Aktualizace hrdinů - Kurdran a Falstad Wildhammer

http://media.wowfan.cz/news/newsmop2
Pěkný večer přeji, dnes to budou jen dvě menší aktualizace dvou hrdinů, které jistě znáte z WoW i z Warcraft literatury, a na které se nezapomnělo ani v Mists of Pandaria. Jsou jimi Kurdran Wildhammer, hrdina z Alianční expedice, který byl považován za mrtvého a na krátkou chvíli se stal dokonce členem Rady Tří kladiv; a Falstad Wildhammer, který ho na tomto místě vystřídal a je na něm dodnes. U Kurdrana byla doplněna historie z Burning Crusade, Cataclysmu, dvou knih, kde je však jeho role nepříliš zásadní, a především z povídky Fire and Iron popisující události v Ironforge po zvolení Rady Tří kladiv a vyřešení problému, který Blizzardu nastal, když určil zástupcem rodu Wildhammerů špatného trpaslíka.
>>Kurdran Wildhammer<<
Falstad se také dočkal aktualizace v oblasti dvou novel, dvou datadisků, povídky Fire and Iron a scenaria Blood in the Snow.
>>Falstad Wildhammer<<
Dále bych vám doporučila k přečtení i samotnou povídku Fire and Iron, která zodpoví veškeré vaše případné otázky v tomto úseku historie. Aneb co se stane, když hodíte do vřícího kotle Ironforge trpaslíky ze všech tří klanů, které se po dlouhé věky nenáviděly, a budete pomalu za mírného varu míchat?
>>The Council of Three Hammers: Fire and Iron<<


Naposledy upravil/a Bellatrix 19.08.2013 v 22:07:20.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet