Blizzard příspěvky - 25. ledna

  Blue Post   

Blizzard dnes odpověděl hned do několika témat na svém fóru. Dozvěděli jsme se tak hned několik zajímavých novinek, včetně toho, jak to bude s Artifact Power v další aktualizaci, co se chystá s první prestiží v PvP nebo proč se přidá do Group Finder nástroje i několik španělských serverů.

 

Seznam Blue Postů

 

Artefakty v Patchi 7.2

Blizzard zdroj

 

Jak si mnoho z vás mohlo všimnout, Patch 7.2 přinese několik nových vlastností (traits) pro artefakt zbraně. Chtěl bych objasnit, jak tyto vlastnosti fungují a jak se na ně můžete připravit.  

 

Jakmile dorazí Patch 7.2, budou moci všichni hráči, kteří mají alespoň 35. úroveň na artefakt zbrani, odemknout další vylepšení pomocí krátké linie úkolů. Dokončením úkolové linie sice ztratíte všechny body, které jste nad 35. úrovní využili, avšak zbraň bude celkově vylepšena, abychom zabránili případnému degradování zbraně, a odemknou se nové vlastnosti. Všechen Artifact Power, který jste do zbraně vložili od 35. úrovně na vylepšení, bude navrácen, a vy ho tak budete moci využít k přiřazení do nových vlastností.

 

Jakékoli Artifact Power tokeny, které získáte před Patchem 7.2, nebude možno využít ke zbraním, u kterých byly odemčeny nové vlastnosti. Pokud jste tedy již dosáhli 54. úrovně, klidně můžete tokeny využívat na ostatní talentové specializace, protože není žádný důvod k tomu, abyste je shromažďovali pro Patch 7.2. V blízké budoucnosti plánujeme aplikovat hotfix, který by umožnil prodávání Artifact Power tokenů vendorům.

Změna Honoru v Patchi 7.2

Blizzard zdroj

 

… k problému, který tady zazněl, budeme v Patchi 7.2 upravovat počet potřebných honorů, který budou hráči potřebovat od 1. do 50. úrovně před tím, než poprvé použijí Prestige. Pro získání první prestiže bude potřeba asi polovina honorů než teď. Prestige 1 a vyšší úrovně zůstanou nezměněné.

 

WoW Token byl dočasně deaktivován

Blizzard zdroj

 

V současné době evidujeme menší technické problémy s WoW Token systémem a vše vyústilo v to, že jsme jej dočasně odstavili v Americe, Oceánii a v Evropě. Tvrdě pracujeme na obnovení funkčnosti a doufáme, že bude vše fungovat co nejdříve.  

 

Děkujeme za trpělivost.

 

Upravení Looking for Group funkce

Blizzard zdroj

 

Již od spuštění Legion se soustředíme na to, že některé španělské servery mohou mít problém s připojením do Ashranu. Někteří hráči mohou mít problém se do zóny vůbec dostat, což způsobuje hlavně dlouhé čekací doby. Snažili jsme se přijít s co možná  nejlepším řešením.

 

Přidáním všech španělských serverů do anglických front, které čekají na vytvoření, vyřešíme problém s Ashranem a také nabídneme španělských hráčům rychlejší přihlašování do dungeonů nebo raidů.

 

Co to znamená pro vás? Po každotýdenní údržbě 1. února se španělští hráči začnou objevovat v PvE skupinách (dungeony a raidy) nebo v PvP skupinách (battlegroundy, včetně Ashranu) za předpokladu, že využijí Group Finder.  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 1114 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet