Achievy už zítra a ostatní info

Ahoj, dnes jen krátce. Co se týče Velikonočních a Childrens Week achievů, tak už je mám přeložené a měli by se tu objevit zítra ne-li ještě dnes. Také sem před nedávnem upozornil na překlad nového komiksu. Jeho uvedení musím ještě bohužel na chvíli odložit, ale do konce měsíce se snad prvního dílu ještě dočkáte.

A aby těch info updatů nebylo málo, tak ještě připomínám že stále pracuji na slibovaných WoW videích. Zde něco málo informací o nich: První video bude spíše pro nováčky, začínající hráče WoW a lidi, kteří teprve chtějí začít s World of Warcraft. Druhé video bude příběhové a bude to opravdu pecka!!!....máte se určitě na co těšit :)

Také chci upozornit ty z vás co používají wowmatrix, že nyní budete mít problém přes tohoto clienta aktualizovat své addony a to z důvodu že wow interface a curse došla trpělivost. Wowmatrix aktualizuje své addony tak, že "projíždí" asi 20 největších stránek s addony včetně zminovaných a pomocí klienta je dopomáhá jednoduše hráčům aktualizovat. To se ted však změní. Curse a Wowinterface zablokovali přístup wowmatrixu ke svým stránkám, což znamená že se wowmatrix stává v podstatě nepoužitelným a jediný rozumný způsob jak aktualizovat své addony bude ten, že si budete muset stáhnout i zbylé dva klienty a to curse klienta a wowinterface updater. Takto máte zaručeno že dosáhnete stejného výsledku jako se samotným wowmatrixem před pár dny.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet