Odstranění portálů ve Warsong Gulch

  Classic    exploit    warsong gulch   

Warsong Gulch na Classicu už nějaký ten pátek běží. Pokud někdo chtěl odejít ze hry, mohl využít portál do hlavního města za cenu 15minutového Desserter debuffu. Někteří hráči jsou ovšem velmi kreativní při vymýšlení toho, jak opozičnímu týmu znepříjemnit hru. "Nejnovějším" trikem je využití priesta, resp. kouzla Mind Control. Stačilo, aby priest ovládnul nešťastníka a prošel s ním portálem do města.

 

Spousta hráčů, kteří nedobrovolně odešli z WSG a dostali "dezertéra" si takovéto chování nenechali líbit a poslali Blizzardu ticket. Počty reportů zřejmě přesáhly množství větší než veliké a Blizzardu došla trpělivost a do hry byl kvůli nepoctivcům nasazen hotfix. O tomto kroku informoval komunitní manažer Kaivax.

Kaivax zdroj

Na všechny realmy bude nasazen hotfix, který vypne portály ve Warsong Gulch. To znamená, pokud budete potřebovat odejít z battlegroundu, budete muset použít některý z jiných způsobů, např. napsání /afk.

 

Děláme to z důvodů zvýšeného množství hlášení o neférovém využívaní portálů. Věříme, že tento krok eliminuje potencionální neférové chování při zachování zamýšleného, legitmínho plynutí battlegroundu.

 

Výše zmíněný hotfix byl nasazen již ve čtvrtek, tudíž v tuto chvíli by nemělo docházet k podobným problémům. My doporučujeme držet se hesla Play Fair, Play Nice.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

cerberos 15.02.2020 11:42

zbytečná ztráta času ve wg

cerberos 15.02.2020 11:41

jo a ferové je ,že většina hraje premade a co mam já jako dělat když vím že se skupinou hráčů z jiných realmů vím že proti hráčům kteří jsou ze stejného realmu, warsong gulch prohraju na co
tam budu...spíš by blizzard měl premade zakázat nebo at hráči ze stejného realmu hrajou i proti frakci která je též ze stejného realmu

kritik 16.02.2020 03:55

Jeden z hlavnich duvodu proc celkove classic nefunguje tak jak aspon nekteri lide cekali, je ze komunita 2020 se chova naprosto jinak nez komunita 2005, i tehda byli premade sam jsem v jednom hral,ale nebylo to tak masivni jako ted, mohli jste si wsg zahrat i bez premade a i vyhrat, zahrat si muzete i ted ale vyhrat fakt ne, nikoho nebavi jen porad prohravat.

Dnes je to vic o tom ze lidi vsechno vic min/maxujou a efektivni farma wsg je jedine premade, to vedelo par lidi i tenkrat, ti co jeli na rank 14 hrali jedine v premade ale drtiva vetsina hracu nikoliv, hralo se to vic "for fun" a protoze neco jako "for fun" prakticky neexistuje dlouha leta ani v retail Wow tak si lidi prenesli tuhle mentalitu i do classicu a farmi to nejefektivnejsim moznym zpusobem.

A vanilla/classic nebyli na tuhle min/max mentalitu staveny, to je problem co ted resi blizz, uz zasahli v AV, nevim co udelaj s wsg jestli neco, mozna nic, ale jedno je jisty autentickej zazitek jako pred 15 lety to opravdu nebude nebyl ani pr levlovani ale v bckach uz vubec ne.

Horusatko 16.02.2020 10:34

@kritik
s tym levelovanim plne nesuhlasim, ten kto nejde prave na max v co najkratsom case, moze hrat ako kedysi, aspon u mna to tak je

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet