Blizzard letos nebude mít žádný program na Gamescomu

  gamescom    blizzard    blizzcon   

Když se Blizzard neukázal na severoamerickém videoherním festivalu PAX East, většina nad tím jenom mávla rukou. Tak co, nemusí tam být pokaždé. Nyní však Blizzard překvapil své fanoušky oznámením, že se letos nevydá ani na Gamescom, kde byl jinak (stejně jako na PAX East) pravidelným hostem. Jde tak o vůbec první Gamescom v historii, kde Blizzard nebude mít vlastní program. Přitom v minulých letech právě na Gamescomu došlo k řadě významných ohlášení nebo zveřejnění doprovodného materiálu – oznámení patchů, zveřejnění cinematicu Warbringers: Azshara či  krátkých videí z Overwatche a dokonce odtajnění celé Legion expanze.

 

Zdá se tedy, že Blizzard všechna letošní oznámení chystá až na BlizzCon. Ten se však koná až v listopadu. Do té doby má vyjít kupříkladu World of Warcraft Classic, který je naplánováný na letošní léto. Poslední oznámení z tohoto projektu je zahájení alpha testování.

 

Blizzard svou neúčast na Gamescomu omlouvá tím, že se potřebují soustředit na vývoj současných her i budoucích projektů. Další detaily o těchto projektech se prý dozvíme "v pravý čas".

Blizzard zdroj

 

Kvůli našemu obnovenému úsilí směřovanému k vývoji našich současných her i budoucích projektů nebudeme mít na Gamescomu 2019 náš stánek. Ač je tento festival důležitý pro evropskou i světovou herní komunitu, my si tentokrát setkání s hráči v Kolíně budeme muset nechat ujít. V oblasti s obchůdky nicméně i letos najdete blizzardí gear. A my se budeme těšit, až se na pódium na Gamescomu vrátíme někdy v budoucnu. Rovněž se těšíme, až se s vámi budeme moci podělit o bližší detaily ohledně projektů, na nichž v současné době pracujeme. Tato oznámení přijdou ve správný čas.

 

Gamescom 2019 se bude konat od 21. do 24. srpna v Kolíně nad Rýnem.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet