínají nudit a proto budu psát o těch, které stojí za to si udělat. Kdybych totiž dělala jeden souhrnný článek, měla bych strach, že jsem něco zapomněla, a tak jsem se rozhodla každý týden uvolnit jeden quest s tím, že týden po týdnu budu aktualizovat tento článek. Vznikne tak další pravidelný seriál stejně jako Nezapomenutelná videa a vy mi můžete pomoci s questy, na které jsem zapomněla, a psát je do komentářů, či je posílat na můj mail. A třeba si i já začnu vzpomínat na více questů, které jsem zapomněla zahrnout do stejnojmenné přednášky na Festivalu Fantazie.

 

 

http://media.wowfan.cz/uploaded/BMBCDraenor_logo
 
  • Iron Horde Invasion - Garrosh unikl svému soudu a rozhodl se pomstít všem, kteří se mu opovážili postavit. Pronikl do minulosti alternativního Draenoru, zabránil orkům napít se Mannorothovy krve a spojil je do ohromné Iron Hordy. A ta právě zaútočila.
  • Through the Dark Portal - V Blasted Lands jsme udělali vše pro to, abychom zastavili postup Iron Hordy. Ale stejně nám nezbývá nic jiného než se společně s arcimágem Khadgarem vydat na sebevražednou misi. Co vás čeká na druhé straně? Můžete se jen domnívat...

 

http://media.wowfan.cz/uploaded/BMBCfunnysmall
 
  • Doing Your Duty - V Doing Your Duty zjistíte, co se stane, když se quest designéři Blizzardu až moc nudí. Právě tento quest byl důvodem, proč byl pravidelný seriál Blizzard Must Be Crazy! vytvořen.
  • The Day that Deathwing Came - Co se stane, když se sejde trpaslík, gnom a ork a vypráví "pravdivý" příběh o tom, jak potkali Deathwinga? Pěstní souboje, nože, přístroje na zmenšování světa, motorky a sexy kočky, to vše ve vyprávění najdete. Na co chodit na holywoodské bijáky, když si můžete sednout v Badlands k ohni a poslechnout si tři náhodné vypravěče?
  • Waptor Twapping - Chytání raptorů je nanejvýše nebezpečná záležitost. Troll Kala´ma to ví ze všech nejlépe, ale aby mu šlo chytání lépe, poprosí vás, abyste mu pomohli. Můžete však mít úctu k někomu, kdo si šlape na jazyk, i když opravdu odvádí nebezpečnou práci?
  • Plants vs. Ghouls - Plants vs. Zombies je velmi podařená minihra. Blizzard to ví též a proto tuto zajímavou mechaniku nezapomněl dát i do samotné hry. Veteráni z Plants vs. Zombies, do boje!
  • Maximillian of Northshire - Pokud znáte knihu Důmyslný rytíř Don Quijote de la Mancha od Miguela de Cervantese, určitě vás tento quest bude zajímat. Budeme zabíjet dino... ehm, draky, zachraňovat dámy v nesnázích a především se staneme Quijotovým Sanche Panzou, čili zbrojnošem.
  • Those Bears Up There - Pokud jste zažili patch Rise of the Firelands, rozhodně si musíte pamatovat quest s medvídky na stromech. Ne? Pak to tedy musíme napravit!
  • For the Children - Millhouse Manastorm je potížista, kterého byste nejraději objali lanem kolem krku. Jakmile si však na Draenoru postavíte svou pevnost, upoutáte tím jeho pozornost a on se rozhodne vám dokázat, že se změnil. No vážně!

 

http://media.wowfan.cz/uploaded/BMBCgrimdarksmall
 
  • Pillars of Creation - Runy v Sargerasově hrobce byly rozlomeny. Portál byl otevřen a na Azeroth se valí armády démonů. Broken Shore skončilo porážkou. Ale možná ještě je naděje. Nalézt artefakty, které by bránu mohly uzavřít.
  • Bitva o Broken Shore - Legie se vrátila. A je silnější, než kdy dřív. Aliance i Horda se vydává na Broken Shore, aby se pokusili zatlačit démony zpět a odvrátit zkázu Azerothu... Podaří se jim to? A pokud ano... za jakou cenu?
  • The Death Knights of Acherus - Rytíři smrti. Ztělesněná zkáza. Zvěstovatelé Pohromy. Bez emocí a vzpomínek. Byli jste vysláni zničit Scarlet Crusade a poté i Argent Dawn. Jenomže... co když vás čeká jiný osud, než ten, který pro vás připravil samotný Král Lichů?
  • Tirion's Gambit - Kdysi i Arthas byl dobrým mužem. Kdysi... ale touha po pomstě z člověka udělá zrůdu. Zrůdu, která je schopna si vyříznout srdce z hrudi, protože jej již nepotřebuje. Co se tedy stane, když takové srdce najdete například vy? Chraň vás všichni rytíři Řádu Stříbrné ruky, pokud to uděláte. On vás bude hledat a udělá pro to vše. Ale vy to srdce chcete též. Skrývá se v něm naděje, že se Arthas může znovu stát člověkem.
  • Angrathar the Wrathgate - Bitvou o Angrathar the Wrathgate měla Arthasova krutovláda skončit. Jenomže v tu dobu nikdo netušil, že národy Azerothu musí za možnost porážky Krále Lichů zaplatit až příliš krutou daň.
  • A Tale of Valor - World of Warcraft má plno hrdinů s tragickými osudy. Ale co třeba hrdinové, o kterých jen tak každý neví? Paladin Bridenbrad zachránil na Broken Front mnoho svých druhů před jistou smrtí. Ale nevrátil se z jednoho dobrého důvodu. Byl nakažen nákazou Pohromy a proto se umírající vydal na opuštěné místo, kde by jej nikdo nehledal a zbytečně tak nevydal i své spolubojovníky napospas Arthasovi. Vy jej však na přání Tiriona Fordringa najdete. A rozhodnete se, že Bridenbrada nenecháte jen tak zemřít. Vaše cesta za hledáním léku může začít.
  • Rheastrasza's Gift - Wrathionův život byl bezpochyby už od začátku poněkud zamotaný. A nejen to. Byl už od začátku propleten s osudem rudé dračice Rheastraszy, díky které se z něj stal jediný černý drak, který nebyl zkažen kletbou Starých Bohů. Co však možná neví, je, že v celém tom příběhu figurujete z velké části i vy.
  • Bitva o Andorhal - V Andorhalu to před lety tehdy všechno začalo. Díky tomuto městu Pohroma začala vyhrávat. Nyní po těch letech, kdy je Král Lichů poražen, se Aliance a Horda rozhodla, že si město vezme zpět. A na bitevním poli se setkávají dva staří přátelé: Thassarian a Koltira.
  • Teron Gorefiend: Lore and Legend - Teron Gorefiend byl za života zrůda. Ale po smrti chladnokrevným zabijákem. Kdysi se podařilo jej poslat na onen svět, ovšem vždycky je šance se vrátit. A občas je nejlepší, se do takových věcí neplést.

 

http://media.wowfan.cz/uploaded/BMBCneturalsmall
 
  • Fiona's Caravan - Cestovat po Plaguelands není zrovna dvakrát bezpečné. Ale co na tom, když máte přátele, kteří se bez vás nehnou ani na krok? To by to však měli být přátele, které byste každou chvíli nesměli vytahovat z horké kaše. Worgenka Fiona o tom ví své. I když je poněkud náladová, stejně vám to nezabrání v tom, abyste se s ní vydali na dlouhou cestu skrze Plaguelands a potkali plno nových přátel...
  • For Gilneas! - Gilneas bylo hrdé lidské království, které se rozhodlo se odpojit od zbytku světa postavením velké kamenné zdi. Žádné nebezpečí k nim už tedy nemohlo, ale to neznamená, že nebezpečí nemůže přijít zevnitř. A to se za dob Cataclysmu stalo. Pojďme se podívat, proč se Gilneani znovu připojili k Alianci a co vše to doprovázelo.
  • Escape from Kezan - Kezan, domovina goblinů plná úžasných technologických vynálezů, kovu a kouře. Do příchodu Cataclysm na jeho břeh nevkročila jiná noha než ta goblinská. Jak jistě víme, goblini jsou neutrální, prodávají těm, kteří jim zaplatí víc a o nějaké šarvátky mezi stranami se nezajímají. Nebo tedy ano, pokud z toho pro ně kouká další kšeft navíc. Jenomže časy se mění a ne všichni goblini mohli zůstat neutrální, tak jako to třeba vidíme v Booty Bay. Některé Cataclysm totiž natolik zasáhl, že byli nuceni opustit svůj domov… a tím domovem byl Kezan.
  • A Timeless Question - Máte rádi kvízy a zároveň byste si chtěli ověřit, jestli o příběhu World of Warcraft více hodně? I ty nejmenší detaily? Pak se vydejte na Timeless Isle a můžete začít.

 

http://media.wowfan.cz/uploaded/BMBColdsmall
 
  • Legend of Stalvan - Legend of Stalvan patří mezi sérii questů ze starého světa, ještě před příchodem Cataclysmu. Nelze tedy již splnit, pokud tedy nehrajete na nějakém neoficiálním serveru. Nicméně nám to nebrání, abychom nezavzpomínali na staré časy a nestali se na malou chvíli detektivy...
  • It's a Secret to Everybody - Když začneme questy a celkové složení World of Warcraft poněkud rozpitvávat, dojdeme k názoru, že celý svět je takřka vytvořen z dokonale pospojovaných referencí, tak, že nám to už ani nepřijde. I zaměstnanci Blizzardu vzpomínají na určité hry s láskou a většinou se rozhodnou jim vzdát hold tím, že do svého světa zapracují nějakou referenci. Jednou z nich je i reference na hru Legend of Zelda.

 

A jaký je váš oblíbený quest? Napište nám do komentářů!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 17.06.2023 15:20

304 Serum progesterone level ng ml 0 <a href=https://dapoxetin.sbs>where to buy priligy usa</a>

Undiply 16.05.2023 08:02

<a href=https://propecia.mom>minoxidil vs propecia</a> PubMed 15813582

kasialoda 22.02.2023 05:18

Individual paired values for the changes in the 24 hours after torsemide from the prior 24 hours, comparing immediate release IM open boxes and extended release ER crosshatched boxes torsemide and differences solid boxes in the changes produced by torsemide ER vs IR <a href=http://buycialis.boats>buy liquid cialis online</a> BMJ 2012; 344 d8190

Esperanta 30.07.2014 22:53

dSp88
Přidám tip na krásný BMBC. Ve WoD Nagrandu, na mapě označené jako Riverside post je malý, hnědý ork - dítě co hledá svoji ztracenou přítelkyni... Jmenuje se Mankrik...
Ah, Mankrik je přeci i v Barrens to je pěkné. Každopádně WoD questy budou mít asi svou vlastní rubriku a hodlám je začít dělat hned po vydání.

freetry 19.05.2023 12:34

<a href=https://cialiss.buzz>generic cialis for sale</a> 84 Figure 3A

grourse 18.06.2023 21:45

<a href=http://levitr.autos>acheter du levitra en france</a> But it is necessary to advise to avoid processed food, which is the most important source of sodium in the diet; 85 of sodium in the diet comes from processed food

Larisa 30.07.2014 22:40

A jestli ještě můžu, tak mě napadl ještě jeden podobný v Northrendu, Borean Tundra, quest giver je King Mrgl-Mrgl a je to quest Surrender... Not! kdy jste zase v kůži murlocka a s bílou vlaječkou proťapkáte celou jeskyni až ke Claximusovi, kterého musíte zabít... No a jak to vypadá, když si v tomto slušivém převleku zadáte /dance asi nemusím popisovat :-D

louramb 26.05.2023 21:46

The observed decrease was greater following bacterial exposure to CSE, compared to ECSE <a href=http://cials.yachts>cialis generic buy</a> 3, 1545 1554 2015

hitteeDus 29.05.2023 02:37

<a href=http://bviagra.mom>is viagra gov funded</a> Should I go to the doctor and get hormone levels checked

Oisin 30.07.2014 22:30

Přidám tip na krásný BMBC. Ve WoD Nagrandu, na mapě označené jako Riverside post je malý, hnědý ork - dítě co hledá svoji ztracenou přítelkyni... Jmenuje se Mankrik...

hitteeDus 24.06.2023 02:42

Tubular reabsorption is also delayed in neonates <a href=https://propecia.mom>buy generic propecia united states</a> Sister Tani, the laundryman, knows Orrezova very urethral stricture and erectile dysfunction What Make You Bigger In Male Enhancement Pills weed and lithium eating meat erectile dysfunction well

Esperanta 30.07.2014 22:16

Larisa
...
Zní to zajímavě. Ráda o otm udělám Blizzard Must Be Crazy. Děkuji za inspiraci.

kasialoda 02.03.2023 21:30

Validation of the model with known antibiotics <a href=http://buycialis.homes>buy cialis daily online</a> The environment and patient equipment in the medical ward and patient equipment in the surgical ward were generally unclean with some exceptions

immuptkib 28.04.2023 09:12

An extension of the EURAS study, the Long Term Active Surveillance Study LASS, did not enroll additional subjects, but continued to assess VTE risk <a href=https://acialis.mom>cialis 5mg best price</a>

Larisa 30.07.2014 22:11

velice kouzelný quest je také Be a raptor :-) Byl to docela šok, když jsem se coby zkušená a ozbrojená válečnice najednou převtělila do maličkého, zcela bezbranného raptorka... Ani v nejděsivnějších lokacích před nejděsivějšími nestvůrami jsem se nebála tak strašně moc, jako když jsem byla v kůži raptora... ta bezbrannost byla skutečně emocionálně silný zážitek a projít tu trasu bylo fakt peklo... chytili mě snad padesátkrát, než jsem zdokonalila taktiku... je mi jasné, že spousta hráčů tenhle quest vzdá, anebo přeskočí, ale je to fakt škoda. Myslím, že tímhle questem by si měl každý hráč opravdu projít, ta zkušenost je k nezaplacení. A sladká odměna? Malý raptor vám bude v patách pokaždé, když se objevíte na území Severního Stanglethornu

Sabimpatt 29.05.2023 16:24

<a href=http://propecia.mom>buy generic propecia</a> 4 for biennial Table 4

Wolfman 28.03.2014 16:56

Esperanta
Pokud mi hodíš odkaz na WoWhead, kde ta linie přímo je, budu ráda
http://www.wowhead.com/quest=26567 tady začíná, seznam všech q které tu linku tvoří je tady http://wowpedia.org/John_J._Keeshan

Esperanta 27.03.2014 21:50

Wolfman
A co třeba linie z Redridge mountains, která odkazuje na Ramba? Místo Johna Ramba tu máme neméně drsného veterána Johna J. Keeshana
Pokud mi hodíš odkaz na WoWhead, kde ta linie přímo je, budu ráda

kasialoda 10.03.2023 18:55

Conclusions Asymptomatic postmenopausal women with ER positive breast cancer have a very high prevalence of baseline subclinical endometrial abnormalities <a href=https://acialis.top>buy cialis online forum</a>

Ordefefem 28.04.2023 11:36

<a href=https://buycialis.skin>buy cialis online without prescription</a> Matt is a Healing Arts editor, and Larry an everything editor so with Dana and myself we seem to be replete

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet