Blizzard slaví výročí návštěvou burzy NASDAQ

/pic/news/wowfan-news3
Blizzard už nějaký ten pátek slaví své 20. výročí existence a před nedávnem se rozhodli jeho zakladatelé (Mike Morhaime, Frank Pearce a Allen Adham) oslavu trochu okořenit. A jak? Na newyorské burze NASDAQ* osobně odzvonili 7. března konec všem pondělním obchodům s akciemi.
>>Blizzard Entertainment - 20th anniversary<<
I když většina manažerů pokračovala po práci v diskuzi o vývoji trhu, Mike a Frank se nenápadně přesunuli na malou partičku Starcraft II, kde proti sobě dali match-up Terran vs. Terran. Mezitím, co se výkonní manažeři soustředili uvnitř budovy NASDAQ na důležité finanční záležitosti (mezi které samozřejmě patří i duel ve Starcraftu), Blizzard venku ve jménu hráčské komunity ovládl část Times Square. Na téměř sedm pater vysoké obrazovce tak celou hodinu běžely nejrůznější videa ze světa Warcraftu i Starcraftu - včetně Deathwinga, který byl asi poprvé vyobrazen ve své "životní" velikosti. *Ryze elektronicky burzovní trh v USA s největším objemem obchodů.


Naposledy upravil/a Hanzik 23.03.2011 v 17:07:08.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jelent 24.03.2011 07:03

No vono se nornalne makalo samozrejme, jen to na konci obchobchodniho dne vodzvonil bllizard a ne nasdaq

Snake Plisken 22.03.2011 21:22

Tohle by ocenil snad každý pracující, kdyby nemusel v pondělí do práce. Ale Blizzard je firma, která si to může dovolit.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet