Blizzard na Gamescomu

//pic/gamescom2010/gc
Před pár dny proběhl v německém Kolíně jeden z nejvýznamnějších obchodních veletrhů zábavního průmyslu - Gamescom. To by tomu bylo, aby nám tam pánové z Blizzardu chyběli. A co tam tedy bylo, mimo jiné, k vidění?
  • Starcraft II showmatche.
  • Live Icecrown Citadel raid.
  • Volně přístupná testovací verze Diabla III a World of Warcraft: Cataclysm.
  • Kvízy.
  • Soutěž v levelování Goblinů.
  • Interview s vývojáři.
Rád bych se dnes pozastavil nad poslední zmiňovanou odrážkou. Tom "Kalgan" Chilton a Greg "Ghostcrawler" Street se během několika rozhovorů rozpovídali o zajímavých detailech blížícího se datadisku Cataclysm. Krátké shrnutí toho, co prozradili (i neprozradili) si určitě nesmíte nechat ujít.
>>Přejít na shrnutí rozhovorů<<
Ukázka:
  • V Cataclysmu měl být původně uveden naprosto nový kontinent, ale tento nápad byl později vyměněn za přepracování starých kontinentů.
  • Vedle tuctu jiných bossů vytváří Blizzard jednoho obzvlášť výjimečného, který by měl být „soul crushing“. Velice pravděpodobně se jedná o Sinestru, která má být finálním bossem prvního tieru v Cataclysmu (ve WotLK to byl Kel’Thuzad).
  • Systém na škálování levelů hráčů směrem dolu bude možná časem do hry zabudován. I když to nebude hned s příchodem datadisku, jedná se o něco, nad čím Blizzard už nějakou dobu přemýšlí. Hráči s vyšším levelem se tak budou moci ,,ponížit“, aby třeba mohli hrát se svými kamarády, kteří stále své postavy levelují.


Naposledy upravil/a Wrent 04.12.2010 v 21:09:12.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kopytnik 24.08.2010 08:54

Já nejsem na druhý straně republiky a stejně sem tam nebyl... Každopádně dobrý novinky, líbí se mi třeba ta větší obtížnost mobů...Vidim dobře na 7. obrázku na pravý straně uprostřed českou vlajku ?

Alfa 24.08.2010 08:42

A já zrovna musim být na druhý straně republiky

Jerryky 24.08.2010 00:50

Hanzík jen špatně napsal linky, teď už to běží. A flash tam zůstane i nadále, je to jednodušší, protože nemusíš dávat u každého obrázku zpět, sice to jde otevřít v novém panelu, ale né všichni to umí.

Radiaw 24.08.2010 00:42

Nemůžete ty obrázky nahrávat prosím normálně na web na nějakou stránku? Tyhle debilní flashe, které se poslední dobou všude objevují jsou akorát pomalé a načítají v jeden čas jen jeden obrázek .... Dík za článek.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet