100 000 hráčů už dostalo pozvánku do bety MoP

http://media.wowfan.cz/MoP/beta/mopbeta-logo
Jak jste mohli ráno zaznamenat, když jste rozlepili oči a zapnuli počítač, Bashiok oznámil na US fóru, že Blizzard pozval prvních 100 000 hráčů, aby si zahráli betu nového datadisku Mists of Pandaria. Hráče budou zvát ve vlnách, aby to servery ustály. To, zda jste byli vybráni, si ověřte nejlépe na vašem Battle.net účtu. Chodí také e-maily, ale v tuto dobu je zvýšené riziko podvodných mailů.
Bashiok zdroj

Oceňujeme, že každý, kdo se přihlásil k Annual Passu, je opravdu nadšený, chce vidět nový obsah a pomáhá nám jej testovat pro vydání. Určitě chceme, aby byli všichni držitelé Annual Passu přizváni do beta testu, jakmile to bude lidsky (a technologicky) možné. K tomu je třeba se ujistit, že naše nové systémy budou i nadále stabilní, když jsme přizvali nové hráče. Jestliže bychom nechali všechny hrát ve stejný čas, riskujeme poškození stability služby a nikdo by nemohl hrát. Nemůžeme dopustit, aby všichni hráli ve stejnou dobu, ale všichni s Annual Passem budou přizváni dříve než ostatní (pozn. red.: jako ostatní se rozumí ti, kteří si nastavili v Battle.netu, že by se rádi účastnili beta testování). Nyní jsme v procesu odesílání 100 000 pozvánek pro držitele Annual Passu, proto doporučujeme, prohlédněte si váš e-mail a Battle.net účet, a zjistěte, jestli nemáte pozvánku do beta testu Mists of Pandaria. Ujišťujeme Vás, že VŠICHNI, kteří mají Annual Pass, budou vpuštěni do beta testu. Děkuji za vaše zanícení a podporu, kterou máte pro hru, a prosím, mějte s námi trpělivost. Budeme se snažit dokončit datadisk Mists of Pandaria a dostat ho do vašich rukou tak rychle, jak jen to bude možné.

Patříte mezi těch 100 000 šťastných, kteří mají přístup k betě? Kdy si myslíte, že nastane další vlna a kolik bude vln, ve kterých budou zvát lidi?

Naposledy upravil/a Astra 31.03.2012 v 10:09:58.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 30.03.2012 22:39

Anstriber
taky je to na eu forum ne
Taky.

Anstriber 30.03.2012 22:36

taky je to na eu forum ne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet