Blizzard Must Be Crazy! - Plants vs. Ghouls

  BMBC    Blizzard Must Be Crazy    Plants vs. Zombies   

Plants vs. Ghouls

Frakce: obě
Lokace: Hillsbrad Foothills
Questgiver: Brazie the Botanist
Potřebný level: 22
 
Hráli jste někdy hru Plants vs. Zombies? Jde prakticky o to, aby se zombie nedostaly k vašemu domku a nepochutnaly si na proteinech z vašeho mozku. Jak jim v tom zabránit? Brokovnice každý z nás nevlastní a opravdu pěkné páčidlo se těžko shání. Na řadu tedy přicházejí kytičky, které však nejsou pěstovány k tomu, abyste k nim přivoněli, ale aby vám byly schopny nahradit již zmíněné brokovnice či opravdu těžké páčidlo. A ve World of Warcraft se s příchodem Cataclysm tato minihra octla též, ale v podobě quest linie, na jejímž konci vás čeká pěkná odměna.
 
Plants vs. Ghouls
 
Pokud víte, kde jsou v Hillsbrad Foothills The Sludge Fields a Dalaran Crater, pak se váš questgiver nachází přímo mezi nimi na malé farmičce. Nedá se prakticky přehlédnout, jelikož podoba malého políčka vypadá stejně jako ve hře Plants vs. Zombies a vy tak určitě víte, co vás bude čekat. Brazie vás požádá o pomoc, jelikož na jeho farmu zaútočili nemrtví ze The Sludge Fields. Vám tedy nezbývá nic jiného, než tomu chudákovi pomoci. Vezmete od něj tedy quest Basic Botany a zábava může začít. Během vln se naučíte používat různé druhy květin, abyste byli schopni ustát co největší nápor nemrtvých s tím, že někdy budete vážně mlátit hlavou do klávesnice a půjdete si během předposledního a posledního questu dělat asi už třetí kafe a to ještě možná s rumem.
 
Plants vs. Ghouls
 
Ale veteráni z Plants vs. Zombies na tom budou určitě o mnoho lépe než začátečníci (jako třeba já). Pro začátečníky budou zřejmě dva poslední questy náporem na psychiku, ale když to konečně na padesátý pokus dokončíte, odměnou vám bude usměvavá slunečnice, která z vás svým otravným „něěě ně ně něně“ udělá dozajista obávaného zahradníka.
 
Zpět na seznam questů

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet