Arthas - Zrod Krále Lichů

/pic/uploaded/arthas


Nakladatelství Fantom Print pro nás chystá na začátek září skvělý dáreček, díky němuž bude začátek školního roku pro mnoho studentů určitě příjemnější. Budou si totiž moci nudné hodiny krátit četbou další Warcraft knihy. V září totiž na český trh proniká kniha Arthas - Zrod Krále Lichů od Christie Golden v překladu Jana Netoličky!.

Jeho zlo se stalo legendou. Pán nemrtvé Pohromy a nepřítel všech svobodných národů Azerothu, vyzbrojen runovým mečem nazývaným Frostmourne – Mrazivý smutek. Král lichů je bytost s nepředstavitelnou mocí plná zášti a zloby, jaké není nikde rovno. Jeho duši, chladnou jako kus ledu, zcela pohltila touha zničit všechen život na...

Ale nebylo tomu vždy tak. Dlouho předtím, než se jeho duše spojila s duší orkského šamana Ner´zhula, býval král lichů Arthasem Menethilem, princem a nástupcem trůnu Lordaeronu a oddaným paladinem řádu Stříbrné ruky.

Když začala všechno, co kdy miloval, ohrožovat šířící se morová nákaza měnící lidi na nemrtvé, vydal se Arthas na výpravu s cílem získat meč tak mocný, že měl sám o sobě zachránit celou jeho rodnou zem. Předmět, který hledal, si však nakonec od svého nového pána vyžádal krutou daň a započal jeho hluboký pád končící až v naprostém zatracení. Zavedl Arthase věčně zmrzlými pustinami na severu až k Ledovému trůnu, kde ho čekala nejtemnější část jeho osudu.

Autor: Christie Golden
Překlad: Jan Netolička
Stran: 352
Provedení: brož.
Žánr: fantasy
Formát: 110x170 mm
Cena: 249Kč
Nakladatelství:Fantom Print
Koupit:V prodeji na začátku září.

Ukázka z knihy
Arthas - Zrod Krále Lichů


Tato novinka Vás má samozřejmě hlavně připravit na vydání této knihy, ale kromě ukázky z knihy, které si jistě již bystřejší z Vás všimli a která popisuje menší dobrodružství asi jedenáctiletého Arthase a stejně staré Jainy, pro Vás máme ještě jeden menší bonus.

V co nejbližší době vyhlásíme soutěž o tuto knihu a ještě před jejím vydáním bychom měli vybrat pravděpodobně tři výherce, kteří ji dostanou. Pokračujeme tak ve vlně soutěží tohoto léta. Informace pro výherce triček z Level77.eu - tento obchod mi musel poslat menší smlouvu o spolupráci a jelikož je polská pošta velice nespolehlivá, někde se tento papír zatoulal. Proto Vás prosím, abyste stále měli trpělivost, trička by měla dorazit hned jak se vyřídí nezbytné papírování.

Pokud jste ještě žádné Warcraft knihy nečetli, můžete to rychle napravit objednáním si některé ze starších kusů, většina z nich je naprosto brilantní.

Těšíte se na Arthase tak jako já?

Naposledy upravil/a Ellendway 26.11.2010 v 17:00:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Drienn 26.08.2010 09:41

Super. Můj nejoblíbenější hrdina ve Warcraftu

Sajn 25.08.2010 14:07

REALDRUID
Kéž by přeložily i Stormrage
Jop, to je bezva kniha

Dejw 25.08.2010 09:00

Tayde
AHoj všichni Potřeboval bych od vás radu co mám udělat ,abych se vyznal ve světě warcraftu jako příběhu ,znal hrdiny atd.?Nic o příběhu nevím v tom se vám klidně přiznám a chtěl bych to napravit jen nevím kde mám začít poradíte pls?Díky moc Tayde
Pokud jde o knížky, začni Válkou Prastarých, to je krásná trilogie. Dále postupně Den Draka, Vládce klanu a Posledního strážce. Už jen z těchto knih se dozvíš strašných věcí (Plamenná legie, draci, Nordrassil, a další věci ohledně Illidana, Furiona a Tyrande). A pokud umíš trochu anglicky, na www.wowwiki.com najdeš úplně všechno .

Mam 24.08.2010 20:36

Proste si nájst nejakú vec ktorá ta zaujme, postupne ten zaujem rozšírovat a ono sa to na teba nabalí a zistíš že strašne vela vecí tam je prepojená

Honza4545 24.08.2010 20:09

já sem původně začal warcraftama (hrama) všech třech dlů.

Alfa 24.08.2010 18:25

V první řadě si přečti souhrn historie wow, jak je tu napsaný, pak bych si být tebou přečetl knihy, asi bych začal studnou věčnosti a neboj, ono to přijde samo :-)

Mordecay 24.08.2010 18:06

Tayde - prečitaj si sekciu Histórie a Hrdinové

Radiaw 24.08.2010 17:52

Zahrát si Warcrat 1,2 a 3. Číst si zdejší forum o Lore a přečíst si knížky ... a taky sledovat dění ve WoW

Tayde 24.08.2010 17:09

AHoj všichni Potřeboval bych od vás radu co mám udělat ,abych se vyznal ve světě warcraftu jako příběhu ,znal hrdiny atd.?Nic o příběhu nevím v tom se vám klidně přiznám a chtěl bych to napravit jen nevím kde mám začít poradíte pls?Díky moc Tayde

REALDRUID 24.08.2010 16:49

Kéž by přeložily i Stormrage

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet