Blizzard Must Be Crazy! - Those Bears Up There

  BMBC    Blizzard Must Be Crazy    Hyjal   

Those Bears Up There

Frakce: obě
Lokace: Sanctuary of Malorne, Hyjal
Questgiver: Mylune
Potřebný level: 85
 
Pokud jste zažili patch Rise of the Firelands a daily questy na Molten Front, budete tento daily quest důvěrně znát. Dostanete se k němu, pouze když máte otevřený právě Molten Front. Mylune vám tento quest nezadá každý den a je to náhoda, když ho vychytáte.
„Oh, maliny! Zrovna když jsme zachránili poslední medvídě z vrcholku stromu, požár znovu vypukl a znovu je vystrašil!“ vylíčí vám Mylune celou věc. „Nevím, jestli to víš, ale medvíďata jsou vzácná a měkká. Běž do Whistling Grove, víc na sever. Vyskoč na stromy, vezmi medvíďata a hoď je – jemně! – na měkkou trampolínu uprostřed louky.“ Na to vás Mylune bez varování obejme, přitiskne k hrudi a začne plakat. „M-m-m-m-m-m-maličcí medvídci! Zachraň je prosím!“ Teď opravdu netušíte, zda jdete medvídky zachránit, protože je vám jich líto, anebo se bojíte, co nastane, když té melodramatické nymfě nevyhovíte. Proto se vydáte na sever a opravdu, stromy jsou vyloženě ověšené maličkými vystrašenými medvídky. Vyšplháte po stromu, drapsnete medvídka, kterého máte po ruce a házíte na trampolínu. Co si budeme nalhávat, občas se překliknete a vystřelíte dřív, než zamíříte na trampolínu, ale to přeci Mylune nemusí vědět.
 
Bears
 
Když všechny medvídky dostanete do bezpečí, v mysli se vám zjeví obraz Mylune společně s nechtěnými obrazy květin a veverek. „Oh, zvládl jsi to! Medvídci jsou teď tak šťastní! Začínám si myslet, že to dělají z nějakého určitého důvodu.“ Ten důvod bude zjevně skákání na trampolíně, ale to vás nemusí zajímat. Vy jste jen rádi, že se Mylune nedozvěděla, že někteří medvídci občas nedopadli tak, jak jste chtěli. A ke konci článku přikládám video. Tento quest je tak profláklý, že se jím inspirovali AFK Players pro jednu ze svých machinim.
 
 
Zpět na seznam questů

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 31.07.2014 20:24

Co si pamatuju tak to zadává jak Taldros jak říká Larisa jako normální quest. Tak i Mylune jako daily k patchi 4.2Jinak jsem moc rád, že v tomhle pokračuješ. A opravdu se těším na WoD.Moc díky.

Esperanta 31.07.2014 17:00

Larisa
Ahoj, jen takový doplněk: nevím, jestli je to quest pro Night Elfy, ale coby Night Elf druid jsem přesně tento quest plnila jako běžný, a quest giverem nebyla dryáda Mylune, ale Keeper Taldros, postava podobná Cenariovi (elf s parožím v jelením těle) a je hned u trampolíny
Určitě se po tom podívám. Já tam byla několikrát a nikdo nic nezadával. Kdyby to tak bylo, jak říkáš, upravím informace.

Larisa 31.07.2014 16:59

Ahoj, jen takový doplněk: nevím, jestli je to quest pro Night Elfy, ale coby Night Elf druid jsem přesně tento quest plnila jako běžný, a quest giverem nebyla dryáda Mylune, ale Keeper Taldros, postava podobná Cenariovi (elf s parožím v jelením těle) a je hned u trampolíny

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet