BlizzCon 2019 se bude konat 1. a 2. listopadu

  blizzcon    blizzcon 2019   

BlizzCon 2019 se bude konat 1. a 2. listopadu (pátek + sobota) v Anaheim Convention Center. Lístky na akci si budete moci koupit ve dvou vlnách – 4. května a pak 8. května. Standardní vstupenka vás přijde na cca 5 000 korun, vstupenka s bonusy na 12 700 korun.

 

Koupě lístků

Základní lístek na BlizzCon vás přijde na 229 dolarů – 5 300 korun. Prodej lístků bude probíhat 4. května od 19:00 našeho času a 8. května od 04:00 našeho času. Lístky v tu dobu budete moci kupovat zde.

 

BlizzCon Portal Pass

Letošní novinkou je BlizzCon Portal Pass, který vám poskytne benefity jako dřívější vstup nebo přístup k akcím odehrávajícím se před samotným BlizzConem, což je třeba Night at the Faire (Noc na festivalu) naplánovaná na 31. října (čtvrtek). Night at the Faire je takový Darkmoon Faire v reálném světě.

Cena za BlizzCon Portal Pass je 550 dolarů, tedy cca 12 700 korun. BlizzCon Portal Pass má sloužit především k obohacení vašeho zážitku z festivalu, ale zároveň vám zajistí příjemné bonusy jako lepší možnost parkování, přístup do vyhrazeného salónku, kde si budete moci odpočinout od festivalového shonu, dále oddělené registrace (takže nebudete muset stát ve frontě s obyčejnými smrtelníky) a již zmíněný dřívější vstup na pořady předcházející samotnému BlizzConu.

BlizzCon Portal Pass si budete moci koupit zde. Prodej bude probíhat ve stejnou dobu jako prodej standardních vstupenek.

 

Mezi další novinky letošního BlizzConu patří:

  • BlizzCon Pregame Festivities (předcházející oslavy) se budou odehrávat na nádvoří před budovou, a to 31. října od 9:00 do 17:00.
  • Hala E, která se dříve používala pro registrace a nakupování, letos poslouží dodatečnému BlizzCon programu. Registrace budou probíhat mimo prostory budovy.
  • Letos nebudou žádné goody bags (balíčky s merchandisem). Namísto toho si budete moci vybrat sběratelskou sošku.

 

Sběratelské sošky

Letos žádné goody bags. Ale nesmutněte, ku příležitosti 25. výročí Warcraftu dostane každý účastník BlizzConu sběratelskou sošku na památku. Budete si moci vybrat mezi soškou orkského žumpa (grunt) nebo lidského pěšáka (footman). Výběr sošky učiníte zároveň s koupí vstupenky. Sošky zároveň bude možné zakoupit i samostatně, a to od 4. května v Blizzard shopu.

Jak to vidíte s účastí na letošním BlizzConu? A co říkáte na letošní změnu v podobě sošky namísto goody bag?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lukman 29.04.2019 08:08

To se posrali ne? :-D Ja nechapu,ze je jeste nekdo podporuje.Blizzard uz davno neni co byl...Ted uz jsou to jenom zasrany zdimaci penez,ktery nedokazou ani po 100 letech neco vymyslet.Samy remake hry.Ja bych byl pro to ,aby jim lidi prestali to wowkona pul roku platit a ono by to hned sloneco vymyslet...Do roka by bylo novy diablo...

Aenar 28.04.2019 15:16

To musi byt drahe i pro mistnaky ne? :-D je to fakt randal :-D

Randy 27.04.2019 14:37

Za takú cenu som čakal, že človek dostane obidva sošky

Hromovapest 27.04.2019 00:45

Je to hodně drahý výlet.To bych raději nakoupil tokeny :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet