Blizzard Must Be Crazy! - The Day that Deathwing Came

The Day that Deathwing Came

Frakce: obě
Lokace: Badlands, Dragon´s Mouth
Questgiver: Theldurin the Lost, Lucien Tosselwrench a Martek
Potřebný level : 44
 
Sejde se takhle trpaslík, gnom a ork… Alespoň takto bych mohla rozhodně začít vyprávět pravdivý příběh o tom, jak se tři „obyčejní“ obyvatelé Azerothu setkali s Deathwingem. Přímo tváří v tvář děsivému Aspektu smrti, původci Cataclysm. Jenomže bychom si měli pro začátek říct, jak se k těmto třem questům, kvůli kterým se málem udusíme smíchy, dostaneme. Hordě tento quest dá krvavý elf jménem Aidan Summerwind z New Kargathu, zatímco Alianci Victoria Dolen z tábora na jih od základny Hordy. Obě tato NPC vás pošlou za trpaslíkem jménem Theldurin the Lost. Ten ukáže na ošklivou jizvu, kterou Deathwing zanechal v Badlands, a řekne vám, že to mohlo skončit mnohem hůř, nebýt jeho svérázné maličkosti. Vy tomu samozřejmě moc nevěříte, což trpaslíka poněkud popudí.
„Takže ty mi nevěříš, jo? Dobře, řeknu ti, jak se to stalo podrobněji.“ A tak si sednete k ohni hned vedle gnoma a orka a Theldurin vám povypráví, jak šel proti Deathwingovi s holými pěstmi. Cestu si klestil přes zemní elementály, co rána, to jeden dole. A pak ho viděl. Samotného Deathwinga v lidské podobě. A tak přišel blíž, rozmáchl se, srovnal Deathwingovi fasádu, že se Aspekt radši sebral a rozhodl se opustit Badlands, aby toho OP trpaslíka nepotkal znovu.
 
The Day that Deathwing Came
 
Načež se ozve Lucien: „Nejenže byl Theldurinův příběh celý špatně, byl taky příšerně nudný! Řeknu ti, jak se věci ten den doopravdy staly.“ Vy se tedy otočíte na gnoma, protože vás už trpaslík přestal zajímat a vám se zdálo, že jeho příběh byl přinejmenším přitažený za vlasy a tak posloucháte. „Drak byl schovaný v mracích, ale to nevadí. Měl jsem s sebou svůj přístroj na zmenšování světa! ,Najdu tě, ty červe! ´ zařval jsem, ,A pak tě hodím na Kalimdor!´“ Co se nestane, Lucien vážně najde Deathwinga v mracích, sevře prsty kolem toho jeho slizkého krku a hodí ho na Kalimdor. Jestli dohodil, to se už asi nedozvíme.
„Tihle dva vůbec nevědí, jak se má vyprávět pořádný příběh! Theldurinův příběh byl příliš krátký a Lucienův zase moc dlouhý, jestli mi rozumíš. (v originále věta zní: „Theldurin's story was too short, and Lucien's tale was a little too tall, if you catch my drift.“) Na rozdíl od nich jsou v mém i pěkné holky.“ A jestli jste chlap, tak byste si takový příběh rádi poslechli a pokud žena, tak si jistě pomyslíte, že horší už to být vážně nemůže. Ork vám tedy začne vyprávět, že v den, kdy se Deathwing ukázal, z nebe pršela krev a on se zrovna rozhodl ukázat svou motorku pár pěkným slečnám (mezi nimi i blood elf, kdyby někoho zajímaly detaily). Ale jakmile se objevil drak, začaly (nebo začali) být všechny vyděšené (já už vážně nevím v jakém rodu to mám psát). Ale Martek měl místo jen pro jednu z nich (paradoxně si spousta lidí z legrace vybere blood elfa). A tak Martek vzal s sebou jako pasažéra jednu ze slečen a pustil se dolů z kaňonu. Cestou uhýbal ostrým úlomkům, které padaly ze skal, a když dojel na konec, vzpomněl si, že jeho motocykl umí létat (teď už víte, co se stalo s Hagridovou motorkou!). A tak se vznesl k jednomu z vrcholků kaňonu, aby si to s Deathwingem vyříkal jenom s nožem v ruce. Když se tak snese na vrcholek kaňonu, přiběhne Theldurin, aby Deathwinga praštil do tváře a kolem vrcholku pochoduje Lucien, který zrovna použil přístroj na zmenšování světa. Na to se všichni začnou hádat, ať jeden druhému nelezou do příběhu a vy už se radši pomalu kradete pryč, abyste ty šílence nepotkali znovu.
 
The Day that Deathwing Came
 
Pokud jste za časů Cataclysm raidovali a Deathwing pro vás byl vyloženým wipe festem, můžete si na něm zlost vybít při prvním questu, za to, kolik nervů a goldů za opravy zbroje jste kvůli němu promrhali. A teď malá citace jednoho uživatele z WoWheadu: „Když jsme bojovali s Illidanem, měli jsme na své straně Akamu a Maiev. Když jsme se utkali s Arthasem, měli jsme po boku Tiriona. Proč jsme ksakru při finálním boji s Deathwingem neměli po boku i tyhle tři!?“
 
Zpět na seznam questů

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet